Leicester – Tottenham 0:2 (kon.) | Liverpool – Exeter City 3:0 (kon.)
konec
Leicester City
0:2 (0:1)
Tottenham Hotspur
Středa 20.01.2016, 20:45 • King Power Stadium, Leicester • FA Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Leicester City nezvládl domácí utkání s Tottenhamam Hotspur, a po výsledku 0:2 se s FA Cupem loučí!

    První poločas dnešního pohárového utkání nabídl kombinační fotbal, a příliš zajímavého jsme toho neviděli. Tottenham od úvodu ovládal dnešního zápas, a držel míč často na svých kopačkách. Spurs se však nemohli dostat do žádné větší šance. Až ve 39. minutě se však prosadil Heung-Min Son, který krásnou ranou překonal Schmeichela!

    Ve druhém poločase se hra vyrovnala, a i Leicester měl své šance! Velmi dobrou střelu vyslal Gray, nicméně jeho pokus krásným zákrokem vyrazil Vorm! Tottenham se dostal do dvoubrankového vedení v 66. minutě, kdy šokoval domácí fanoušky Nacer Chadli. Očekávaný závěrečný nátlak domácích nepřišel ani s Jamiem Vardym, a Leicester se již prosadit nedokázal.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:40:12)
    O vítěznou branku Hotspur se postaral Heung-Min Son, který dnes podal celkově velmi dobrý výkon!

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do pokutového území Spurs ještě přilétl zajímavý centr od Inlera, který našel volného Yohana Benalouaneho. Tuniský stoper však svou hlavičkou mířil nad branku!
     
    90+2
    Tottenham však momentálně drží míč na levém křídle, a míří za postupem! Do konce zbývají již pouze necelé dvě minuty!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Marc Albrighton však následně chyběl na pravé straně, kudy postupoval vpřed Dele Alli. Anglického mladíka poslal k zemi právě Albrighton, který vidí žlutou kartu!
    90. Závěrečná šance Albrightona zůstala nevyužita
     
    90
    V závěru základní hrací doby však přišla obrovská šance domácího celku! Na levé straně se dokázal uvolnit Benjamin Chillwell, který svým centrem našel ve vápně Albrightona, avšak jeho pohotovou střelu Vorm dokázal vyrazit!
     
    89
    Ve středu hřiště odvedl velmi dobrou práci střídající Marc Albrighton, který dokázal udržet míč před Eriksenem, a Leicester může v klidu rozehrávat!
     
    88
    Dnešní utkání již míří ke svému konci, a nic nenasvědčuje tomu, že by Leicester mohl pomýšlet na vyrovnání. Jamie Vardy zatím svůj tým nespasil, a na hřišti příliš vidět není ...
     
    87
    Tentokrát se dostal Jamie Vardy k míči za obranou Tottenhamu, nicméně mu nesedlo zpracování, a navíc mu bránil v pohybu Wimmer. Domácí kanonýr se nakonec dostal do zakončení, nicméně jeho střelu zablokoval právě Wimmer!
     
    86
    Wasilewski velmi rychle vhodil aut, a Leicester mohl jít dopředu. Okazaki našel na pravé straně Jameiho Vardyho, o toho se však velmi dobře postaral Wimmer, který raději poslal míč do zámezí!
    85. Tentokrát mířil Gray nad branku
     
    85
    Okazaki dostal míč na levou stranu pro Demaraie Graye. Domácí křídelník si následně navedl míč do středu hřiště, a vyslal další povedenou ránu. V tomto případě však míč letěl nad branku Vorma!
     
    84
    Na pravém křídle se pokoušel uvolnit Joshua Onomah, kterému se však nepodařilo přejít přes Chillwella. Domácí obránce předvedl čistý zákrok, a Leicester může zamířit vpřed.
     
    84
    Tottenham provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odhcází Heung-Min Son, který dnes podal velmi dobrý výkon, a za velkého potlesku hostujících fanoušků odchází ze hry. Na jeho místo přichází Dele Alli!
     
    82
    Okazaki vybojoval ve středu hřiště míč, a našel před vápnem Vardiho, který z první hledal Ulhou. Argentinský útočník dokázal vrátit míč před branku, nicméně pro ten si došel Vorm!
     
    81
    Jamie Vardy se až teď poprvé dotkl míče! Domácí útočník zatím ve hře není příliš vidět, a Leicesteru se čas krátí!
     
