Trenčín – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Skalica – Žilina 2:0 (kon.) | Zvolen – Piešťany 3:6 (kon.)
Martin – Košice 1:2 (po pr.) | Poprad – Nitra 2:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (1:0, 1:3, 0:1)
HK Nitra
sk Neděle 22.11.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine ešte "kamzíci" ukázali nejaký tlak, no húževnatej Nitre nedokázali dať gól, čo sa im vzápätí vypomstilo. Blackwater v 54. minúte upravil skóre na konečných 2:4. Nitra si vezie spod Tatier trojbodový náklad.

    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera. (19:15:41)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:25
    Hľadisko už takpovediac stíchlo, Nitra má zaručené tri body a už sa snaží tento zápas dohrať bez ďalšieho inkasovaného gólu.
     
    58:51
    Blackwater vystrelil z medzikružia. Kostúr vyrazil pred seba, kde bol ešte David Laliberté, ktorý dvíhal ruky, no z dorážky mieril tesne vedľa žrde!
     
    58:22
    Richard Rapáč s Rusnákom sa pokúsili o nejaký útočný výpad, no kvôli nedorozumeniu skončili pred útočnou modrou čiarou.
     
    57:47
    Kroták nevedel, ako má pokračovať v akcii, a tak zo stredného pásma žabkou nahodil na bránku. Valent zachytil puk a rýchlo rozohral za bránu.
     
    57:02
    Jozef Stümpel vypálil z ľavého kruhu, no do strely sa až tak príliš neoprel. Preto ani Kostúr nemal problém s vyrazením puku prostredníctvom betónu.
     
    56:35
    Blackwater sa na opačnej strane snažil presadiť individuálne, avšak cez popradskú obranu tentokrát len tak ľahko neprenikol.
     
    55:31
    Do útočného pásma vnikol Hvila a bez váhania vystrelil. Valent pripravil svoju lapačku a puk v nej pohotovo umiestnil.
     
    54:37
    Nitra sa teraz môže dostať na koňa. Poprad bude určite frustrovaný z množstva šancí, ktoré od začiatku tretiny premárnil. Naopak, hostia sa po dlhej dobe dostali do pásma a vyťažili z toho maximum.
    BLACKWATER - 2:4
     
    54:00
    Nitra dala gól!
    Hostia zvyšujú svoj náskok z ničoho nič! Stümpel získal puk za bránkou a z rohu klziska posunul pred bránu Kutálkovi. Ten možno ani nechcel, no akosi sa tak stalo a predĺžil na hokejku JUDDA BLACKWATERA, ktorý aj s pomocou prikopnutia od súperovej korčule dostal puk za Kostúra!
    Asistencie: Tibor Kutálek a Jozef Stümpel.
     
    53:37
    Dinda pálil tiež, tentokrát od modrej čiary. Jeho delovka smerovala na Valenta, ktorý teraz vytiahol svoj betón.
     
    52:03
    Pekný prienik predviedol Radomír Heizer, ktorý sa natlačil po ľavom krídle a šikovnou strelou trafil protiľahlú žŕdku!
     
    51:28
    Lukáš Hvila dvakrát po sebe pálil od modrej čiary, no ani jeden z jeho projektil sa neskončil v sieti. Pri tom v prvej možnosti mohol ešte Bartečko aj dorážať, no neukázal sa!
     
    50:55
    Suchého nahodenie od modrej čiare takisto brankár Michal Valent likvidoval a opäť nepustil domácich hráčov k dorážke.
     
    50:46
    Kasík napriahol od modrej čiary. Valent dokázal puk prikryť. K dorážke sa už Branislav Rapáč a Heizer nedostali.
     
    50:04
    Chyba v obrannom pásme domácich. Kostúr pristavil puk spoluhráčom, no zjavne si nevšimol, že po puk za bránku prichádzal hosťujúci Macík, ktorý mohol aj skórovať. Spoza bránky však nakoniec iba pritlačil ku Kostúrovej hokejke.
     
    49:29
    Po viacerých posunutiach bránky zapríčinených vinou nitrianskych hráčov v tomto zápase už rozhodcovia stratili trpezlivosť. Poprad bude hrať dvojminútovú presilovú hru.
     
    48:51
    Nitrančania si v útočnom pásme vymenili medzi sebou pozície, puk si rozhodili na hokejky, no nepodarilo sa im už zakončiť.
     
    48:14
    Bartečko si pýtal prihrávku od Ťavodu, no ten mu v strednom pásme psolal puk medzi korčule.
     
    47:47
    Pozoruhodnú samostatnú akciu ukázal Lukáš Paukovček. Z ľavého kruhu prešiel poza bránu a nakoniec dorazil až do medzikružia. Odtiaľ jeho strela švihom smerovala na masku brankára Valenta!
     
    47:34
    Kuzma čakal s prihrávkou zo stredného pásma a napokon príležitosť prepásol. Cestu mu skrížil Paločko, od ktorého sa puk zblokoval smerom mimo hracej plochy.
     
    46:51
    Dušan Milo si nakorčuľoval pred bránkovisko. Sem nakoniec dostal prihrávku a jeho pokus z prvej skončil na betónoch Matúša Kostúra.
     
    46:14
    Radoslav Suchý tvrdo z prvej vypálil od modrej čiary. Valent mal odkrytý výhľad a strelu nikto netečoval. Bolo to teda ľahšie pre lapačku nitrianskeho brankára.
     
    45:51
    Peter Konig nepredviedol dobrú rozohrávku. Jeho spoluhráči sa následne musia vrátiť do obrannej tretiny, pretože bol odpískaný icing.
     
    Cez turnikety dnes prešlo 1352 divákov.
     
    44:43
    Popradčania získali buly v pásme. Kroták nahodil zo stredného pásma na zadný mantinel, no pred prichádzajúcim Hvilom radšej Valent zasiahol.
     
    44:02
    Po vhadzovaní puk vystrelil do vzduchu a spadol do medzikružia, kde sa nesústredila pozornosť. Snažil sa to využiť Ján Ťavoda, ktorý tu prikorčuľoval, no z prvej trafil len Valenta!
     
    43:56
    Prvý popradský útok zabojoval v útočnom pásme. Po Bartečkovej strele nahodil puk na bránu aj Paločko, ktoréh pokus z pravého kruhu skončil bezpečne vo Valentovej lapačke.
     
    43:24
    Gólman HK Nitra musel byť aj naďalej ostražitý. Bartečko ho totižto preveril strelou z vrchola pravého kruhu. Valent chybu neurobil.
     
    43:16
    Ondrej Rusnák od modrej čiary nastrelil puk na nitrianskeho brankára, ktorý ho jednoducho prikryl do lapačky a podržal ho tam.
     
    42:25
    Heizer vrátil puk Branislavovi Rapáčovi do medzikružia. Odtiaľ sa však už Rapáč nedokázal vymotať a zakončiť taktiež nevedel.
     
    41:36
    Ťavoda už naskočil na ľad a Popradu sa teda podarilo prečkať aj toto oslabenie. Nitra toho veľa nevymyslela.
     
    41:13
    Pozornosť brankára Kostúra vyskúšal strelou z pravého kruhu Henrich Ručkay. Gólman Popradu si počínal dobre, keďže strelu zachytil vo výstroji.
     
    40:46
    Laliberté posunul z rohu klziska puk pred bránku. Tam číhal Blackwater, no k zakončeniu sa napokon nedostal.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Pomer striel po druhej tretine:
    Poprad – 22
    Nitra – 13
     
    V prostrednej časti hry dominovali hokejisti Nitry. Tí strelili tri góly, ktoré im zatiaľ stačia na zisk troch bodov. Presasdili sa Stloukal, Piačka a Milam. Za domácich v 32. minúte skóroval Hvila.
    Tretia dvadsaťminútovka sa začne približne o 18:40
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:34
    Poprad bude hrať oslabenie a Nitra, pochopiteľne, presilovú hru. Ján Ťavoda dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    38:36
    Paločko sa horko-ťažko dostal k strele z pravého kruhu, odkiaľ však nebol úspešný. Strele chýbala presnosť, Valent nemusel zakročiť.
     
    37:45
    Richard Rapáč nahodil z ľavého kruhu na brankára, pred ktorým bolo husto. Branislav Rapáč však dorážku nestihol, pretože ho dobre obsadil obranca Filip Kuzma.
     
    36:54
    Stümpel šikovnou prihrávkou do medzikružia našiel Petra Stloukala, ktorého zakončenie Kostúr dobre nevidel, no predsa ho dokázal vyraziť betónom.
     
    36:19
    Arne Kroták sa uvoľnil do medzikružia a predviedol tvrdú strelu príklepom. Prízemnú delovku brankár Michal Valent dokázal vyraziť betónom!
     
    36:00
    Suchý prihral v útočnom pásme Paločkovi, ktorý z ostrého uhla slabo nahodil na Valenta. Následne už brankár Nitry puk podržal vo svojej výstroji.
    LALIBERTÉ - 2:3
     
    34:50
    Nitra dala gól!
    Nitrančania si svojou útočnou hrou vypýtali síce faul, no signalizovaný trest sa rušil. Slovák nahral pred bránku na hokejku , ktorého strela pomaličky prenikla popod Kostúrove betóny a skončila na bránkovej čiare. Odtiaľ ju dorazil do bránky nechránený JAMESON MILAM a Nitra opäť vedie!
    Asistencie: David Laliberté a Marek Slovák.
     
    34:36
    Nitra sa po dlhšej dobe dostala do pásma. Slovák nahodil od modrej čiary, puk však stečoval Malina.
     
    33:14
    Bajaruns získal stratený puk z hosťujúcich hokejok v obrannom pásme. Posunul ho pred bránu na Krotáka, no tomu preskočil cez čepeľ a zakončiť už nedokázal.
     
    32:59
    Radoslav Suchý vzal poslednú presilovkovú akciu Popradu do svojich rúk. Natlačil sa do medzikružia a nahodil na Valenta, ktorého dokorčuľoval Paločko.
     
    32:15
    Heizer posúval v útočnom pásme po mantineli na Krotáka, no tomu sa ťažko spracúval puk pri mantineli a nakoniec mu unikol.
    HVILA - 2:2
     
    31:24
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sekundu do konca vylúčenia Štefanku využívajú presilovku o dvoch korčuliarov! Bartečko posunul na modrú čiaru Suchému. Ten presunul po šírke na hokejku LUKÁŠA HVILU, ktorý nechytateľnou strelou trafil ku pravému hornému rohu!
    Asistencie: Radoslav Suchý a Ľuboš Bartečko.
     
    30:58
    Michal Novák úmyselne posunul Valentovu bránu a za tento čin je poslaný na trestnú lavicu na dve minúty. 27 sekúnd bude trvať oslabenie o dvoch hráčov.
     
    30:34
    Kroták s Heizerom si vymenili puk v pásme a Heizer sa snažil akciu zakončiť prihrávkou na Rapáča pred bránou. V bránení bol ostražitý Stümpel, ktorému sa podarilo zachytiť puk a bekhendom ho poslať von z pásma.
     
    30:06
    Nitra vyhrala súboj za bránou a Kuzma následne prudko vyhodil puk po mantineli. Kroták ho už zachytiť nestihol a domáci musia teda rozohrávať spoza Kostúra.
     
    29:32
    Hvila nahodil puk pred bránu. Získal ho Ľuboš Bartečko, ktorý sa ocitol vo veľkej tutovke, no z tesnej blízkosti bránku netrafil!
     
