Los Angeles – Florida 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 4:2 (kon.) | Washington – Toronto 3:2 (1:0 po s.n.)
Carolina – Ottawa 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Philadelphia 0:3 (kon.) | Nashville – St. Louis 0:4 (kon.)
Minnesota – Tampa 1:0 (kon.) | Arizona – NY Rangers 1:4 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 5:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 0:1 (kon.) | Detroit – Dallas 1:4 (kon.) | New Jersey – Vancouver 4:3 (po pr.)
NY Islanders – Boston 1:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Anaheim Ducks
Neděle 08.11.2015, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Martin Jonese je na střídačce, San Jose riskuje s prázdnou brankou a hraje nyní v přesile šesti proti čtyřem.
     
    57:36
    Jedna početní výhoda San Jose sice skončila, ale po vyhození kotouče mimo hrací plochu přichází další. Zdržování hry se dopustil Cam Fowler (ANA), který bude doufat, že jeho celek neinkasuje.
     
    55:15
    Teď je tu ovšem veliká šance pro San Jose Sharks, protože necelých pět minut před koncem třetí třetiny mají možnost početní výhody. Hlavní rozhodčí posílá za katr hostujícího muže Andrew Cogliana (ANA), který hodně nepříjemně fauloval Thorntona, ten se následně tvrdě srazil s mantinelem.
     
    52:47
    Před Chudobinovou klecí je teď pořádně rušno, hned po další buly v pásmu Ducks se ke střele z otočky dostal Joe Pavelski a moc mu ke gólu nechybělo.
     
    50:00
    Přesně deset minut před koncem třetí třetiny se do obrovské možnosti na vyrovnání výsledku dostal domácí útočník Patrick Marleau, který dnes už podruhé unikal sám na branku. Ale také nyní ho brankář Chudobin zastavil, když se domácí dvanáctka pokoušela o bekhendový blafák.
     
    37:45
    Je tu další vyloučení, proběhne z řad San Jose Sharks, které tak na konci druhé třetiny čeká oslabení. Na trestnou lavici odjíždí zadák Justin Braun (SJS), jenž inkasuje trest za sekání.
     
    36:55
    Kevin Bieksa v hodně dobré šance na pravé straně útočného pásma, krásně pálil zápěstím, ale Martin Jones jej ještě lépe dokázal vychytat lapačkou. Pohledná hokejová akce.
     
    36:38
    Nakonec dostávají tresty za rvačku Michael Haley (SJS) a Clayton Stoner (ANA). K nim ještě dalších pět minut, podle očekávání, inkasuje domácí obránce Brenden Dillon (SJS). Sharks se tak budou muset nějakou dobu obejít bez dvou hokejistů. To ale i Ducks, protože navíc dostává dalších pět minut Chris Wagner (ANA). Rozhodčí byl nyní hodně štědrý.
     
    31:33
    Ale Žralokům hra v přesilovce moc dlouho nevydržela, uběhlo jen několik vteřin a Joe Thornton (SJS) jde také pykat za nedovolené bránění. Uvidíme tedy dnes poprvé hru čtyři na čtyři.
     
    31:20
    Je tu druhá přesilová hra v zápase pro tým San Jose Sharks, na trestnou lavici totiž míří Kevin Bieksa (ANA), který se provinil nedovoleným bráněním proti Goldobinovi. Šance pro domácí.
     
    27:28
    Tommy Wingels unikal sám na branku, nejdříve se zdálo, že trefil tyčku, ale rozsvítilo se červené světlo a sám Wingels se raduje, uvidíme, co řekne rozhodčí, ale tohle bude hodně těsné.
     
    15:18
    Budeme ještě v první třetině sledovat první vyloučení utkání, přesilovou hru si zahrají San Jose Sharks. Jakob Silfverberg (ANA) dostává od rozhodčího trest za nedovolené bránění.
     
    11:25
    To se teď ale mohlo změnit, jelikož se v obrovské možnosti na pravé straně brankoviště objevil Ryan Kesler, jehož Martin Jones zastavil výtečným zákrokem.
    Corey PERRY - 0:1
     
    04:56
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks, dá se říci po zásluze, unikají ještě v prvních pěti minutách hry do vedení o jednu branku, jelikož to byli právě oni, kdo od úvodního vhazování diktoval tempo hry. Na druhé straně se chviličku před tím sice dostal do slibné šance a skoro samostatného úniku domácí Patrick Marleau, jenže ten na rozdíl od muže jménem COREY PERRY svou příležitost nezužitkoval. Perry ukázal, že umí v takových situacích zachovat chladnou hlavu a naprosto bez zaváhání propálil Martina Jonese. Sharks budou muset zvýšit aktivitu směrem kupředu, aby se soupeři herně vyrovnali. Asistence: Ryan Getzlaf, Patrick Maroon.
     
    02:30
    To Ducks už vystřelili pětkrát a Martin Jones má co dělat, protože se stále hraje před ním, teď pálil Santorelli z dálky a vůbec nešlo o špatný pokus.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 5. Perry (Getzlaf, Maroon)


    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Braun, Vlasic, Burns, Martin, Tennyson, Dillon – Pavelski, Thornton, Donskoi – Ward, Hertl, Marleau – Wingels, Tierney, Goldobin – Brown, Haley, Nieto
    Anaheim Ducks: Chudobin (Andersen) – Bieksa, Lindholm, Manson, Fowler, Vatanen, Stoner – Perry, Getzlaf, Maroon – Stewart, Kesler, Hagelin – Silfverberg, Horcoff, Cogliano – Friberg, Santorelli, Wagner

    Rozhodčí: Furlatt, Pollock – Sharrers, McElman

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri