Boston – Toronto 2:0 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 4:0 (kon.) | Tampa – Anaheim 5:0 (kon.)
Florida – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Pittsburgh – San Jose 1:3 (kon.) | Washington – Colorado 7:3 (kon.)
Winnipeg – Arizona 3:2 (kon.) | St. Louis – Detroit 3:4 (po pr.) | Dallas – Buffalo 3:0 (kon.)
Minnesota – Nashville 4:0 (kon.) | Vancouver – Chicago 6:3 (kon.) | Carolina – Los Angeles 4:3 (kon.)
Columbus – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:0 (0:0, 3:0, 2:0)
Anaheim Ducks
Neděle 22.11.2015, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Alex Killorn číhal před bránou a dostal se ke dvěma dorážkám, obě dvě ale dokázal Frederik Andersen pokrýt.
     
    57:39
    Josh Manson (ANA) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    54:22
    Shawn Horcoff se ocitl sám před bránou, ani nadvakrát ale brankáře Bena Bishopa překonat z blízkosti nedokázal!
     
    52:36
    Rickard Rakkel vypálil z pravé strany od modré čáry a Ben Bishop jeho střelu pravým betonem vyrazil mimo tři tyče!
    Jonathan MARCHESSAULT - 5:0
     
    50:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    JONATHAN MARCHESSAULT využívá přesilovou hru a místní maskot v podobě kosmonauta se v hledišti ukrutně baví!! Nikita Kučerov přihrál Jonathanu Marchessaultovi, jehož první střela z prostoru mezi kruhy pro vhazování byla zablokována, následná dorážka ale zamířila přesně k pravé tyči. Asistence: Nikita Kučerov, Steven Stamkos.
     
    49:06
    Frederik Andersen sebral Stevenu Stamkosovi hattrick, když jeho parádní střelu od modré čáry bez přípravy ukryl po fenomenálním semaforu v lapačce!
     
    49:03
    Cam Flower (ANA) dostal menší trest, 2 minuty držení.
    Brian BOYLE - 4:0
     
    45:29
    Tampa právě vstřelila branku!
    BRIAN BOYLE střílí svůj čtvrtý gól v letošní sezóně NHL a stylově zvyšuje na 4:0!! J.T. Brown zpoza brány našel krásnou přihrávkou mezi kruhy pro vhazování Briana Boylea, který přesnou střelou zamířil do pravého horního rohu nad lapačku Frederika Andersena. Asistence: J.T. Brown.
     
    37:12
    Kevin Bieksa (ANA) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    37:12
    T.J. Brown (TBL) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    37:12
    Ryan Kesler (ANA) dostal větší trest, 2+2 minuty hrubost.
     
    37:12
    Jonathan Marchessault (TBL) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
    Steven STAMKOS - 3:0
     
    33:49
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS skóruje během pár sekund znovu a využívá přesilovou hru!! Vladislav Namestnikov přihrál volnému Andreji Vasilevskijovi, který se u levé tyče skvěle zorientoval a nádhernou bekhendovou přihrávkou našel před bránou najíždějícího Stevena Stamkose, který puk uklidil do prázdné brány. Frederik Andersen byl opět bez šance a Steven Stamkos vstřelil svůj druhý gól během dnešní noci a celkově 11. v letošní sezóně NHL. Asistence: Andrej Vasilevskij, Vladislav Namestnikov.
     
    33:11
    Andrew Cogliano (ANA) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    Steven STAMKOS - 2:0
     
    32:35
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS skóruje a posílá Lightning perfektní střelou do dvoubrankového vedení!! Steven Stamkos se dostal na pravém křídle k puku po přihrávce Ryana Callahana a nádhernou diagonální střelou vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány Frederika Andersena. Asistence: Ryan Callahan.
     
    31:06
    Ryan Kesler v blízkosti levé tyče napřáhl ke střele, která orazítkovala bližší tyč! Puk se vzápětí nebezpečně odrazil zpět do hry, Ben Bishop se ale skvěle zorientoval a puk bleskově zalehl, když si ho ještě holí zázračným způsobem posunul pod sebe a zabránil v jeho cestě za brankovou čáru.
     