    29:25
    Nitra sa bude po dobu dvoch minút brániť vo štvorici. Juraj Štefanka odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    29:12
    Branislav Rapáč sa kľučkou uvoľnil na pravom kruhu a priblížil sa ku bráne. Výrazné nebezpečnestvo pre Valenta to však príliš nebolo.
     
    28:46
    Popradčania sa následne snažili o rýchlu odpoveď. Nahodený Malinov puk na bránu ešte zachytil Branislav Rapáč a pritlačil ho k Valentovi. Gólman Nitry však bol pripravený a puk schoval.
    PIAČKA - 1:2
     
    28:18
    Nitra dala gól!
    Hokejisti spod Zobora otáčajú zápas! Domáci stratili puk v pásme. Slovák ho získal na modrej čiare a nahodil na Kostúra, ktorý vyrazil puk pred seba. V týchto priestoroch nebol dostatočne strážený EDMUND PIAČKA, ktorý ešte vytiahol Kostúra a strelou pod hornú žŕdku skóroval!
    Asistencia: Marek Slovák.
     
    27:38
    Hráči Popradu si teraz navzájom nerozumeli, pretože v momente, keď Paukovček z rohu klziska hľadal na modrej Bartečka, už Bartečko smeroval na striedačku.
     
    26:54
    Paukovček sa dostal k puku na dolnej časti pravého kruhu. Z blízkosti sa mu však podarilo trafiť iba zadný mantinel.
     
    26:08
    Prvá strela domácich v presilovej hre. Fabian s miernym náprahom vystrelil od modrej čiary. Valentov betón bol proti.
     
    25:28
    Po šermovačke v rohu klziska dostal puk na hokejku Henrich Ručkay a bez akéhokoľvek vymýšľania ho poslal cez celé klzisko preč.
     
    24:34
    Suchého prihrávka po mantineli neprešla a puk získal Laliberté. Ten okamžite našiel peknou prihrávkou do stredného pásma Mareka Slováka, ktorý sa natlačil po bekhendovej strane, no proti Kostúrovi nebol úspešný!
     
    24:16
    Poprad bude hrať v početnej prevahe. Michal Guoth odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    23:35
    Zárukou chyby hostí šli do prečíslenia troch proti dvom domáci hráči. Prihrávka od Hvilu z kruhu neprešla pred bránu na Bajarunsa.
     
    23:24
    Guothovi sa nepodarila rozohrávka cez stred ihriska. Na ponúknutý puk nereagoval nik zo spoluhráčov. Bol z toho icing.
    STLOUKAL - 1:1
     
    22:51
    Nitra dala gól!
    Nitra prichádza s vyrovnávajúcim presným zásahom! Kasík sa dopustil chyby v strednom pásme a puk získal Macík. Útočník Nitry pokračoval po pravom kridle a krížnou prihrávkou pred bránkovisko našiel PETRA STLOUKALA, ktorého zakončenie prešlo popod Kostúrove betóny!
    Asistencia: Radoslav Macík.
     
    22:12
    Richard Rapáč šikovne nabil spoza brány Heizerovi ku ľavému kruhu. Valent bol pripravený a strelu z prvej vyrazil výstrojou.
     
    21:29
    Lukáš Hvila sa snažil presadiť individuálnym spôsobom. Jeho pohyb skončil predú točnou modrou čiarou, kde mu puk vypichol hráč Nitry.
     
    20:33
    Milam prekorčuľoval za bránku a následne šikovnou prihrávkou hľadal pred Kostúrom Blackwatera. Puk neskončil na hokejke tohto hráča.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V prvej dvadsaťminútovke sme videli vyrovnaný a celkom lákvavý hokej. Boli sme svedkami jedného gólu, keď v 14. minúte poslal Poprad do vedenia Bartečko.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:49.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:36
    Posledná minúta tretiny sa nesie v znamení nepresností. Oba tímy chcú začať šetriť sily do druhého dejstva.
     
    18:54
    Domáci hokejisti nahodili poľahky puk na Valenta, ktorého následne dokorčuľoval Paukovček.
     