    79
    Harry Kane operoval s míčem na pravém křídle, následně anglický reprezentant našel Sona, který si míč příliš předkopl, a ten skončil v rukavicích Kaspera Schmeichela.
    O druhou branku Spurs se postaral Nacer Chadli

     
    77
    Exekuce rohového kopu se ujal Christian Eriksen, jehož centr však nebyl ideální, a obrana Leicesteru si dokázala poradit. Následný pas Eriksena na Sona také nebyl přesný, a míč skončil v zámezí.
     
    76
    Před pokutovým územím se dostal k míči Son, kterému udělal prostor Kane, který odstrčil Wasilewskiho. Korejský útočník se následně dostal ke střele, nicméně ta byla zblokovaná na rohový kop!
     
    75
    Tottenham se hnal do dalšího protiútoku, který táhl po levé strany Harry Kane. Anglického reprezentanta taktickým faulem poslal k zemi Polák Wasilewski, který však nedostal ani žlutou kartu ...
     
    74
    Hlavní moment pro domácí fanoušky přichází! Ze hřiště odchází Natan Dyer, kterého za velkého potlesku domácích tribun nahrazuje na hřišti Jamie Vardy! Domácí celek však stále ztrácí dvě branky, dokáže s tím Vardy něco udělat?
     
    73
    Své druhé střídání v tomto zápase provádí Tottenahm! Argentinský kouč Pochettino posílá ze hry Nacera Chadliho, kterého nahrazuje Joshua Onoham!
    73. Střelu Harryho Kanea dokázal vyrazit Schmeichel
     
    73
    Tottenham se následně dostal do zajímavého protiútoku, který táhl Harry Kane. Anglický reprezentant mohl přihrávat doprava, kde nabíhal Son, on však řadi vystřelil, ale jeho ránu Schmeichel vyrazil!
     
    72
    Následného rohového kopu se ujal rovněž Andy King, jehož centr se snesl do středu vápna, kde hlavičkoval Wasilewski. Polský stoper byl však ve vzduchu tísněn, a jeho hlavička nebyla vůbec přesná!
     
    72
    Exekuce standardní situace se ujal sám faulovaný, nicméně Kingova střela nebyla povedená, a zeď hráčů Tottenhamu zablokoval střelu na rohový kop!
     
    71
    Středem hřiště procházeů Andy King, který se následně pokoušel roztáhnout hru na pravou stranu. V tu chvíli ho však poslal k zemi stoper Kevin Wimmer, a bude z toho zajímavá standardní situace pro Lišky!
     
    70
    Tentokrát Chillwell dokázal z levé strany odcentrovat, a jeho přetažený centr nakonec našel v pravé části vápna Kinga, jehož přízemní centr málem našel před brankou Okazakiho, ten však nedokázal míč zpracovat!
     
    69
    Na druhé straně se pokoušel něco kloudného vymyslet Benjamin Chillwell, který je zatím z domácích hráčů rozhodně nejaktivnější. Tentokrát však vybojoval poiuze autové vhazování.
     
    68
    Tottenham se teď hnal do další šance, nicméně spolupráce mezi Eriksenem a Sonem tentokrát nebyla úspěšná. Přihrávka dánského záložníka byla příliš rychlá, a Son neměl šanci míč stihnout.
    66. Nacer CHADLI - 0:2
     
    66
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak, to je pořádná rána pro domácí fanoušci, neboť se Totteneham zničehonic prosazuje podruhé, a výrazně se přibližuje postupu! Před vápnem se dostal k míči Son, který poslal krásný do pás do pásma pro NACER CHADLIHO, který si v zakončení dokázal poradit, a dává svůj první gól od srpna minulého roku!
     
    64
    Ne, Jamie Vardy zatím do hry nepříchází! Claudio Ranieri posílá ze hry Bena Simpsona, kterého nahrazuje Marc Albrighton!
     
    63
    Heung-Min Son se dokázal uvolnit na pravém křídle, nicméně měl proti sobě hned dvojici protihráčů. Následně korejský útočník zjistil, že je ve slepé uličce, a o míč přišel.
     
    62
    Tottenham postupoval do zajímavého protiútoku, a hned z toho byla velká šance! Son posunul míč doprava, kde se nacházel Harry Kane. Anglický reprezentant vyslal tvrdou střelu, kterou však dokázal Schmeichel na přední tyči vyrazit!
     
    60
    První střídání hostujícího celku je tady! Jak jsem již avizoval, trenér Pochettino posílá do hry útočníka Harryho Kane. Anglický reprezentant vystřídá Erika Lamelu, který si v dnešním utkání nevedl příliš dobře.
     
    59
    Na lavičce Tottenhamu dostával poslední instrukce Harry Kane, který by měl za pár minut nastoupit do hry!
    Pohled na trávník o poločasové přestávce

     
    58
    Nathan Dyer si udělal prostor na pravém křídle, a následně si přes Daviese udělal prostor k centru. Pro nebezpečný centr domácího hráče si nakonec došel Vorm!
     
    57
    Ve středu hřiště před vápnem se uvolnil Leo Ulloa, a argentinský útočník následně centroval před branku. Před Vorma si však nikdo z domácích nenaběhl, a nizozemský brankář míč v pohodě lapil.
     
    57
    Leicester byl velmi aktivní na útočné polovině, nicméně musí si dávat také pozor "na zadní vrátka"! Do protiútoku se dostal Lamela, který mohl přihrávat buď na Eriksena nebo na Chadliho. Argentinský útočník přihrával středem obrany, nicméně Eriksen neměl šanci míč stihnout!
     
    56
    Tottenhamu se tentokrát nepodařila kombinace na útočné polovině, a po souboji Daviese s Kingem skončil míč v zámezí. Hlavní rozhodčí ukazuje, že budou vhazovat domácí.
     
    54
    Leicester ráze ožil, a je velmi aktivní na útočné polovině. Z levé strany tentokrát centroval Okazaki, který sice našel Dyera, jeho hlavička však byla hodně slabá, a Vorm si v pohodě poradil.
    53. Rána Graye byla hodně nebezpečná
     
    53
    Leicester se dostal poprvé ve druhém poločase do kombinace před vápne, a hned z toho byla nebezpečná situaci! Na hranici vápna se dostal k míči Demarai Gray, který vyslal krásnou ránu, nicmén Vorm vytáhl ještě hezčí zákrok!
     
    51
    Exekuce sedmého rohového kopu Tottenhamu se ujal Erik Lamela, jehož centr se snášel před branku. Střídající Okazaki byl však na svém místě, a míč odhlavičkoval do bezpečí.
     
    50
    Nabil Chadli si na pravém křídle pohrál s Chillwellem, a následně odcentroval. Jeho centr však odvrátil na přední tyči tuniský stoper Benalouane na rohový kop!
     
    49
    Lišky však chybovali na polovině hřiště, a hostující celek se hnal do protiútoku. Spolupráce mezi Eriksenem a Sonem však nic zajímavého nepřinesla, a Tottenham pokračuje v kombinaci.
     
    48
    Tottenham pokračuje ve stejné hře jako v prvním poločase. Tentokrát kombinaci svěřenců trenéra Pochettina narušil nedovolený zákrok Eriksena, a u míče budou domácí.
     
    47
    Tottenham vybojoval hned na začátku druhého poločasu rohový kop, kterého se ujal Erik Lamela. Jeho centr však nebyl tolik povedený, a obrana Leicesteru se dokázala ubránit.
     
    46
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Drinkwater, přichází Okazaki.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas dnešního pohárového utkání nabídl kombinační fotbal, a příliš zajímavého jsme toho neviděli. Tottenham od úvodu ovládal dnešního zápas, a držel míč často na svých kopačkách. Spurs se však nemohli dostat do žádné větší šance. Až ve 39. minutě se však prosadil Heung-Min Son, který krásnou ranou překonal Schmeichela!

    Leicester v prvním poločase nepředvedl dobrý výkon, a lez očekávat, že do druhého poločasu nastoupí Vardy a možná i Mahrez! Druhý poločas začne přibližně v 21:47.
    Z úvdoní branky měli pochopitelně velkou radost i fanoušci Spurs přímo na King Power Stadium

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Heung-Min Son si našel opět svůj prostor na pravé straně, a z podobného místa opět vystřelil. Jeho ránu však tentokrát zablokoval Wasilewski na rohový kop!
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    45
    Erik Lamela se dostal k míči na pravém křídle, a poslal před branku krásný centr, který málem našel na zadní tyči Nabila Chadliho. Před belgickým záložníkem však míč odkopl De Laet.
     
