Trenčín – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Skalica – Žilina 2:0 (kon.) | Zvolen – Piešťany 3:6 (kon.)
Martin – Košice 1:2 (po pr.) | Poprad – Nitra 2:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (1:0, 1:3, 0:1)
HK Nitra
sk Neděle 22.11.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    BLACKWATER - 2:4
     
    54:00
    Nitra dala gól!
    Hostia zvyšujú svoj náskok z ničoho nič! Stümpel získal puk za bránkou a z rohu klziska posunul pred bránu Kutálkovi. Ten možno ani nechcel, no akosi sa tak stalo a predĺžil na hokejku JUDDA BLACKWATERA, ktorý aj s pomocou prikopnutia od súperovej korčule dostal puk za Kostúra!
    Asistencie: Tibor Kutálek a Jozef Stümpel.
    LALIBERTÉ - 2:3
     
    34:50
    Nitra dala gól!
    Nitrančania si svojou útočnou hrou vypýtali síce faul, no signalizovaný trest sa rušil. Slovák nahral pred bránku na hokejku , ktorého strela pomaličky prenikla popod Kostúrove betóny a skončila na bránkovej čiare. Odtiaľ ju dorazil do bránky nechránený JAMESON MILAM a Nitra opäť vedie!
    Asistencie: David Laliberté a Marek Slovák.
    HVILA - 2:2
     
    31:24
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sekundu do konca vylúčenia Štefanku využívajú presilovku o dvoch korčuliarov! Bartečko posunul na modrú čiaru Suchému. Ten presunul po šírke na hokejku LUKÁŠA HVILU, ktorý nechytateľnou strelou trafil ku pravému hornému rohu!
    Asistencie: Radoslav Suchý a Ľuboš Bartečko.
    PIAČKA - 1:2
     
    28:18
    Nitra dala gól!
    Hokejisti spod Zobora otáčajú zápas! Domáci stratili puk v pásme. Slovák ho získal na modrej čiare a nahodil na Kostúra, ktorý vyrazil puk pred seba. V týchto priestoroch nebol dostatočne strážený EDMUND PIAČKA, ktorý ešte vytiahol Kostúra a strelou pod hornú žŕdku skóroval!
    Asistencia: Marek Slovák.
    STLOUKAL - 1:1
     
    22:51
    Nitra dala gól!
    Nitra prichádza s vyrovnávajúcim presným zásahom! Kasík sa dopustil chyby v strednom pásme a puk získal Macík. Útočník Nitry pokračoval po pravom kridle a krížnou prihrávkou pred bránkovisko našiel PETRA STLOUKALA, ktorého zakončenie prešlo popod Kostúrove betóny!
    Asistencia: Radoslav Macík.
    BARTEČKO - 1:0
     
    13:17
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú ponúknutú presilovú hru! Hvilova strela od ľavého kruhu skončila po Valentovom vyrazení v rohu klziska. Tam prevzal puk Richard Rapáč, ktorý ho bekhendom nakrátko posunul Paukovčekovi. Paukovček následne využil nepozornosť hosťujúcich hráčov a krížnou prihrávkou na pravom kruhu našiel ĽUBOŠA BARTEČKA. Jeho príklep sa ujal a skončil v sieti!
    Asistencie: Lukáš Paukovček a Richard Rapáč.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 14. Bartečko (Paukovček, R. Rapáč), 32. Hvila (Suchý, Bartečko) – 23. Stloukal (Macík), 29. Piačka (Slovák), 35. Milam (Laliberté, Slovák), 54. Blackwater (Kutálek, Stümpel)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Ťavoda, Fabian (A), Malina, Kasík, Briják, D. Šterbák – Bartečko (A), Paukovček, Paločko – Kroták (C), Bajaruns, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Rusnák, Števuliak
    HK Nitra: Valent (Trenčan) – Kuzma, Milam, Ordzovenský, P. König, Guoth, Milo (A), Novák, Pupák – Laliberté, Slovák, Blackwater – H. Ručkay, Stümpel (C), Stloukal – Macík, Štefanka (A), Bajtek – Kutálek, Bene, Piačka

    Rozhodčí: Lokšík, Stano – Gajan, Smrek

    Diváci: 1352
    bahis siteleri