    18:36
    Števuliakov pokus o vyhodenie skončil zachytený v strednom pásme na hokejke jedného z hráčov Nitry.
     
    17:27
    Novák nahodil puk zo stredného pásma na Kostúra, ktorý ho okamžite rozohral. V posledných sekundách sme nevideli útočnú aktivitu od žiadneho z tímov.
     
    15:29
    Števuliak sa oddialil od Kuzmu na zadnom mantineli a dostal sa pred bránu. Tu chvíľu váhal, no následne sa rozhodol pre strelu, ktorá skončila na hokejke nitrianskeho brankára.
     
    14:45
    Nitra bola aj následne nežiaduca pre domáci tím. Macík od zadného mantinelu krátkou prihrávkou hľadal Bajteka, ktorý sa nakoniec zmohol iba na nevydarenú strelu bekhendom.
     
    14:14
    Nebezpeční následne boli hostia. Blackwater pálil z ľavého kruhu. Kostúr vyrazil betónmi pred seba, kde prišiel Kutálek, no jeho dorážka z tesnej blízkosti skončila opäť iba na betónoch popradského brankára.
     
    13:58
    Poprad aj ďalej pokračuje v ofenzívnom snažení. Domáci sa dostali do pásma a z hokejky Fabiana putoval nahodený puk na Valenta, ktorý si zaváhanie nedovolil.
    BARTEČKO - 1:0
     
    13:17
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú ponúknutú presilovú hru! Hvilova strela od ľavého kruhu skončila po Valentovom vyrazení v rohu klziska. Tam prevzal puk Richard Rapáč, ktorý ho bekhendom nakrátko posunul Paukovčekovi. Paukovček následne využil nepozornosť hosťujúcich hráčov a krížnou prihrávkou na pravom kruhu našiel ĽUBOŠA BARTEČKA. Jeho príklep sa ujal a skončil v sieti!
    Asistencie: Lukáš Paukovček a Richard Rapáč.
     
    12:43
    Ordzovenský posielal puk von z pásma po mantineli a nakoniec vyhodenie skončilo za pleksisklom. Vylúčený však nebude, pretože hlavný rozhodca ukázal teč domáceho hráča.
     
    12:26
    Hvila sa z kruhu presunul na os ihriska na modrej čiare. Odtiaľ nahodil na bránku, pred ktorou pracoval Paukovček. Valent však túto ľahkú strelu ukryl v lapačke.
     
    12:19
    Poprad bdue hrať druhú presilovku. Michal Guoth odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    12:12
    Arne Kroták sympaticky prekorčuľoval okolo zadného mantinelu a snažil sa Valenta prekvapiť od žrdi. Brankár "corgoňov" bol v pozore.
     
    11:45
    Nitrančania v týchto chvíľach oddychujú v obrannom pásme a čakajú na čerstvých hráčov. Na ľad prichádza tretia nitrianska formácia.
     
    11:04
    Obrovská šanca pre Nitru! Henrich Ručkay sa natlačil po pravom krídle. Z kruhu peknou prihrávkou pred bránkovisko našiel Tibora Kutálka, ktorý však bránu prestrelil!
     
    10:16
    Novák sa vracia na ľad a Nitra prečkáva prvé oslabenie v zápase. Popradčanov k ani jednej vyloženej šanci nepustila.
     
    09:42
    Nitra vybehla v obrannom pásme na domácich, ktorí museli rýchlo posúvať puk po obvode. K strele sa odhodlal Kroták, no puk mu nesadol vôbec.
    Pohľad na ľad v čase začiatku zápasu
     
    09:05
    Kroták poslal od modrej čiary šikovný puk na bránku. Snažil sa ho tečovať Heizer, no nakoniec strela práve skončila na jeho chráničoch.
     
    08:19
    Radoslav Suchý po vyhratom vhadzovaní vyslal peknú strelu od modrej čiary. Tá skončila na maske prakticky nepripraveného Valenta a odrazila sa následne za bránu!
     
    08:14
    Poprad bude hrať presilovú hru. Vypýtal si ju Matúš Paločko, ktorého fauloval Michal Novák. Novák dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    07:39
    Hráči Nitry si posunuli bránku a hra bola prerušená. Po upravení konštrukcie sa bude pokračovať vhadzovaním pred Valentom.
     
    07:23
    Popradčania po oslabení ihneď zatlačili súpera v pásme. Kasíkovu strelu od modrej čiary tečoval Richard Rapáč. Valent nemal puk pod kontrolou, a tak sa ho dvojica hráčov Popradu snažila doraziť. Nakoniec ho predsa len nitriansky brankár nejakým spôsobom ukryl!
     
    06:53
    Bratia Rapáčovci vyviezli puk z obrannej tretiny a Richard mal možnosť prihrať na pravú stranu už naskočenému Ťavodovi z trestnej lôavice. Prihrávka však neprešla.
     
    06:07
    Kostúrove betóny vyprášil strelou z ľavého kruhu David Laliberté. Po vyrazení získali puk domáci a odstránili ho do bezpečia.
     
    05:37
    Ďalší dobrý čín od hráčov domáceho mužstva počas oslabenia. Paukovček zatiahol puk do pásma a bekhendovou strelou ohrozil Valenta. Ten pre istotu prikrýval.
     
    05:18
    Kamzíci na úvod vyhodili puk. Potom sa Bartečkovi v nasledujúcej rozohrávke podarilo Macíka odobrať od puku v strednom pásme.
     
    04:48
    Tlak Nitry bol predsa len na niečo dobrý. Ján Ťavoda možno aj kvôli tomu fauloval a odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    04:05
    Ďalším zakončením sa prezentoval Judd Blackwater. Koncovka od hráča Nitry z ľavého kruhu končila na Kostúrovom betóne.
     
    03:33
    Domáci stratili puk v strednom pásme. Pohotovo reagoval Slovák, ktorý ho ihneď posunul na pravé krídlo Davidovi Lalibertému. Jeho strelu Kostúr spracoval a následne rozohral.
     
    02:52
    Štrauch sa na pravom krídle snažil preštrikovať cez Ordzovenského. Skúsený bek ho však nepustil k zakončeniu a Nitra následne získala puk.
     
    02:22
    Macík rozohral akciu cez Filipa Bajteka na ľavé krídlo. Bajtekova strela z ľavého kruhu bola zblokovaná smerom na ochrannú sieť.
     
    02:03
    Sme svedkami ďalšieho zakázaného uvoľnenia. Zápas teda začína výraznými nepresnosťami na oboch stranách. Hra sa teraz sťahuje pred Valenta.
     
    01:42
    Henrich Ručkay zatiahol puk do pásma. Obtočil sa okolo brány a nabil Petrovi Ordzovenskému. Jeho projektil z prvej skončil na hrudi brankára Kostúra.
     
    01:21
    Ťavodu dostal pod tlak Stlokukal. Následne už domáci hráč bol nútený k odohratiu puku. Skončilo sa to icingom, druhým v tomto zápase za necelé dve minúty.
     
    00:38
    Paločko nabil Ťavodovi na modrú čiaru. Strela od obrancu príliš nesadla a nebola ani presná. Puk skončil v rohu klziska.
     
    00:15
    Na úvodnom vhadzovaní stretnutia uspeli domáci. Puk putoval do útočného pásma. Odtiaľ ho však hráč Nitry vyhodil na zakázané uvoľnenie.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy nastupujú na zápas. Poprad dnes bude hrať v bielych dresoch a nitrianski hokejisti sa predstavia v tmavomodrých.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Kasík, Briják, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Bajaruns, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Rusnák, Števuliak

    HK Nitra: Valent (Trenčan) – Kuzma, Milam, Ordzovenský, P. König, Guoth, Milo (A), Novák, Pupák – Laliberté, Slovák, Blackwater – H. Ručkay, Stümpel (C), Stloukal – Macík, Štefanka (A), Bajtek – Kutálek, Bene, Piačka

    Rozhodca: Lokšík, Stano – Gajan, Smrek.
     
    Nedeľný program 24. kola Tipsport ligy bude vyplnený piatimi stretnutiami .V tomto on-line prenose budete môcť od 17:00 sledovať live priebeh duelu medzi HK Poprad a HK Nitra.

    Popradskí hokejisti predvádzajú v posledných zápasoch kolísavé výkony. Po posledných dvoch stretnutiach však toto tvrdenie môže byť niektorými odborníkmi aj popreté. Podtatranci sa pomaličky vracajú do starých koľají. V domácich zápasoch v utorok a v piatok sa stretli so Žilinou a Banskou Bystricou. „Vlkov“ vyprevadili domov s výsledkom 8:3 a Banskobystričanov zdolali taktiež. I keď, po ťažšom boji, ktorý vyvrcholil až v samostatných nájazdoch. HC 05 prehral 2:1. „Kamzíci“ sa zo 7. miesta vrátili späť na 6. priečku, kde majú momentálne 37 bodov a skóre 79:69. Na piatu Banskú Bystricu strácajú tri body a zároveň sú pred Martinom vpred o jeden bod. Najproduktívnejším hráčom HK Poprad je stále Branislav Rapáč, ktorý má na konte 23 bodov (9+14) a patrí mú 6. pozícia v celkovej tabuľke produktivity hráčov ligy.

    Rôznorodosť výkonov sa nedá dokázať Nitre. Hokejisti spod Zobora potvrdzujú svoju hokejovú kvalitu aj v tejto sezóne. Aktuálne im patrí pekné 2. miesto so 46 bodmi a skóre 82:61. Na vedúci Zvolen strácajú „corgoni“ štyri body a Trenčín na treťom mieste stráca na Nitru dva body. Nitra si v posledných piatich stretnutiach upevnila aktuálnu druhú priečku. Proti ťažkým súperom sa jej podarilo brať po tri body, keď zdolala Zvolen a Košice. Prišlo však menšie zakopnutie v Piešťanoch, ale Nitrančania potešili svojich priaznivcov opäť. Doma zdolali „dvadsiatku“ 5:2 a aj Martin, ktorý porazili 3:1. Z individualít je produktívne najvýraznejší Juraj Štefanka, ktorý má dohromady 22 bodov za 9 gólov a 13 asistencií.

    V dvoch vzájomných stretnutiach túto sezónu sa viac darilo hokejistom Nitry. Tí najprv 25. septembra porazili Popradčanov 3:4 po nájazdoch. Doma následne 23. októbra Nitra vyhrala taktiež 4:3, no už v riadnom hracom čase.

    Zápasy Nitry a Popradu sú väčšinou vyrovnané, a preto aj teraz môžeme čakať zaujímavý hokejový zápas. Ak nemôžete zamieriť na štadión a podporiť svoj tím, sledujte on-line prenos na webe Onlajny.eu. Prajem vám pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 14. Bartečko (Paukovček, R. Rapáč), 32. Hvila (Suchý, Bartečko) – 23. Stloukal (Macík), 29. Piačka (Slovák), 35. Milam (Laliberté, Slovák), 54. Blackwater (Kutálek, Stümpel)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Kasík, Briják, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Bajaruns, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Rusnák, Števuliak
    HK Nitra: Valent (Trenčan) – Kuzma, Milam, Ordzovenský, P. König, Guoth, Milo (A), Novák, Pupák – Laliberté, Slovák, Blackwater – H. Ručkay, Stümpel (C), Stloukal – Macík, Štefanka (A), Bajtek – Kutálek, Bene, Piačka

    Rozhodčí: Lokšík, Stano – Gajan, Smrek

    Diváci: 1352
    bahis siteleri