Standard – Genk 2:0 (kon.)
konec
Standard Lutych
2:0 (2:0)
KRC Genk
Středa 20.01.2016, 20:45 • Stade Maurice Dufrasne, Lutych • Belgický pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Těším se u sledování dalších přenosů a nezapomeňte, že již zítra se hraje druhé semifinále mezi Gentem a Bruggami! Dobrou noc! (22:45:52)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:0. Rohy: 12:5.
     
    Je dobojováno! Standard Lutych doma zasloužení poráží Genk 2:0! O svém vítězství rozhodl domácí celek už v první půli. V šesté minutě si na krásný centr naskočil Junior a hlavou rozvlnil síť poprvé. Poté si Standard vytvořil několik náznaků šanci, jenže na druhou branku musel čekat až do třicáté minuty, kdy se do míče opřel z velké dálky kapitán Trebel a fantastickou střelou si řekl o nominaci na gól měsíce! V závěru první půle se do své jediné šance dostali i hosté, ale Karelis tváří v tvář Hubertovi selhal. Druhý poločas už nabídl spíše taktickou bitvu, ve které zasadil Genku další ránu Dewaest, jež musel po druhé žluté kartě pod sprchy. Standard tedy pojede k odvetě, která se bude hrát druhého února v Genku, s dvoubrankovým náskokem.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Genk má k dispozici ještě jedno vhazování na polovině hřiště. Vypadá to, že Standard si do odvety odveze nadějný náskok.
     
    90+2
    Tshimanga musel rozkmitat své nohy ve sprinterském souboji s mladíčkem Andradem. Tomu zatím chybí zkušenosti, což bylo v souboji poznat.
     
    90+1
    Míč léta z jedné strany na druhou. Nyní jej mají v moci zadáci Genku, kteří se marně snaží najít skulinku pro přihrávku na své kolegy vpředu.
     
    90
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90
    Rozběhla se poslední minuta řádné hrací doby. Brankář Hubert si dává načas s odkopem od branky. Na trávník se nyní snášejí provazy deště.
     
    89
    Jako tank si nyní počínal Enoh, který při svém průniku do obrany Genku zboural dva obránce. Podle rozhodčí to bylo bez použití faulu, avšak Enoh o míč rychle přišel.
     
    88
    Genk kombinuje na polovině hřiště s míčem na kopačkách. Domácí jen jistí náběhy rychlých útočníků a nepouštějí soupeře před pokutové území.
     
    87
    Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Junior, přichází Andrade.
     
    86
    Buffel se snaží vyhecovat své spoluhráče k lepšímu výkonu. Jeho kolegové jsou však odevzdaní a zápas se už pouze dohrává.
     
    85
    Na druhé straně si za obranu zabíhal Santini. Na značce pokutového kopu kolem sebe neměl jediného obránce, jenže centr z pravé strany k němu nedolétl.
     
    84
    Genk se i v oslabení pokusil zaútočit. Buffel se prodíral kolem pravé postranní čáry, Scholz jistil jeho pohyb a odkopl míč do autu.
     
    83
    Střídání v týmu KRC Genk: ze hřiště odchází Pozuelo, přichází Kumordzi.
     
    82
    Standard znovu přitápí pod kotlem! Dossevi nacentroval prudce z pravé strany a Kabasele zachraňoval svůj tým skluzem na malém vápně.
     
    81
    Domácí mohli z následného přímého kopu navýšit své vedení. Do prudkého centru vložil nohu Santini, ale míč se odrazil pouze do míst, kde se pohyboval připravený Bizot!
    80. Druhá žlutá a červená karta pro Dewaesta

    Tomáš Kubečka

    Branky: 6. Junior, 30. Trebel

    Karty:   16. Kabasele (GNK), 41. Dewaest (GNK)   80. Dewaest (GNK)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:0. Rohy: 12:5.
    Standard Lutych: Hubert – Goreux, Kosanović, Scholz – Dossevi, Trebel, Fiore, Junior (87. Andrade), Yatabare (79. Legear) – Santini, Boschilia (61. Enoh)
    Náhradníci: Vits, Milec, Andrade (87. Junior), Enoh (61. Boschilia), Badibanga, Legear (79. Yatabare), Emond

    KRC Genk: Bizot – Walsh, Dewaest, Kabasele, Tshimanga – Malinovskij (72. Gorius), Pozuelo (83. Kumordzi), Ndidi – Bailey (71. Buffel), Kebano, Karelis
    Náhradníci: Köteles, Hamalainen, Kumordzi (83. Pozuelo), Gorius (72. Malinovskij), De Camargo, Buffel (71. Bailey), Buyens

    Rozhodčí: Verbist – Huens, Gilon
    Úterý 02.02.2016
    Genk - Standard 1:1

    Branky: 21. Karelis – 29. Trebel

    Karty:   37. Kumordzi (GNK), 75. Hamalainen (GNK) – 78. Brüls (STA)

    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:12.
    bahis siteleri