Košice – Zvolen 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 2:0 (kon.) | Nitra – Piešťany 4:2 (kon.)
Žilina – Poprad 1:4 (kon.) | Skalica – Trenčín 7:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
HK Poprad
sk Úterý 22.12.2015, 18:00 • ZŠ Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V záverečných minútach poslednej tretej tretiny strelili hostia dva góly a tak vyhrávajú toto stretnutie 1:4 a domov do Popradu si vezú tri body! Domáci tím tak nevyužil prehru Martina v Banskej Bystrici na poskočenie v tabuľke, aj keď od 1.minúty zápasu vyhrával o jeden gól. Hostia dnes boli efektní v koncovke a právom tak vyhrali tento zápas. Žilina nepodala až tak hrozný výkon, avšak dnes sa jej v koncovke vôbec nedarilo.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera! (20:19:20)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    Novotný sa ešte dostal do zakončenia, ale pálil nepresne. Zrejme sa už za tých posledných sekúnd nič zaujímavého neudeje.
     
    59:20
    Števuliak sa dostal do zakončenia, hattricku sa však nedočkal, pretože Tomek sa prezentoval úspešným zákrokom!
     
    59:01
    Prebieha posledná minúta tretej tretiny a tak aj tohto zápasu.
     
    58:35
    Hokejisti Popradu však získali rýchlo puk späť na svoje hokejky, usadili sa v útočnom pásme a po strele získavajú vhazdovanie po pravici Tomáša Tomeka.
     
    58:05
    Pri puku boli hostia, nepodaril sa im však prechod do útočného pásma a tak sa puku zmocnili domáci, ktorí zakladajú útok spoza svojej bránky.
     
    57:20
    Poprad sa dostal do rýchleho brejku, slabšia strela skončila v lapačke domáceho brankára Tomeka. Poprad tak ešte ostáva v útočnom pásme.
     
    56:35
    Teraz sa domácim hokejistom podarilo usadiť v útočnom pásme, Drevenák posielal puk na Valášeka, ten však nedokázal prihrávku zachytiť.
     
    56:00
    V hre už opäť pokračujeme, pri puku je síce domáci celok, nedarí sa mu však opäť v prechode do útočného pásma.
     
    55:25
    Oddychový čas hostí.
     
    55:00
    Niektorý domáci fanúšikovia už opúšťajú svoje sedadlá a poberajú sa domov. Domáci hokejisti nepredviedli dnes zlý výkon, avšak nedarilo sa im v koncovke tak ako hosťom.
     
    54:25
    O osude zápasu je už prakticky rozhodnuté, zápas sa už zrejme len dohráva. Poprad po zisku puku sa nikam neponáhľa a pohodlne kontroluje priebeh hry.
    52:28 RAPÁČ - 1:4
     
    52:28
    Poprad dal gól!

    Ak nebolo rozhodnuté doteraz, tak teraz je už určite! Domáci tím sa ešte snažil útočiť, avšak puk získali hostia, prebili sa do útočného pásma, puku sa zmocnil RICHARD RAPÁČ, zbavil sa domácich obrancov a pohodlne skóroval – 1:4!
    Asistencie: Patrik Števuliak, Lukáš Paukovček.
     
    52:05
    Hosťom sa darí s pukom držať domácich od seba ďaleko, domáci tím to však ešte nevzdal a vysoko napáda, aby získal puk na svoje hokejky.
    51:27 KASÍK - 1:3
     
    51:27
    Poprad dal gól!

    Rýchly útok hostí v presilovke, prvá strela ešte gólom neskončila, puk sa však odrazil ku úplne voľnému JAROSLAV KASÍK a ten dopravil puk do bránky domácich, zrejme je už o osude zápasu rozhodnuté – 1:3!
    Asistencie: Matúš Paločko.
     
    51:03
    Trest pre hráčsku lavicu domácich! Veľa hráčov na ľadovej ploche a tak si hostia zahrajú presilovku, to si teda domáci tím poriadne zavaril.
     
    50:15
    Pred bránku domácich sa dostal nebezpečný puk, Paukovček však nedokázal puk zachytiť, domáci ho následne odpratali do bezpečia. Pomaličky sa nám blíži záver poslednej tretej tretiny.
     
    49:45
    Žilina sa dlho držala v útočnom pásme, nedokázala však napokon nijak nebezpečne ohroziť bránku hostí. Puk už získal Poprad a snaží sa preniknúť do útočného pásma.
     
    49:00
    Handlovskému sa opäť podarilo nebezpečne vypáliť, nová posila domácich však stroskotala na brankárovi hostí Kostúrovi.
     
    48:15
    Oba tímy však teraz chybujú vo svojich rozohrávkach a tak puk lieta zo strany na stranu. Čas domácim teraz uteká veľmi rýchlo, potrebujú streliť gól, ak pomýšľajú v tomto zápase na body.
     
    48:00
    Pri puku je opäť celok domácich a preniká do útočného pásma. Žilina je v tejto poslednej tretej tretine veľmi aktívna, avšak nedarí sa jej v koncovke.
     
    47:25
    Rusnák dostal dobrý puk pred bránku domácich, jeho strela však Tomeka neprekvapila a domáci brankár hu prerušil.
     
    46:51
    Hostia v plnom počte. Domáci tím tak presilovku nevyužil a stále prehráva 1:2!
     
    46:45
    Žiline sa však nedarí z veľkého tlaku vsietiť gól, čas v početnej výhode sa už domácim kráti.
     
    46:00
    Hostia sa aj v oslabení dostali do útoku, avšak zakončiť ho strelou nestihli. Do útoku tak už opäť ide domáci celok.
     
    45:35
    Brejčák skvelo nabil na Handlovského, jeho tvrdá strela však len tesne minula bránku hostí! Následne Poprad vyviezol puk do bezpečia.
     
    45:15
    Žilina sa už usadila v útočnom pásme, avšak zatiaľ sledujeme len kombináciu pred bránkou hostí.
     
    44:51
    Heizer je vylúčený na dve minúty a tak si domáci celok zahrá presilovku!
     
    44:45
    Puk je už na hokejkách domácich, vlci sa natlačili do útočného pásma a snažia sa vymyslieť niečo nebezpečné na bránku hostí.
     
    44:25
    Výborná šanca na strane hostí! Puk sa pri zmätkoch pred bránkou domácich odrazil ku úplne voľnému Rapáčovi, ten však nedokázal dostať puk do bránky domácich! Domáci tím tak mal teraz veľké šťastie!
     
    43:45
    Útoky sa zatiaľ striedajú zo strany na stranu, avšak ani jeden útok sa nekončí ničím zaujímavým. Hosťom to môže vyhovovať, domáci tím však stále prehráva o jeden gól.
     
    42:45
    Poprad sa dostal do rýchleho brjeku, Suchý sa snažil posunúť puk pred bránku domácich, avšak nepodarilo sa mu to. Dopredu to tak už skúša domáci celok.
     
    42:00
    Na druhej strane Stupka dostal podobne dobrú prihrávku, jeho strela následne mierila do horných častí bránky hostí, puk však napokon skončil len tesne nad ňou.
     
    41:25
    Štrauch dostal dobrý puk, následne vyslal tvrdú strelu na domácu bránku, avšak Tomek bol pripravený a túto strelu pokryl.
     
    41:00
    Domáci tím sa dostal do útočného pásma, avšak nedokázal tam nič prevratného vymyslieť a tak to už skúšajú dopredu hostia.
     
    40:15
    Posledná tretia tretina sa nám už naplno rozbehla! Po buly získali puk na svoje hokejky domáci hokejisti, ktorí sa už snažia o prechod do útočného pásma.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Príchod rozhodcov duelu sprevádzal piskot domácich fanúšikov!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa nám tak čoskoro začne!
     
    V druhej tretine sme gól napokon nevideli. Hra sa často kúskovala, prerušovala, videli sme aj nejaké vylúčenia, tie však ani jeden z tímov využiť nedokázal. Uvidíme, čo nám napokon ponúkne posledná tretia tretina, ktorá sa začne približne o 19:42!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:25
    Domáci hokejisti teraz pekne prenikli do útočného pásma, Konečný posúval puk na Škodu, ten však v rozhodujúcom momente nedokázal dobre zakončiť.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    38:45
    Poprad získal puk a prenikol do útočného pásma, slabšiu strelu však Tomek kryje, hostia ešte v útočnom pásme ostanú.
     
    37:30
    Oba tímy hrajú už v plnom počte! Pri hre 4 na 4 bola jediná zaujímavá príležitosť na strane hostí, Heizerovi však v rozhodujúcom momente puk ušiel mimo jeho hokejky.
     
    36:00
    Hra 4 na 4 je veľmi opatrná z oboch strán, ani jeden z tímov nechce v závere druhej tretiny spraviť chybu. Opäť je to skôr taký boj o stredné pásmo.
     
    35:30
    Obojstrané vylúčenie, uvidíme tak na dve minúty hru 4 na 4! Uvidíme, čo nám prinesie takáto hra, momentálne diváci na štadióne veľa hokejovej krásy nevidia. Na trestnej lavici sedia za domácich Homer a za hostí Malina.
     
    35:25
    Navyše teraz sledujeme aj množstvo nepresností na oboch stranách, hra sa tak odvíja opäť len v strednom pásme. Často vidíme aj veľa osobných súbojov na hrane pravidiel.
     
    35:00
    Hra sa nám opäť často kúskuje a prerušuje, ani jeden z tímov si tak nedokáže vyvinúť žiadne sústavný tlak. Pomaly sa nám blíži záver druhej tretiny.
     
    34:45
    Poprad získal puk a Šterbák ho nahodil do útočného pásma, pre puk si však ku mantinelu prišli skorej domáci hokejisti. Hostia sa tak rýchlo vracajú späť do svojho pásma.
     
    34:00
    Hokejisti domáceho celku sa opäť snažili o prechod do útočného pásma, avšak ocitli sa len v ofsajde. Vhadzovať sa tak bude v strednom pásme.
     
    33:15
    Hostia v plnom počte. Domáci tím zahral túto presilovku veľmi dobre, avšak nepodarilo sa im ani jednu strelu dopraviť do siete Popradu.
     
    32:45
    Žilina rýchlo prešla do útočného pásma, Kurali vyslal tvrdú strelu od modrej, brankár hostí Kostúr však aj s námahou túto strelu kryje.
     
    32:25
    Domácim teraz nevyšiel prechod do útočného pásma a vhadzovať sa tak bude pred bránkou Tomeka. Hostia tak môžu nazbierať cenné sekundy v oslabení.
     
    32:00
    Šterbák zahral hokejkou do tváre Brejčáka, na tvári domáceho hokejistu vidíme krv, avšak vylučovať sa nebude! Domáci hokejisti sú poriadne nahnevaní na rozhodcu.
     
    31:25
    Žilina je už natlačená v útočnom pásme, hostia však úspešne vzdorujú. Domácim sa dnes akosi nedarí v koncovke, všetky puky lietajú niekde mimo.
     
    31:15
    Teraz to bude presilovka pre domácich! Na trestnú lavicu mieri Kroták a tak má Žilina ideálnu príležitosť ako vyrovnať.
     
    30:49
    Domáci v plnom počte. Hostia tak opäť nevyužívajú presilovku, stav zápasu sa tak nemení, stále vyhráva Poprad o jeden gól.
     
    29:25
    Hosťom sa však opäť počas presilovky nedarí, domácemu tímu sa darí vyhadzovať puky do bezpečia.
     
    28:49
    Poprad si zahrá presilovku! Leško sa previnil proti pravidlám a tak sa domáci tím bude musieť brániť.
     
    28:20
    Dnes veľmi aktívny Števuliak sa dostal pred bránkou domácich ku puku, jeho následná strela však skončila len na pozornom brankárovi Tomekovi, ktorý vyrazil puk do bezpečia!
     
    28:00
    Poprad sa postupne prebíjal do útočného pásma, Paukovček sa snažil puk presunúť na útočnú modrú, to sa mu však nepodarilo a puk skončil na hokejkách domácich.
     
    27:25
    Dobrá príležitosť na strane domácich! Obrana hostí si teraz nedala pozor, spoza bránky hostí smeroval puk na domácich hokejistov, na poslednú chvíľu však niekto z hostí puk odpratal do bezpečia, Brejčák už následne nedokázal udržať útočné pásmo pre Žilinu!
     
    26:00
    Puk teraz lieta zo strany na stranu, hra sa neprerušuje, avšak nevidíme ani žiadne šance či strely na jednú či druhú bránku.
     
    25:00
    Teraz sa to však domácim hokejistom podarilo, Drevenák prenikol s pukom pred bránku hostí, avšak Kostúr v bránke hostí úspešne zasiahol.
     
    24:25
    Boj o puk zvládla lepšie domáca Žilina, avšak nedarí sa jej v prechode do útočného pásma. Hostia obsadzujú každý priestor, odkiaľ by mohol domáci celok udrieť.
     
    23:35
    Hra sa teraz presunula do stredného pásma, kde oba tímy bojujú o to, aby získali puk na svoje hokejky. Momentálne takýto obraz hry viacej vyhovuje hosťom.
     
    22:45
    Popradu sa teraz podarilo usadiť sa v útočnom pásme, avšak nemá dostatok priestoru na kombináciu, domácim tím navyše otravuje kombináciu hostí.
     
    22:00
    Toma sa dostal ku puku pred bránkou domáceho tímu, na poslednú chvíľu mu však puk nešťastne odskočil a tak Tomek zasahovať nemusel.
     
    21:25
    Žilina vstúpila do druhej tretine veľmi aktívne, avšak nedarí sa jej vyslať presnú strelu na bránku hostí. Hostia momentálne hrajú na rýchle brejky.
     
    20:10
    Druhá tretina zápasu sa nám už naplno rozbehla! Buly vyhrali domáci, ktorí sa momentálne snažia preniknúť do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa nám tak čoskoro začne!
     
    Po prvej tretine vedie Poprad o jeden gól 1:2! Hneď v úvode zápasu išli domáci do vedenia po góle Konečného, avšak dva góly Števuliaka v priebehu pár minút znamenali úspešný obrat hostí. Uvidíme, čo nám prinesie druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:39
    Domáci v plnom počte. Hostia tak nevyužili ani skrátenú presilovú hru. Prvá tretina už bude čochvíľa minulosťou.
     
    18:15
    Hostia už hrajú presilovku, avšak tiež sa im nedarí v prechode do útočného pásma. Domáci tím sa tak tiež v oslabení zatiaľ bráni úspešne.
     
    17:39
    Krátko pred skončením domácej presilovky ide na trestnú Konečný a tak sa bude hrať chvíľu hra 4 na 4 a potom príde presilovka pre Poprad.
     
    17:30
    Domácim sa však nedarí preniknúť do útočného pásma, hostia vyhadzujú puky do bezpečia a tak Žilina ešte nevyslal strelu na bránku hostí.
     
    15:49
    A opäť sa vylučuje na strane hostí! Šterbák sa previnil držaním a tak si domáci tím po krátkej dobe opäť zahrá v početnej výhode.
     
    15:45
    Hokejisti Popradu vytlačili domácich preč z pásma a tak domáci hokejisti opäť zakladajú útok spoza svojej bránky. Hostia hrajú veľmi zodpovedne v obrane a domáci sa tak do šancí nedostávajú.
     
    15:00
    Žilina však začína hrať veľmi aktívne, momentálne sa opäť usadila v útočnom pásme, defenzíva kamzíkov však opäť úspešne vzdoruje. Na štadióne sa začínajú prebúdzať aj diváci.
     
    14:11
    Hostia v plnom počte. Domáci tím tak svoju prvú presilovku v tomto zápase nevyužil.
     
    14:00
    Konečný zaviezol puk do útočného pásma, avšak hostia dobrou hrou vytlačili puk do stredného pásma. Domácim sa už čas v početnej výhode kráti.
     
    13:25
    Popradu sa však teraz podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary do bezpečia a tak budú musieť domáci založiť útoku spoza svojej bránky.
     
    13:00
    Žilina je usadená v útočnom pásme, avšak na bránku Popradu smerujú len nepresné strely. Hostia sa však nachádzajú pod tlakom.
     
    12:11
    Domácim tím bude hrať prvý krát v zápase presilovku! Heizer oslabuje Poprad na dve minúty, pretože sa previnil proti pravidlám hákovaním.
     
    11:05
    Róbert Huna sa dostal pred bránkou hostí ku puku, vyslal tvrdú strelu, avšak tá len tesne minula tri tyče bránky Popradu.
     
    10:45
    Teraz sa však domácim hokejistom nedarí v kombinácii a v strednom pásme tak zbytočne strácajú puky. Hostia sa do útoku nijak nehrnú, hrajú skôr so zabezpečenej obrany.
     
    10:12
    Pri puku je momentálne domáci celok, avšak nedarí sa mu preniknúť do útočného pásma. Hokejisti Popradu výborne bránia svoje pásmo a domácich do ničoho nepúšťajú.
     
    09:25
    Hosťom sa tak podarilo využiť aj druhú chybu domácej obrany a dostať sa tak do vedenia o jeden gól. Uvidíme, aký priebeh zápasu nás ešte čaká, momentálne sa moc atraktívny hokej nehrá.
    09:00 ŠTEVULIAK - 1:2
     
    09:00
    Poprad dal gól!

    PATRIK ŠTEVULIAK krásnym blafákom prekonáva domáceho brankára Tomeka a svojim druhým gólom v tomto zápase otáča vývoj stretnutia v prospech hostí z Popradu – 1:2!
     
    08:55
    Trestné strieľanie pre hostí! Homér hákoval v šanci Števuliaka a tak domáci brankár Tomek bude čeliť samostatnému nájazdu!
     
    08:41
    Domáci v plnom počte. Hostia tak nevyužívajú ani svoju druhú presilovú hru.
     
    08:00
    Ani teraz to Popradu nevyšlo, po ofsajde sa hra presúva do stredného pásma. Domáci tím si tak na chvíľu môže vydýchnuť.
     
    07:25
    Domáci hokejisti však odolávajú zatiaľ úspešne, Poprad sa nemôže dostať do presného zakončenia. Hosťom tak zatiaľ nevychádza ani ich druhá presilovka.
     
    06:41
    Nepríjemná situácia pre domácich hokejistov! Nasledujúce dve minúty sa budú musieť brániť, pretože Richard Huna sa previnil nedovolením bránením! Hostia tak majú šancu otočiť vývoj tohto stretnutia.
    05:59 ŠTEVULIAK - 1:1
     
    05:59
    Poprad dal gól!

    Netrvalo dlho a v Žiline sa začína odznova! Domáca obrana si teraz nedala pozor na Paukovčeka, ktorý krásne vycvičil domácich hokejistov, následne prihral puk na PATRIKA ŠTEVULIAKA a ten prekonal domáceho brankára Tomeka – 1:1!
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Richard Rapáč.
     
    05:15
    Poprad sa snažil o rýchly prechod do útočného pásma, čiarový rozhodca však avizuje ofsajd. Vhazdovať sa tak teraz bude v strednom pásme.
     
    04:45
    Momentálne nesledujeme nijak extra záživný hokej, oba tímy hrajú veľmi opatrne, sledujeme skôr taký boj o puk popri mantineloch. Zatiaľ jediná veľká šanca, ktorá bola skončila gólom, viac sme ešte nevideli.
     
    04:00
    Na štadióne momentálne nefunguje časomiera, takže o počte zostávajúcich minút nás bude informovať hlásateľ.
     
    03:45
    Žilina obstála oslabenie bez ujmy a s pukom sa teraz natlačila do útočného pásma, puk pred bránkou však brankár Kostúr prikryl. Domáci ešte v útočnom pásme ostanú.
     
    03:01
    Domáci v plnom počte. Hostia presilovku o jedného hráča tak nevyužili.
     
    02:45
    Poprad je aj naďalej usadení v útočnom pásme, avšak ich presilovkový kolotoč zatiaľ žiaden úspech neznamená. Hosťom sa už čas v početnej výhode kráti.
     
    01:45
    Kroták sa však teraz dostal do zakončenia, puk mu však nešťastne odskočil a tak sa mu presnú strelu na domácu bránku vyslať nepodarilo.
     
    01:15
    Poprad je už nasťahovaný v útočnom pásme, avšak defenzíva domácich zatiaľ odoláva úspešne a do zakončenia hostí nepúšťa.
     
    01:01
    Hostia však majú teraz veľkú príležitosť na vyrovnanie, pretože sa Aleš Ježek previnil držaním. Presilovke pre hostí na dve minúty.
    00:24 KONEČNÝ - 1:0
     
    00:24
    Žilina dala gól!

    Tak toto je famózny úvod domácich vlkov! Paločko fauloval a bola avizovaná presilová hra pre domácich, do samostatného nájazdu sa však dostal RASTISLAV KONEČNÝ a krásnym blafákom prekonal brankára hostí Kostúra!
    Asistencie: Václav Stupka, Vladimír Škoda.
     
    00:20
    Poprad sa s pukom nasťahoval do útočného pásma, puk sa odrazil pred bránku domácich, Tomek radšej hru prerušil.
     
    00:10
    Prvá tretina zápasu sa nám už naplno rozbehla! Buly vyhrali hostia.
    Domáci dnes zápas odohrajú v zelených dresoch, hostia v bielych.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy spoločne s rozhodcami práve prichádzajú na ľadovú plochu! Po úvodných formalitách sa takt toto stretnutie medzi MsHK DOXXbet Žilina – HK Poprad môže začať!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Pekný podvečer zo Žiliny všetkým priaznivcom nášho športového portálu! Do začiatku zápasu medzi MsHK DOXXbet Žilina – HK Poprad už veľa času neostáva, čakanie si môže skrátiť naštudovaním zostáv oboch celkov. Zápas povedú z pozície rozhodcov páni Vladimír Baluška, Vladimír Goga – Matúš Stanzel, Jozef Tvrdoň. Toto stretnutie nám sľubuje zaujímavý priebeh, pri jeho sledovaním Vám prajem príjemný športový zážitok! Tesne pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    MsHK DOXXbet Žilina: Tomek – Brejčák, Zaťko, Huna Rich., Huna Rób., Handlovský – Homer, Novotný, Konečný, Škoda, Stupka – Leško, Kurali, Valášek, Ježek, Drevenak – Ťavoda, Makovský, Rehák, Kolena, Švec

    HK Poprad: Kostúr – Suchý, Dinda, Bartečko, Heizer, Štrauch – Briják, Fabian, Kroták, Bajaruns, Paločko – Malina, Kasík, Rapáč, Paukovček, Števuliak – Šterbák, Gaborčík, Toma, Rusnák

    Rozhodca: Vladimír Baluška, Vladimír Goga – Matúš Stanzel, Jozef Tvrdoň.
     
    Príjemné utorkový podvečer všetkým, ktorí ste klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávite jeho sledovaním! Dva dni pred Vianocami sa ešte odohrá jedno kolo našej najvyššej hokejovej súťaže, v ktorom na seba narazia celky MsHK DOXXbet Žilina – HK Poprad. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00!

    Minulý týždeň sa nehralo, pretože bola reprezentačná prestávka a tak si tímy mohli oddýchnuť a nazbierať nové sily do zápasov. Čo sa týka postavenia v tabuľke, tak domácim vlkom patrí 9.miesto so ziskom 42 bodov, pričom stráca dva body na 8.priečku, na ktorej je momentálne Martin. Kamzíkom momentálne patrí 7.miesto so ziskom 49 bodov. Tento zápas je tak pre oba tímy veľmi dôležitý, pretože v prípade bodového zisku môžu ísť v tabuľke vyššie oba celky.

    V minulom kole sa darilo obom tímom, Žiline sa podarilo v derby zápase vyhrať v Martine 1:0, Poprad uspel na domácom ľade proti Skalici 4:3. Čo sa týka favorita tohto stretnutia, stávkové kancelári do tejto úlohy pasujú domáci tím, osobne si však myslím, že tento zápas favorita nemá a čaká nás vyrovnané a zaujímavé stretnutie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 1. Konečný (Stupka, Škoda) – 6. Števuliak (Rapáč), 9. Števuliak (trestné stireľanie) (TS), 52. Kasík (Paločko), 53. Rapáč (Števuliak, Paukovček)


    MsHK Žilina: Tomek – Brejčák, Zaťko, Huna Rich., Huna Rób., Handlovský – Homer, Novotný, Konečný, Škoda, Stupka – Leško, Kurali, Valášek, Ježek, Drevenak – Ťavoda, Makovský, Rehák, Kolena, Švec
    HK Poprad: Kostúr – Suchý, Dinda, Bartečko, Heizer, Štrauch – Briják, Fabian, Kroták, Bajaruns, Paločko – Malina, Kasík, Rapáč, Paukovček, Števuliak – Šterbák, Gaborčík, Toma, Rusnák

    Rozhodčí: Vladimír Baluška, Vladimír Goga – Matúš Stanzel, Jozef Tvrdoň
    bahis siteleri