    44
    Exekuce rohového kopu se ujal Danny Drinkwater, jehož centr hledal na přední tyči Marcina Wasilewskiho. Polský stoper se k hlavičce nedostal, a obrana Spurs následně situaci zvládla!
     
    43
    Nathan Dyer tentokrát zahrozil na levém křídle, který si udělal prostor pro centr. Jeho centr však před Vormem dokázal odvrátit stoper Wimmer, a je z toho rohový kop!
     
    42
    Leicester zřejmě konečně pochopil, že s tak defenzivní taktikou dnes neuspěje, a začal útočit. Na útočné polovině si udělal místo Leo Ullhoa, který se dostal ke střele, avšak ta mířila nad branku Michela Vorma.
     
    41
    Po hodně dlouhé době se Leicester dosatal také do útoku! Celou akci táhl středem hřiště Nathan Dyer, který hledal na pravé straně Ulhou, nicméně ten zapsal při náběhu.
    39. Heung-Min SON - 0:1
     
    39
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Ale teď už to hostům vychází, a Tottenham skóruje z první střely na branku! Na začátku celé akce byl Erik Lamela, který dostal míč do středu hřiště pro Christiana Eriksena. Dánský záložník našel HEUNG-MIN SONA, který si udělal prostor ke střele, a krásnou ranou překonal bezmocného Schmeichela!
     
    38
    Tottenham pokračuje ve své kombinaci na útočné polovině, nicméně svěřenci trenéra Pochettina zatím mají velký problém se dostat do nějaké větší šance, a Kasper Schmeichel zatím neměl příliš práce...
     
    37
    Postupný útok Tottenhamu na útočné polovině pokračoval, a ke střele ze střední vzdálenosti natáhl Tom Carroll. Mladý anglický záložník však nemířil přesně, a míč skončil v zámezí!
     
    36
    Ben Davies dostal opět hodně prostoru na levé straně. Tentokrát však velšský obránce neposlal idealní centr, a obrana Leicesteru si dokázala poradit.
    Fanušci na sociálních sítich si již začali utahovat z Leicesteru, který do dnešního utkání vstoupil s hodně defenzivní taktikou

     
    35
    Na levé straně se následně dostal k míči Ben Davies, který poslal krásný centr, na který si naběhl Erik Lamela. Bývalý hráč římského AS však nedokázal svou hlavičku přesně usměrnit.
     
    35
    Aktivní kombinace Tottenhamu na útočné polovině pokračovala. Kyle Walker tentokrát na hranici vápna uvolnil Christiana Eriksena, který se odhodlal ke střele, tu však zablokoval Benalouane.
     
    33
    U postranní čáry se již začal rozcvičovat Harry Kane, který by měl přijít na hřiště až v průběhu druhého poločasu. To samé platí o dvojici Jamie Vardy Riyad Mahrez!
     
    32
    Po levé straně naběhl do pokutového území Nabil Chadli, který si udělal prostor pro střelu. Belgický záložník však trefil pouze stopera Wasilewskiho. Tottenham však zůstává u míče na útočné polovině.
     
    31
    Spurs vybojovali další rohový kop, kterého se tentokrát ujal Erik Lamela. Jeho centr Lišky odvrátily za vápno, kde natáhl ke střele Ben Davies. Jeho střela však mířila hodně mimo Schmeichelovy branky!
     
    30
    Domácí fanoušci předvádějí na vyprodaném King Power Stadium výbornou atmosféru, nicméně s výkonem svých miláčků zatím příliš spokojeni být nemohou. Daleko aktivnější je hostující Tottenham ...
    28. Standardní situace Inlera
     
    28
    Exekuce standardní situace se ujal Gökhan Inler, jehož střela nebyla úplně špatná, nicméně naštěstí pro hosty mířila přímo do prostoru, kde stál přiravený Michel Vorm!
     
    27
    Domácí Leicester se po delší době dostal do kombinace na útočné polovině. Akci vzal na sebe Benjamin Chilwell, který si to namířil před vápno, kde byl faulovaný Bentalebem, a je z toho zajímavá standardní situace!
     
