Tottenham – Liverpool 0:0 (kon.) | Chelsea – Aston Villa 2:0 (kon.) | Manchester City – Bournemouth 5:1 (kon.)
Southampton – Leicester 2:2 (kon.) | Everton – Manchester Utd. 0:3 (kon.) | West Brom – Sunderland 1:0 (kon.)
Crystal Palace – West Ham 1:3 (kon.) | Watford – Arsenal 0:3 (kon.)
konec
Southampton FC
2:2 (2:0)
Leicester City
Sobota 17.10.2015, 16:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Southampton FC odehrál skvělý první poločas, nicméně v tom druhém kraloval Leicester City, a utkání skončil spravedlivou remízou 2:2 !

    První poločas na St.Mary´s Stadium fanoušky rozhodně nenudil! Oba týmy vstoupili do utkání aktivně. V jedenácté minutě se mohli Saints dostat do vedení, avšak hlavičku van Dijka vykopl z brankové čáry Simpson. Ve 21. minutě se již domácí dočkali, po rohovém kopu Tadiće se prosadil José Fonte! Povedený poločas stoperů Southamptonu potvrdil Virgil van Dijk, který dostal ve vápně dost prostoru na dorážku, a poslal míč do branky!

    Ve druhém poločase však domácí celek pouze bránil výsledek, což se vůbec nevyplatilo. Claudio Ranieri poslal po přestávce na hřiště Mahreze s Dyerem, kteří hru hodně zvedli! Druhý jmenovaný poslal do vápna v 66. minutě krásný centr pro Jamieho Vardyho, který snížil na 1:2! Tlak Leicesteru se stupňoval, nicméně vyrovnání stále nepřícházelo. V první nastavené minutě Mahrez krásně vysunul Jamieho Vardyho, který srovnal na konečných 2:2!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu brzy nashledanou! (17:59:19)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Southampton se pokoušel zahrozit přes levou stranu, kde kombinoval Ryan Betrand s Jamese Ward-Prowsem. Druhý jmenovaný však míč ztratil, a dopředu míří Leicester!
     
    90+3
    Leicester se ještě v závěru pokouší dostat do vedení! Christian Fuchs poslal další cent do vápna. Míč se odrazil na nohu Vardyho, který pohotově zakončil, avšak jeho střela nebyla přesná.
    90+1. Jamie VARDY - 2:2
     
    90+1
    Leicester právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Leicester předvedl ve druhém poločas skvělý výkon, a zcela zaslouženě srovnává na 2:2! Ve středu hřiště dokázal udržet míč Kanté, který nahrál Mahrezovi. Alžírský útočník skvěle načasoval přihrávku pro JAMIEHO VARDYHO, který postupoval sám na Davise! Anglický útočník si počínal jako pravý kanonýr, a poslal míč pod břevno!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby! Mezitím zahrával standardní situaci Christian Fuchs, který našel ve vápně Hutha. Jeho hlavičku však lapil Davis!
     
    90
    O útočný nákop do vápna se postaral stoper Wes Morgan, který málem našel Kantého. Těsně před francouzským záložník však odokopl míč stoper Virgil van Dijk!
     
    89
    Na útočné polovině se prezentoval nedovoleným zákrokem v souboji s Dannym Drinkwaterem Ital Graziano Pellé. Rozhodnutí hlavního rozhodčí se příliš nelíbilo domácím fanouškům, nicméně u míče bude Leicester!
     
    88
    N´Golo Kanté se dokázal uvolnit na pravé straně, a přesným centrem našel ve vápně hlavu Jamieho Vardyho. Střelec zatím jediné branky hostujícího celku však hlavičkou trefil prostor, ve kterém se nacházel Davis!
     
    88
    Graziano Pellé se po ošetření vrátil na hřiště, nicméně nic jiného mu také nezbývalo, neboť Saints již využili všechny možnosti ke střídání!
     
    86
    Na trávníku zůstal ležet Graziano Pellého, kterého po odehrání míče tvrdě dohrál Jamie Vardy. Italský kanonýr je ošetřováný, a uvidíme, jak to s ním bude vypadat!
     
    85
    Southampton kombinoval na polovině hřiště. Hodně překvapivou přihrávkou za obranu se prezentoval Jordy Clasie, který hledal Sadia Maného. Senegalský hráč sice byl u míče dříve než Schmeichel, nicméně mu následně míč uskočil do zámezí!
     
    84
    Po delší době se prezentoval nedovoleným zákrokem také hostujícíMarc Albrighton, který poslal k zemi Ryana Betranda. Southampton alespoň může ušetřil nějaký ten čas na útočné polovině.
     
    83
    Tlak Leicesteru v posledních minutách stoupá, nicméně po chybné rozehrávce Lišek se dostal do úniku Sadio Mané, který se obtočil kolem Hutha, a postupoval vpřed. Následně se senegalský záložník pokoušel Schmeichela překvapit střelou z velké vzdálenosti, nicméně přestřelil!
     
    82
    Southampton si svým výkonem ve druhém poločase opravdu koleduje o vyrovnaní. Před malou chvílí se navíc prezentoval šlapákem Sadio Mané v souboji s Christianem Fuchsem. Senegalský útočník však žlutou kartu od hlavního rozhodčí nedostal!
     
    81
    Střídající Riyad Mahrez krásně zakombinoval na hranici vápna s Dannym Drinkwaterem, a postupoval do vápna. Alžírský záložník následně ve vápně našel volného Jamieho Vardyho, který však v jasné příležitosti přestřelil!
     
    80
    O další nebezpečnou standardní situaci se postaral Christian Fuchs, jehož centr spadl ve vápně na nohu N´Gola Kantého. Před franocuzského záložníka se dostal van Dijk, který míč odkopl do zámezí.

    Jan Havlovic

    Branky: 21. Fonte (Tadić), 37. van Dijk (Ward-Prowse) – 66. Vardy (Dyer), 90+1. Vardy (Mahrez)

    Karty:   22. Wanyama (SOT), 76. Bertrand (SOT)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 8:15. Střely mimo: 6:11. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:10.
    Southampton FC: K. Davis – Soares (60. Jošida), Fonte, van Dijk, Bertrand – S. Davis (60. Clasie), Wanyama, Mané, Ward-Prowse – Tadić (75. Jay Rodriguez), Pellè.
    Náhradníci: Gazzaniga – Jošida, Clasie, Jay Rodriguez, Romeu, Juanmi, Caulker.

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Huth, Morgan, Schlupp (46. Dyer) – Albrighton, Drinkwater, Kanté, Fuchs – Vardy, Okazaki (46. Mahrez).
    Náhradníci: Schwarzer – De Laet, King, Dyer, Mahrez, Benalouane, Inler.

    Rozhodčí: Paul Tierney – Bryan, Nunn (vš. Anglie)
    bahis siteleri