Vítkovice – Mountfield HK 2:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
2:3 (2:1, 0:0, 0:2)
Mountfield HK
Středa 28.10.2015, 15:30 • Ostrava aréna • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Rastislav DEJ - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    57:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká obrat! Hosté se v oslabení dostali do přečíslení tři na dva, po svižné kombinaci strhává vedení na svou stranu RASTISLAV DEJ – 2:3. Asistence: Peter Frühauf, Roman Kukumberg.
    Rastislav DEJ - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    56:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno!! Bednář poslal puk na volného RASTISLAVA DEJE, který prostřelil Dolejše pod padajícím hráčem – 2:2. Asistence: Jaroslav Bednář, Peter Frühauf.
    Roman SZTURC - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    18:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se drali do útoku, Olesz nahrával u červené na ROMANA SZTURCE? který vystřelil hned za modrou, vyjetému Kacetlovi propadl puk a proskočil do branky – 2:1. Asistence: Rostislav Olesz.
    Lukáš KUCSERA - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    12:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí v pásmu, Kolouch nehrál do jízdy lépe postavenému LUKÁŠI KUCSEROVI, který pálil hned z první – 1:1. Asistence: Petr Kolouch.
    Jaroslav KUDRNA - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    06:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre utkání poté, co si Knotek sjel pro puk, z mezikruží nahrál vzad na JAROSLAVA KUDRNU, jenž prostřelil Dolejše – 0:1. Asistence: Tomáš Knotek.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 13. Kucsera (Kolouch), 19. Szturc (Olesz) – 7. Kudrna (Knotek), 57. Dej (Bednář, Frühauf), 58. Dej (Frühauf, Kukumberg)


    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Kantor) – Kudělka, Štencel, Štich, Sloboda, Pastor, Klok – Szturc, Strapáč, Olesz – Kucsera, Kolouch, Vandas – Burger, Balán, Zdráhal – Němec, Hlinka, Káňa
    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Vydarený, Pláněk, Čáp, Pilař, Frühauf, Dietz, Hronek – Šimánek, Knotek, Kudrna – Dej, Kukumberg, Bednář – Courchaine, Ihnacak, Červený – Kopta, Vantuch, Köhler

    Rozhodčí: Hradil, Hodek – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 5 523
    thejrc.org