    26
    Aktivní Tottenham se však dostal velmi rychle k míči zpět, a vybojoval další rohový kop. Eriksen tentokrát zvolil centr, který však hned na přední tyči odvrátil Nathan Dyer!
     
    25
    Tottenham opět kombinoval na útočné polovině, a pokoušel se dostat míč na útočníka Sona. Přihrávka Erika Lamely však nebyla příliš přesná, a polský stoper Wasilewski přihrávku vystihl.
     
    23
    Exekuce rohového kopu se ujal Christian Eriksen, který poslal míč za vápno, kam si naběhl Eric Dier. Jeho následná rána však nepatřila k těm povedeným, a mířila vysoko nad branku!
     
    22
    Po pravé straně postupoval vpřed Erik Lamela, který následně dostal míč do vápna pro Sona. Korejský útočník ještě hledal před brankou Eriksena, nicméně míč odvrátil na rohový kop Wasilewski!
    20. Davies zastavil nedovoleně průnik Dyera
     
    20
    Nathan Dyer dostal na pravé straně míč od Drinkwatera, a postupoval vpřed. Následně udělal kličku Daviesovi, a ten svého protihráče chytnul za dres, čímž ho zastavil. Žlutá karta je zcela zasloužená!
     
    19
    První náznak větší šance v dnešním utkání měli Spurs! Eriksen na hranici vápna posunul míč pro Sona, který postupoval vápnem, a následně našel Lamelu. Argentinského křídelník však domácí obrana o míč rychle obrala!
     
    18
    Aktivní Demerai Gray byl opět velmi aktivní při kombinaci svého týmu, tentokrát mu však přihrávka nevyšla, a u míče je Christian Eriksen.
     
    17
    Lišky rozehrály velmi rychle, a dostaly se do kombinace na útočné polovině. Aktivní Tottenham však neotevřel žádný prostor pro postup vpřed, a tak se domácí celek vrátil na vlastní polovinu.
     
    16
    Teď se Leicester dostal k míči na vlastní polovině, a mohl postupovat vpřed. Dyer si chtěl narazit na levé straně míč s Drinkwaterem, což se povedlo, nicméně domácího hráče následně fauloval Eriksen.
     
    15
    Tottenham je v dnešním utkání zatím výrazně aktivnější v kombinaci. Domácí celek často po zisku míče velmi rychle chybuje. Spurs se však zatím nedokázali dostat do nějaké větší šance.
     
    13
    Spurs však následně vybojovali míč zpět, a kombinovali na útočné polovině. Korejec Son hledal křížným pasem na hranici vápna Carrolla, ten však na míč nedosáhl!
     
    12
    Ve středu hřiště se dostal k míči Tom Carroll. Mladý anglický středopolař následně hledal ve vápně Chadliho, který si míč sice zpracoval, avšak byl velmi rychle napadán Bentaleb, a o míč následně přišel!
     
    11
    Na pravé straně se otevřel prostor pro Walkera, který postupoval vpřed. Následně si anglický obránce všiml naběhlého Christiana Eriksena. Walkerova přihrávka však nebyla příliš přesná, a míč nakonec skončil u Schmeichela!
     
    10
    Tottenham velmi dobře napadal na vlastní polovině, a dokázal míč vybojovat. Ten je momentálně u stoperů Spurs, kteří se chystají na přechod na útočnou polovinu.
    V Leicsesteru panují chladné teploty ...

     
    8
    Kasper Schmeichel směřoval svůj výkop do středu na útočnou polovinu, kde si míč zpracoval Danny Drinkwater. Jeho následná přihrávka našla naběhlého Chilwella, jehož centr byl zablokovaný.
     
    7
    Christian Eriksen si nabíhal na pravé křídlo, kam také směřoval centr Nabila Bentaleba. Dánský reprezentant se hodně snažil, aby míč stihl na hrací ploše, nakonec se mu to však nepovedlo.
     
    6
    Spurs následně v rozehrávce opravdu chybovali, a k míči se málem dostal útočník Leo Ulloa. Nizozemský brankář Michel Vorm však velmi dobře přečetl hru, a u míče byl první!
     
    5
    Momentálně mají míč hostující fotbalisté, kteří kombinují na vlastní polovině. Svěřenci Claudia Ranieriho se však pokoušejí velmi aktivně napadat, a svému soupeři rozehrávce znepříjemnit.
     
