Schalke – Hertha 2:1 (kon.) | Wolfsburg – Hoffenheim 4:2 (kon.) | Hamburg – Leverkusen 0:0 (kon.)
Augsburg – Darmstadt 0:2 (kon.) | W. Brémy – Bayern 0:1 (kon.) | Frankfurt – Mönchengladbach 1:5 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
1:5 (1:1)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 17.10.2015, 18:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Eintracht Frankfurt předvedl ve druhém poločase velmi špatný výkon, a s Borussií Mönchengladbach prohrál 1:5 !

    První poločas nabídl v Commerzbank-Arena velmi zajímavou podívanou! Hostující Borussia se dostala do vedení již v 16. minutě, když se trefil brazilský útočník Raffael! Velkou šanci na navýšení skóre měl ve 22. minutě Granit Xhaka, ale minul! Po chybě Domíngueze však Alexander Meier kopal pokutový kop, který dokázal vyrovnat! V závěru ruply nervy Ignjovskimu, který šlápl na kopačku Raffale, vyloučený však nebyl.

    Gladbach vstoupil do druhého poločasu naprosto parádně, a hned po čtyřech minutách trefil Lars Stindl břevno. O tři minuty později se prosadil Mahmoud Dahoud, jehož tečovaná rána skončila v síti! V 54. minutě mohl navýšit vedení Johnson, avšak trefil pouze tyč. V 57. minutě se však po krásné přihrávce Dahouda prosadil Raffael, a bylo to 3:1! V 82. minutě kopal po faulu na Dahouda pokutový kop André Hahn, který navýšil na 1:4! V poslední minutě se ještě trefil opět André Hahn, který upravil na 5:1!

    Výborný výkon dnes předvedla především dvojice Raffael – Mahmoud Dahoud! André Schubert může být rozhodně spokojený, a bude zajímavé sledovat, jak si Gladbach povede ve středu v rámci LM na hřišti Juventusu!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (20:22:27)
     
    90+1
    Konec zápasu.
    90. André HAHN - 1:5
     
    90
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Debakl a naprostá dominance Mönchengladbachu ve druhém poločase! Na hranici vápna se dostal k míči Havard Nordveit, který vylepšil pozici pro ANDRÉ HAHNA, který už měl pozici jednoduchou!
     
    89
    Fabian Johnson se pokoušel uvolnit na levé straně, na pomoc mu přišel Oscar Wendt, nicméně po nepřesné přihrávce švédského obránce Gladbach o míč přišel!
     
    88
    Aktivní Bastian Oczipka poslal do vápna Gladbachu další ze svých centrů. Tentokrát hledal Harise Severoviće, nicméně těsně před ním dokázal míč odkopnout Granit Xhaka.
     
    87
    Standardní situaci domácího celku rozehrál Bastian Oczipka, jehož centr však odkopl Tony Jantschke. Je však vidět, že je německý obránce po zranění, a v obranné práci to není ideální.
     
    85
    Další hostující hrdina odchází ze hřiště! Mahmoud Dahoud podává v nové sezóně parádní výkony, a říká si o pozvánku od Joachima Löwa do reprezentace! Dnes má na svém kontě 1+1 + vybojovanou penaltu! Na jeho místo přichází Havard Nordveit!
     
    84
    Velká část domácích fanoušků po brance Andrého Hahna začala odcházet domů. Mezitím absolvoval těžký souboj Mahmoud Dahoud ve středu hřiště s Flumem, po kterém se píská nedovolený zákrok.
    83. André HAHN - 1:4
     
    83
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Ke značce pokutového kopu se postavil střídající ANDRÉ HAHN, který zvolil stejnou stranu jako v prvním poločase Meier, a vyplatilo se. Hradecký skočil na druhou stranu, a mladý německý záložník mohl běžet slavit svou branku k sektoru fanoušků Gladbachu!
    82. Zákrok Russe na Dahouda
     
    82
    Na levé straně se krásně uvolnil Ibrahima Traoré, který poslal přihrávku pro Mahmouda Dahouda, kterého však zastavil nedovoleným zákrokem Marco Russ, a je z toho penalta!
     
    81
    Frankfurt se dostal k rohovému kopu, kterého se ujal Bastian Oczipka, jehož centr však žádné nebezpečí pro branku Yanna Sommera neznamenal. Následně mohl jít do šance Johnson, nicméně raději akci zabrzdil.
     
    80
    Na druhé straně rozdal další parádní přihrávku Mahmoud Dahoud, který vysunul André Hahna. S ním se však výborně vrátil stoper Russ, který sice poslal německého záložníka k zemi, nicméně to provedl čistým způsobem!
     
    79
    Steffan Aigner se ve vápně dokázal obtočit kolem Oscara Wendta, a poslal nebezpečný centr před branku. Yann Sommer zaspal při výběhu, nicméně míč odhlavičkoval stoper Domínguez!
     
    78
    Lars Stindl zvládl ve středu hřiště těžký souboj s Abrahamem, a dokázal uvolnit Mahmouda Dahouda. Mladý německý záložník následně uvolnil na pravém křídle Traorého, který si míč zasekl, a vystřelil. Jeho pokus však skončil nad brankou finského gólmana.
    Raffael si ve své 200. bundesligovém utkání připsal celkem dvě branky, a má hlavní podíl na tom, že Gladbach akutálně vede 3:1!

     
    77
    Další žlutou kartu z domácího celku dostává střídající Timothy Chandler, který poslal k zemi Ibrahimu Traorého. Následné standardní situace se ujal právě Traorého, jehož centr skončil v náruči Hradeckého.

    Jan Havlovic

    Branky: 29. Meier (pen.) – 16. Raffael, 51. Dahoud (Wendt), 57. Raffael (Dahoud), 83. Hahn (pen.), 90. Hahn (Nordtveit)

    Karty:   62. Seferović (FRN), 64. Aigner (FRN), 77. Chandler (FRN), 82. Russ (FRN) – 32. Stindl (MNC), 59. Korb (MNC)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:9. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 13:13.
    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Ignjovski (52. Chandler), Abraham, Russ, Oczipka – Flum, Reinartz, Stendera (60. Djakpa) – Meier (C) – Seferović, Castaignos (60. Aigner).
    Náhradníci: Lindner – Waldschmidt, Aigner, Zambrano, Djakpa, Chandler, Medojević.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb (66. Jantschke), Christensen, Á. Domínguez, Wendt – Traoré, Dahoud (85. Nordtveit), Xhaka (C), Johnson – Stindl, Raffael (76. Hahn).
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, Nordtveit, Jantschke, Drmić, Hahn, T. Hazard.

    Rozhodčí: Florian Meyer – Henschel, Bornhorst (vš. Německo)
    bahis siteleri