    28:13
    Jeden z hokejistů Lightning vypálil z pravého křídla k jedovaté střele, kterou Frederik Andersen dokázal lapačkou vytěsnit mimo!
    Nikita KUČEROV - 1:0
     
    25:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    NIKITA KUČEROV posílá puk do prázdné brány a po nádherné akci posílá Lightning do vedení 1:0!! Joel Vermin nabral na levém křídle rychlost a po skvělém objetí brány přihrál Andrejovi Šustrovi, kterému nejspíš střela nesedla, a pokud se od jeho hole dostal před bránu k Nikita Kučerovovi, který puk střelou po ledě dopravil do prázdné brány. Asistence: Andrej Šustr, Joel Vermin.
     
    24:58
    Ryan Kesler se ocitl v těsné blízkosti levé tyče ve skvělé šanci, Ben Bishop ho ale vychytal a ukryl puk ve své výstroji!
     
    21:49
    Steven Stamkos vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střelu z úhlu ukryl v lapačce pozorný Frederik Andersen.
     
    20:45
    Frederik Andersen zastavil bekhendový pokus Jonathana Marchessaulta po samostatného úniku a poté nevěděl, kde má puk, ten ale naštěstí pro Lightning doklouzal vedle jeho pravé tyče! Vzápětí se Lightning dostali k další střele, která s největší pravděpodobností zastavila horní tyč.
     
    14:51
    Patrick Maroon je hodně aktivní a tentokrát vypálil z pravé strany, odkud jeho střela směřovala přesně k vzdálenější levé tyči, Ben Bishop ji ale skvělým zákrokem dokázal vyrazit do rohu kluziště!
     
    12:15
    Patrick Maroon vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho střela v závěru přesilové hry Ducks orazítkovala vzdálenější pravou tyč!
     
    10:25
    Chris Stewart (ANA) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    10:25
    Luke Witkowski (TBL) dostal větší trest, 2+2 minuty nesportovní chování.
     
    09:14
    Braydon Coburn vyslal do samostatného úniku krásnou přihrávkou středem hřiště z obranného pásma Valtteriho Filppulu, kterému blafák do bekhendu sice vyšel, ale Frederik Andersen jeho následnou střelu vyrážečkou vyrazil za bránu!
     
    06:02
    Frederik Andersen předvedl skvělý zákrok po střele od modré čáry z levého křídla a k dorážce se u pravé tyče dostal Steven Stamkos, který mohl puk dorážet do prázdné brány, protože brankář Anaheimu ležel na ledové ploše, přesto ale dokázal zasáhnout a lapačkou zabránil v cestě puku za brankovou čáru! Fantastický a neopakovatelný zákrok.
     
    03:20
    Lightning si vytvořili první velkou šanci a před bránou Frederika Andersena vznikl obrovský závar! Jeden z domácích hokejistů zamířil do boční sítě a poté se Tampa Bay snažila dorazit puk do brány, to se ji ovšem nepodařilo.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Kučerov (Šustr, Vermin), 33. Stamkos (Callahan), 34. Stamkos (Vasilevskij, Namestnikov), 46. Boyle (Brown), 51. Marchessault (Kučerov, Stamkos)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Carle, Šustr – Coburn, Garrison – Stralman, Hedman – Vermin, Marchessault, Witkowski – Brown, Boyle (A), Condra – Killorn, Filppula, Kučerov – Namestnikov, Stamkos (C), Callahan (A).
    Anaheim Ducks: Andersen (Chudobin) – Stoner, Vatanen – Holzer, Manson – Fowler, Bieksa – Maroon, Santorelli, Stewart – Hagelin, Horcoff, Cogliano – Ritchie, Kesler (A), Silfverberg – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A).

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Chris Lee – Darren Gibbs, Shane Heyer
    bahis siteleri