    4
    V dnešním utkání je zatím daleko aktivnější domácí celek, který si užívá vyprodaného King Power Stadium! Domácí fanoušci ženou své miláčky vpřed.
     
    1
    Hned v první minutě chyboval Tottenham v rozehrávce, a k míči se dostal Gökhan Inler. Švýcarského reprezentanta následně poslal k zemi Erik Lamela, a je z toho standardní situace.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Anthony Taylor právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop měli k dispozici hostující fotbalisté Tottenhamu, kteří se tak vrhají do útoku!
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Pohled na rozcvičku hostujícího celku na King Power Stadium

     
    Úvodní sestavy:

    Leicester City: Schmeichel – De Laet, Wasilewski, Benalouane, Chilwell – King, Inler, Drinkwater – Dyer, Ulhoa, Gray
    Náhradníci: Morgan, Vardy, Albrighton, Kanté, Okazaki, Mahrez, Schwarzer

    Tottenham Hotspur: Vorm – Walker, Dier, Wimmer, Davies – Carroll, Bentaleb – Lamela, Eriksen, Chadli – Son
    Náhradníci: Llorin, Vertonghen, Kane, Trippier, Alli, Onomah, Winks

    Rozhodčí: Anthony Taylor – Sailsbury, Lennard (vš. Anglie).
    Kádr Leicesteru opouští Andrej Kramarić, který míří do Hoffenheimu na hostování do konce sezóny

     
    Příjemný středení večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! FA Cup má dnes na programu své dva zápasy třetího kola. My se společně zaměříme na souboj Leicesteru City s Tottenhamam Hotspur. Úvodní výkop je naplánován na King Power Stadium ve 20:45, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.

    Do dnešního utkání vstupuje v pozici mírného favorita domácí celek, neboť v posledním zápase dokázal uspět na White Hart Lane. Potkávají se však dva silní soupeři, a můžeem očekávat velmi vyrovnanou bitvu!
     
    LEICESTER CITY
    Leicester je největším překvapením letošní sezóny! Lišky se momentálně nacházejí na druhém místě tabulky, a mají stejný počet bodů jako první Arsenal, pouze horší skóre! Svěřenci Claudia Ranieriho navíc předvádějí velmi pohledný fotbal, který doufejme předvedou i dnes ...

    V posledních zápasech však výsledky Leicesteru úplně stoprocentní nejsou ... Nejprve se Lišky utkaly s Tottenhamam v rámci FA Cupu, a utkání skončilo 2:2, proto se dnes bude hrát odveta. V následujícím utkání přijel Leicester opět na hřiště Spurs, kde v rámci Premier League dokázal vyhrtá 1:0. V posledním ligovém utkání však Lišky pouze remízovaly s Aston Villou 1:1 ...
     
    TOTTENHAM HOTSPUR
    I Tottenham zažívá velmi povedenou sezóně. Spurs se momentálně nacházejí na čtvrté příčce ligové tabulky, a na vedoucí duo ztrácejí pouze pět bodů!

    V posledních zápasech však Tottenham podává hodně nevyrovnané výkony. Po domácí remíze s Leicesterem přišlo další utkání s Liškami, nicméně tentokrát se radovali hosté. V posledním ligovém utkání si však Tottenham s chutí zastřílel v domácím prostředí, a odnesl to Sunderland! Spurs vyhráli 4:1 ...

    Jan Havlovic

    Branky: 39. Son, 66. Chadli

    Karty:   90. Albrighton (LEC) – 20. Davies (TOT)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:13.
    Leicester City: Schmeichel – Simpson (64. Albrighton), Wasilewski, Benalouane, Chilwell – King, Inler, Drinkwater (46. Okazaki) – Dyer (74. Vardy), Ulhoa, Gray
    Náhradníci: Morgan, Vardy, Albrighton, Kanté, Okazaki, Mahrez, Schwarzer

    Tottenham Hotspur: Vorm – Walker, Dier, Wimmer, Davies – Carroll, Bentaleb – Lamela (60. Kane), Eriksen, Chadli (73. Onomah) – Son (84. Alli)
    Náhradníci: Llorin, Vertonghen, Kane, Trippier, Alli, Onomah, Winks

    Rozhodčí: Anthony Taylor – Sailsbury, Lennard (vš. Anglie)
    bahis siteleri