Los Angeles – Florida 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 4:2 (kon.) | Washington – Toronto 3:2 (1:0 po s.n.)
Carolina – Ottawa 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Philadelphia 0:3 (kon.) | Nashville – St. Louis 0:4 (kon.)
Minnesota – Tampa 1:0 (kon.) | Arizona – NY Rangers 1:4 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 5:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 0:1 (kon.) | Detroit – Dallas 1:4 (kon.) | New Jersey – Vancouver 4:3 (po pr.)
NY Islanders – Boston 1:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Anaheim Ducks
Neděle 08.11.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:36
    Jedna početní výhoda San Jose sice skončila, ale po vyhození kotouče mimo hrací plochu přichází další. Zdržování hry se dopustil Cam Fowler (ANA), který bude doufat, že jeho celek neinkasuje.
     
    55:15
    Teď je tu ovšem veliká šance pro San Jose Sharks, protože necelých pět minut před koncem třetí třetiny mají možnost početní výhody. Hlavní rozhodčí posílá za katr hostujícího muže Andrew Cogliana (ANA), který hodně nepříjemně fauloval Thorntona, ten se následně tvrdě srazil s mantinelem.
     
    37:45
    Je tu další vyloučení, proběhne z řad San Jose Sharks, které tak na konci druhé třetiny čeká oslabení. Na trestnou lavici odjíždí zadák Justin Braun (SJS), jenž inkasuje trest za sekání.
     
    36:38
    Nakonec dostávají tresty za rvačku Michael Haley (SJS) a Clayton Stoner (ANA). K nim ještě dalších pět minut, podle očekávání, inkasuje domácí obránce Brenden Dillon (SJS). Sharks se tak budou muset nějakou dobu obejít bez dvou hokejistů. To ale i Ducks, protože navíc dostává dalších pět minut Chris Wagner (ANA). Rozhodčí byl nyní hodně štědrý.
     
    31:33
    Ale Žralokům hra v přesilovce moc dlouho nevydržela, uběhlo jen několik vteřin a Joe Thornton (SJS) jde také pykat za nedovolené bránění. Uvidíme tedy dnes poprvé hru čtyři na čtyři.
     
    31:20
    Je tu druhá přesilová hra v zápase pro tým San Jose Sharks, na trestnou lavici totiž míří Kevin Bieksa (ANA), který se provinil nedovoleným bráněním proti Goldobinovi. Šance pro domácí.
     
    15:18
    Budeme ještě v první třetině sledovat první vyloučení utkání, přesilovou hru si zahrají San Jose Sharks. Jakob Silfverberg (ANA) dostává od rozhodčího trest za nedovolené bránění.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 5. Perry (Getzlaf, Maroon)


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Braun, Vlasic, Burns, Martin, Tennyson, Dillon – Pavelski, Thornton, Donskoi – Ward, Hertl, Marleau – Wingels, Tierney, Goldobin – Brown, Haley, Nieto
    Anaheim Ducks: Chudobin (Andersen) – Bieksa, Lindholm, Manson, Fowler, Vatanen, Stoner – Perry, Getzlaf, Maroon – Stewart, Kesler, Hagelin – Silfverberg, Horcoff, Cogliano – Friberg, Santorelli, Wagner

    Rozhodčí: Furlatt, Pollock – Sharrers, McElman

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri