Košice – Zvolen 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 2:0 (kon.) | Nitra – Piešťany 4:2 (kon.)
Žilina – Poprad 1:4 (kon.) | Skalica – Trenčín 7:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
HK Poprad
sk Úterý 22.12.2015, 18:00 • ZŠ Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:28 RAPÁČ - 1:4
     
    52:28
    Poprad dal gól!

    Ak nebolo rozhodnuté doteraz, tak teraz je už určite! Domáci tím sa ešte snažil útočiť, avšak puk získali hostia, prebili sa do útočného pásma, puku sa zmocnil RICHARD RAPÁČ, zbavil sa domácich obrancov a pohodlne skóroval – 1:4!
    Asistencie: Patrik Števuliak, Lukáš Paukovček.
    51:27 KASÍK - 1:3
     
    51:27
    Poprad dal gól!

    Rýchly útok hostí v presilovke, prvá strela ešte gólom neskončila, puk sa však odrazil ku úplne voľnému JAROSLAV KASÍK a ten dopravil puk do bránky domácich, zrejme je už o osude zápasu rozhodnuté – 1:3!
    Asistencie: Matúš Paločko.
    09:00 ŠTEVULIAK - 1:2
     
    09:00
    Poprad dal gól!

    PATRIK ŠTEVULIAK krásnym blafákom prekonáva domáceho brankára Tomeka a svojim druhým gólom v tomto zápase otáča vývoj stretnutia v prospech hostí z Popradu – 1:2!
    05:59 ŠTEVULIAK - 1:1
     
    05:59
    Poprad dal gól!

    Netrvalo dlho a v Žiline sa začína odznova! Domáca obrana si teraz nedala pozor na Paukovčeka, ktorý krásne vycvičil domácich hokejistov, následne prihral puk na PATRIKA ŠTEVULIAKA a ten prekonal domáceho brankára Tomeka – 1:1!
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Richard Rapáč.
    00:24 KONEČNÝ - 1:0
     
    00:24
    Žilina dala gól!

    Tak toto je famózny úvod domácich vlkov! Paločko fauloval a bola avizovaná presilová hra pre domácich, do samostatného nájazdu sa však dostal RASTISLAV KONEČNÝ a krásnym blafákom prekonal brankára hostí Kostúra!
    Asistencie: Václav Stupka, Vladimír Škoda.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 1. Konečný (Stupka, Škoda) – 6. Števuliak (Rapáč), 9. Števuliak (trestné stireľanie) (TS), 52. Kasík (Paločko), 53. Rapáč (Števuliak, Paukovček)


    MsHK Žilina: Tomek – Brejčák, Zaťko, Huna Rich., Huna Rób., Handlovský – Homer, Novotný, Konečný, Škoda, Stupka – Leško, Kurali, Valášek, Ježek, Drevenak – Ťavoda, Makovský, Rehák, Kolena, Švec
    HK Poprad: Kostúr – Suchý, Dinda, Bartečko, Heizer, Štrauch – Briják, Fabian, Kroták, Bajaruns, Paločko – Malina, Kasík, Rapáč, Paukovček, Števuliak – Šterbák, Gaborčík, Toma, Rusnák

    Rozhodčí: Vladimír Baluška, Vladimír Goga – Matúš Stanzel, Jozef Tvrdoň
    bahis siteleri