Schalke – Hertha 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Hoffenheim 4:2 (kon.) | Hamburg – Leverkusen 0:0 (kon.)
Augsburg – Darmstadt 0:2 (kon.) | W. Brémy – Bayern 0:1 (kon.) | Frankfurt – Mönchengladbach 1:5 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
4:2 (2:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 17.10.2015, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (17:37:23)
     
    Utkání je u konce, Wolfsburg poráží Hoffenheim poměrem 4:2, a ukončuje tak třízápasovou sérii bez vítězství v německé nejvyšší soutěži!

    Domácím se povedl vstup do utkání, hned v první minutě je totiž do vedení poslal Max Kruse. Vlci byli na koni a o šest minut později přidali další branku, po Draxlerově centru se hlavou trefil Bas Dost. Wolfsburg byl nadále aktivnějším celkem, další ze svých mnoha šancí ale do konce první půle neproměnil. Naopak Hoffenheim byl, co se týče produktivity, téměř stoprocentní. V podstatě z první vážnější příležitosti se totiž prosadil hostující Jeremy Toljan a vrátil tak svému týmu naději.

    A ve druhém poločase se Hoffenheim dočkal vyrovnání, Volland ke skórování vybídl Jonathana Schmida a ten nadvakrát prostřelil Benaglia! Netrvalo to však dlouho a Vlci si vzali ztracené vedení zpět. Max Kruse nejprve zvýšil na 3:2 a v třiaosmdesáté minutě po Schürrleho centru zkompletoval hattrick! Wolfsburg tak svou šňůru domácí neporazitelnosti prodloužil už na sedmadvacet zápasů!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Kruse nebyl daleko od vstřelení čtvrté branky, když se řítil sám na Baumanna, jenž však dokázal míč po jeho střele nadvakrát zkrotit!
     
    90+2
    Hosté zahrávali rohový kop, na přední tyči balón lehce tečoval Volland, ale svá mířidla si neseřídil přesně. Benaglio se svým odkopem už pochopitelně nikam spěchat nebude.
     
    90+1
    Felix Brych nad rámec hrací doby nastavuje tři minuty!
     
    90
    Rodríguez přihrávkou do běhu vyslal vpřed Schürrleho, jenž se mohl řítit sám na Baumanna, avšak o vlásek si nepohlídal ofsajdové postavení.
     
    89
    Za hlasitého potlesku a skandování z ochozů Volkswagen Areny se do kombinace Wolfsburgu zapojuje i Diego Benaglio. Myslím, že domácí už se o tři body připravit nenechají.
     
    88
    Hosté to nevzdávají, ale v útočné fázi hry už působí až příliš zbrkle. Polanski si nyní troufl na dva protihráče, ale míč mu následně utekl do zámezí.
     
    87
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Luiz Gustavo, přichází Maximilian Arnold.
     
    86
    Naldo si na hranici šestnáctky počíhal na Vollanda a tvrdě ho poslal k zemi – sudí však zůstává v klidu.
     
    85
    Po sérii několika tvrdých zákroků byl až ten od Vierinhy „odměněn“ žlutým varováním.
     
    84
    Dvojí střídání na straně Hoffenheimu, na poslední minuty na hřiště přichází Adám Szalai a Mark Uth, kteří zaujmou pozice po Rudym a Vargasovi.
    83. Max KRUSE - 4:2
     
    83
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Fotbalová paráda v podání Vlků! Hosté na levé straně úplně zapomněli na Schürrleho, který milimetrovým centrem našel MAXE KRUSEHO, jenž umístil míč k tyči a zkompletoval hattrick!
     
    82
    K vyrovnání moc nechybělo! Polanski vymyslel další skvostný pas, po němž se Jonathan Schmid z úhlu řítil na Benaglia, ovšem míč poslal kousek vedle levé tyče!
     
    80
    Hosté kombinují na vlastní polovině hřiště, jejich čas na srovnání se ovšem krátí. Odveze si Hoffenheim z Volkswagen Areny nějaký ten bodík?
     
    79
    Dieter Hecking přichystal druhé střídání, utkání končí pro Dosta, kterého nahrazuje André Schürrle.
     
    78
    Znovu Vargas s Vollandem, druhého jmenovaného ale zradilo zpracování, čehož střelhbitě využil Dante a dlouhým odkopem poslal míč až k Baumannovi.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 1. M. Kruse (Draxler), 7. Dost (Draxler), 62. M. Kruse (Gustavo), 83. M. Kruse (Schürrle) – 29. Toljan (Polanski), 54. Schmid

    Karty:   57. D. Caligiuri (WOF), 59. Träsch (WOF), 71. Gustavo (WOF), 85. Vieirinha (WOF)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:11.
    VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Träsch, Naldo, Dante, Ricardo Rodríguez – Guilavogui, Gustavo (87. Arnold) – D. Caligiuri, M. Kruse, Draxler (67. Vieirinha) – Dost (79. Schürrle).
    Náhradníci: Casteels – Schäfer, Klose, S. Jung, Vieirinha, Schürrle, Arnold.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek (22. Kim Džin-Su), Süle, Bičakčić, Toljan – Rudy (84. Uth), Strobl, Polanski (C), Schmid – Volland, E. Vargas (84. Szalai).
    Náhradníci: Grahl – Schär, Kim Džin-Su, T. Elyounoussi, Uth, Kurányi, Szalai.

    Rozhodčí: Felix Brych – Mark Borsch, Stefan Lupp

    Diváci: 28 148
    bahis siteleri