Boston – Toronto 2:0 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 4:0 (kon.) | Tampa – Anaheim 5:0 (kon.)
Florida – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Pittsburgh – San Jose 1:3 (kon.) | Washington – Colorado 7:3 (kon.)
Winnipeg – Arizona 3:2 (kon.) | St. Louis – Detroit 3:4 (po pr.) | Dallas – Buffalo 3:0 (kon.)
Minnesota – Nashville 4:0 (kon.) | Vancouver – Chicago 6:3 (kon.) | Carolina – Los Angeles 4:3 (kon.)
Columbus – San Jose 3:5 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:3 (1:0, 3:2, 0:1)
Los Angeles Kings
Neděle 22.11.2015, 19:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Anže KOPITAR - 4:3
     
    49:26
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A už je to znovu o jeden gól, můžeme se tak těšit na strhující závěr! Drew Doughty jen tak tak udržel puk na útočné modré, vyměnil si ho s Muzzinem a poté oslovil ANŽEHO KOPITARA, jehož spektakulární rána skončila v síti! Asistence: Drew Doughty, Jake Muzzin.
    Justin FAULK - 4:2
     
    37:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují zpět na rozdíl dvou gólů! Hanifin na modré nabil JUSTINU FAULKOVI, jehož tvrdý projektil Quick vyrazil jen před sebe a Alec Martinez si nešťastně srazil puk bruslí do vlastní svatyně! Asistence: Noah Hanifin, Victor Rask.
    Anže KOPITAR - 3:2
     
    34:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nakonec to bude ještě pořádné drama! Gáborík napadal domácí rozehrávku a Justin Faulk pod tlakem rozehrál katastrofálně – přímo na hůl ANŽEHO KOPITARA, jenž s pomocí břevna dostal kotouč do sítě! Bez asistence.
    Dustin BROWN - 3:1
     
    33:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    No a je z toho gól a Noah Hanifin nasupeně mlátí hokejkou o led! Proti Wardovi se rozjel DUSTIN BROWN a uspěl skvěle provedeným forhendovým blafákem!
    Justin FAULK - 3:0
     
    24:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    Využití dvojnásobné přesilovky nakonec na sebe nenechalo čekat, Canes už proti favoritovi vedou o tři góly! Hostům se nepodařilo vyhodit a kotouč se v mezikruží od Lindholma odrazil na hůl JUSTINA FAULKA, který dělovkou pod břevno nedal Quickovi šanci! Asistence: Elias Lindholm, Kris Versteeg.
    Jeff SKINNER - 2:0
     
    21:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly! Riley Nash vyhrál buly pro Pesceho, který kotouč poslal chytře o hrazení tak, aby se odrazil k nikým nehlídanému JEFFU SKINNEROVI, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil a překonal přesouvajícího se Quicka! Asistence: Brett Pesce, Riley Nash.
    Brett PESCE - 1:0
     
    03:31
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají do vedení a BRETT PESCE na dnešní zápas do konce života nezapomene! Malone vyhrál buly pro mladého rodáka z Tarrytownu, který tvrdě vypálil a jeho projektil skončil až v síti. Asistence: Brad Malone.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 4. Pesce (Malone), 22. Skinner (Pesce, Nash), 25. Faulk (Lindholm, Versteeg), 38. Faulk (Hanifin, Rask) – 34. Brown (TS), 34. Kopitar, 50. Kopitar (Doughty, Muzzin)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Slavin, Faulk, Hainsey, Pesce, Hanifin, Liles – Nashl, E. Staal (C), Versteeg – Nordström, J. Staal, Nestrašil – Skinner, Rask, Lindholm – Gerbe, McClement, Malone.
    Los Angeles Kings: Quick (41. Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Martinez, Ehrhoff, McBain – Pearson, Kopitar, Gáborík – Lucic, Carter, Toffoli – Brown (C), Shore, Lewis – Clifford, Weal, Nolan.

    Rozhodčí: Peel, Hebert – Nowak, Mach

    Diváci: 10154
    bahis siteleri