Košice – Zvolen 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Martin 2:0 (kon.) | Nitra – Piešťany 4:2 (kon.)
Žilina – Poprad 1:4 (kon.) | Skalica – Trenčín 7:1 (kon.)
konec
MsHK Žilina
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
HK Poprad
sk Úterý 22.12.2015, 18:00 • ZŠ Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:03
    Trest pre hráčsku lavicu domácich! Veľa hráčov na ľadovej ploche a tak si hostia zahrajú presilovku, to si teda domáci tím poriadne zavaril.
     
    44:51
    Heizer je vylúčený na dve minúty a tak si domáci celok zahrá presilovku!
     
    35:30
    Obojstrané vylúčenie, uvidíme tak na dve minúty hru 4 na 4! Uvidíme, čo nám prinesie takáto hra, momentálne diváci na štadióne veľa hokejovej krásy nevidia. Na trestnej lavici sedia za domácich Homer a za hostí Malina.
     
    31:15
    Teraz to bude presilovka pre domácich! Na trestnú lavicu mieri Kroták a tak má Žilina ideálnu príležitosť ako vyrovnať.
     
    28:49
    Poprad si zahrá presilovku! Leško sa previnil proti pravidlám a tak sa domáci tím bude musieť brániť.
     
    17:39
    Krátko pred skončením domácej presilovky ide na trestnú Konečný a tak sa bude hrať chvíľu hra 4 na 4 a potom príde presilovka pre Poprad.
     
    15:49
    A opäť sa vylučuje na strane hostí! Šterbák sa previnil držaním a tak si domáci tím po krátkej dobe opäť zahrá v početnej výhode.
     
    12:11
    Domácim tím bude hrať prvý krát v zápase presilovku! Heizer oslabuje Poprad na dve minúty, pretože sa previnil proti pravidlám hákovaním.
     
    06:41
    Nepríjemná situácia pre domácich hokejistov! Nasledujúce dve minúty sa budú musieť brániť, pretože Richard Huna sa previnil nedovolením bránením! Hostia tak majú šancu otočiť vývoj tohto stretnutia.
     
    01:01
    Hostia však majú teraz veľkú príležitosť na vyrovnanie, pretože sa Aleš Ježek previnil držaním. Presilovke pre hostí na dve minúty.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 1. Konečný (Stupka, Škoda) – 6. Števuliak (Rapáč), 9. Števuliak (trestné stireľanie) (TS), 52. Kasík (Paločko), 53. Rapáč (Števuliak, Paukovček)


    MsHK Žilina: Tomek – Brejčák, Zaťko, Huna Rich., Huna Rób., Handlovský – Homer, Novotný, Konečný, Škoda, Stupka – Leško, Kurali, Valášek, Ježek, Drevenak – Ťavoda, Makovský, Rehák, Kolena, Švec
    HK Poprad: Kostúr – Suchý, Dinda, Bartečko, Heizer, Štrauch – Briják, Fabian, Kroták, Bajaruns, Paločko – Malina, Kasík, Rapáč, Paukovček, Števuliak – Šterbák, Gaborčík, Toma, Rusnák

    Rozhodčí: Vladimír Baluška, Vladimír Goga – Matúš Stanzel, Jozef Tvrdoň
    bahis siteleri