Tottenham – Liverpool 0:0 (kon.) | Chelsea – Aston Villa 2:0 (kon.) | Manchester City – Bournemouth 5:1 (kon.)
Southampton – Leicester 2:2 (kon.) | Everton – Manchester Utd. 0:3 (kon.) | West Brom – Sunderland 1:0 (kon.)
Crystal Palace – West Ham 1:3 (kon.) | Watford – Arsenal 0:3 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
1:3 (1:1)
West Ham United
Sobota 17.10.2015, 16:00 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek sobotního dne. (18:09:05)
     
    West Ham United tak odjíždí ze Selhurst Parku s tříbodovým ziskem a v tabulce se posouvá na 3. příčku. Naopak Crystal Palace padá na šestou pozici.
     
    Rozhodčí Clattenburg ukončil dnešní utkání, ve kterém domácí Crystal Palace nestačil na West Ham United a podlehl mu 1:3. Dnes se tedy na stadionu Selhurst Park zrodil stejný výsledek, jako v minulém ligovém střetnutí těchto dvou celků. Aktivnější byli hosté, kteří se ve 23. minutě dostali do vedení, to se přesně trefil Jenkinson. Jenže ten stejný hráč zavinil o malou chvíli později penaltu a Cabaye ji ve 25. minutě proměnil, a tak bylo v Londýně vyrovnáno. Pak už moc šancí nepřicházelo, ale v závěru první poloviny zápasu se nechal vyloučit Gayle, který tak oslabil svůj tým. Domácí Crystal Palace tak dohrával zápas pouze v deseti lidech, ale zrovna špatně si nevedl. Fotbalisté domácího týmu se ve druhém poločase k míči moc často nedostali, ale bránili se velmi zodpovědně. Zkrat přišel až v závěru utkání, kdy už hráčům docházely síly. V 88. minutě se nejprve trefil Lanzini a v nastaveném čase ještě Payet.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Dimitri PAYET - 1:3
     
    90+4
    West Ham právě vstřelil branku!
    Jeden z hostů na sebe navedl hned tři protihráče a poté okamžitě přihrával Lanzinimu. Argentinec Lanzini si všiml, že se mu rozebíhá DIMITRI PAYET, a tak na něj bleskově poslal přesnou kolmici. PAYET si navedl míč na pravačku a pak nádherným obloučkem obhodil domácího gólmana, který byl naprosto bez šance. PAYET to provedl chytře a West Ham může slavit.
     
    90+3
    Jelavić obdržel přihrávku do ofsajdu, a tak nemohl pokračovat ve hře, to se mu nelíbilo,a tak po odpískání odkopl míč do zámezí. Automaticky vyfasoval jasnou žlutou kartu.
     
    90
    Nastavovat se budou 4 minuty.
     
    89
    Zárate v šanci, ale jeho rána byla nepřesná.
    88. Manuel LANZINI - 1:2
     
    88
    West Ham právě vstřelil branku!
    Hosté se konečně dočkali a mohou slavit vedoucí gól. Zárate obdržel přihrávku od Jelaviće, ustál souboj s protihráčem a poté se prezentoval přesným centrem ke vzdálenější tyči, kde byl dlouhán Carroll, jenž míč sklepl do prostoru, kde byli hned dva jeho spoluhráči. K míči se dostal nejprve Jelavić, ale ten neuspěl. Toto zaváhání napravil MANUEL LANZINI, jenž prudkou ránou dostal balon za gólmanova záda.
     
    87
    Payet vyhrál souboj s protihráčem a poté další dva protihráče obehrál. Snaživý fotbalista se prodral i ke střele, ale jedovatou dělovku napálil pouze do jednoho z obránců.
    Před nástupem na hrací plochu dostává Carroll finální instrukce od kouče Biliće.

     
    85
    Sakho dnes branku nevstřelí, protože právě opouští hrací plochu. Místo něj přichází Jelavić.
     
    84
    Payet se teď prezentoval dobrým centrem do vápna, kde hledal Carrolla, ale gólman Hennessey hru přečetl a pro balon si včas vyskočil.
     
    83
    Pokud chtějí hráči West Hamu navázat na úspěšný start právě probíhající sezóny, tak musí v posledních minutách ještě pořádně zabrat.
     
    82
    West Ham přes svoji početní výhodu ve druhém poločase ještě ani jedenkrát nevystřelil na bránu. V obrovské šanci se ocitl pouze Payet, ale ten trefil tyčku.

    Lucie Rapantová

    Branky: 25. Cabaye (pen.) – 23. Jenkinson (Moses), 88. Lanzini (Jelavić), 90+4. Payet (Lanzini)

    Karty:   32. Gayle (CRP), 69. Jedinak (CRP) – 20. Tomkins (WHU), 41. Payet (WHU), 90+3. Jelavić (WHU)   44. Gayle (CRP)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 3:12. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 9:11.
    Crystal Palace FC: Hennessey – Kelly, Dann (C), Hangeland, Souaré – Cabaye (77. Ledley), McArthur (63. Jedinak) – Zaha (46. Sako), Puncheon, Bolasie – Gayle.
    Náhradníci: McCarthy – Delaney, Ledley, Jedinak, Sako, Campbell, Bamford.

    West Ham United: Adrián – Jenkinson, Tomkins, Collins, Cresswell – Kouyaté, Noble (C) (62. Carroll) – Lanzini, Payet, Moses (74. Zárate) – D. Sakho (85. Jelavić).
    Náhradníci: Randolph – Ogbonna, Obiang, Carroll, Zárate, E. Valencia, Jelavić.

    Rozhodčí: Clattenburg – Beck, Collin
    bahis siteleri