Leicester – Tottenham 0:2 (kon.) | Liverpool – Exeter City 3:0 (kon.)
konec
Leicester City
0:2 (0:1)
Tottenham Hotspur
Středa 20.01.2016, 20:45 • King Power Stadium, Leicester • FA Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Marc Albrighton však následně chyběl na pravé straně, kudy postupoval vpřed Dele Alli. Anglického mladíka poslal k zemi právě Albrighton, který vidí žlutou kartu!
    90. Závěrečná šance Albrightona zůstala nevyužita
     
    90
    V závěru základní hrací doby však přišla obrovská šance domácího celku! Na levé straně se dokázal uvolnit Benjamin Chillwell, který svým centrem našel ve vápně Albrightona, avšak jeho pohotovou střelu Vorm dokázal vyrazit!
    85. Tentokrát mířil Gray nad branku
     
    85
    Okazaki dostal míč na levou stranu pro Demaraie Graye. Domácí křídelník si následně navedl míč do středu hřiště, a vyslal další povedenou ránu. V tomto případě však míč letěl nad branku Vorma!
     
    84
    Tottenham provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odhcází Heung-Min Son, který dnes podal velmi dobrý výkon, a za velkého potlesku hostujících fanoušků odchází ze hry. Na jeho místo přichází Dele Alli!
     
    74
    Hlavní moment pro domácí fanoušky přichází! Ze hřiště odchází Natan Dyer, kterého za velkého potlesku domácích tribun nahrazuje na hřišti Jamie Vardy! Domácí celek však stále ztrácí dvě branky, dokáže s tím Vardy něco udělat?
     
    73
    Své druhé střídání v tomto zápase provádí Tottenahm! Argentinský kouč Pochettino posílá ze hry Nacera Chadliho, kterého nahrazuje Joshua Onoham!
    73. Střelu Harryho Kanea dokázal vyrazit Schmeichel
     
    73
    Tottenham se následně dostal do zajímavého protiútoku, který táhl Harry Kane. Anglický reprezentant mohl přihrávat doprava, kde nabíhal Son, on však řadi vystřelil, ale jeho ránu Schmeichel vyrazil!
     
    70
    Tentokrát Chillwell dokázal z levé strany odcentrovat, a jeho přetažený centr nakonec našel v pravé části vápna Kinga, jehož přízemní centr málem našel před brankou Okazakiho, ten však nedokázal míč zpracovat!
    66. Nacer CHADLI - 0:2
     
    66
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak, to je pořádná rána pro domácí fanoušci, neboť se Totteneham zničehonic prosazuje podruhé, a výrazně se přibližuje postupu! Před vápnem se dostal k míči Son, který poslal krásný do pás do pásma pro NACER CHADLIHO, který si v zakončení dokázal poradit, a dává svůj první gól od srpna minulého roku!
     
    64
    Ne, Jamie Vardy zatím do hry nepříchází! Claudio Ranieri posílá ze hry Bena Simpsona, kterého nahrazuje Marc Albrighton!
     
    62
    Tottenham postupoval do zajímavého protiútoku, a hned z toho byla velká šance! Son posunul míč doprava, kde se nacházel Harry Kane. Anglický reprezentant vyslal tvrdou střelu, kterou však dokázal Schmeichel na přední tyči vyrazit!
     
    60
    První střídání hostujícího celku je tady! Jak jsem již avizoval, trenér Pochettino posílá do hry útočníka Harryho Kane. Anglický reprezentant vystřídá Erika Lamelu, který si v dnešním utkání nevedl příliš dobře.
     
    59
    Na lavičce Tottenhamu dostával poslední instrukce Harry Kane, který by měl za pár minut nastoupit do hry!
     
    57
    Leicester byl velmi aktivní na útočné polovině, nicméně musí si dávat také pozor "na zadní vrátka"! Do protiútoku se dostal Lamela, který mohl přihrávat buď na Eriksena nebo na Chadliho. Argentinský útočník přihrával středem obrany, nicméně Eriksen neměl šanci míč stihnout!
    53. Rána Graye byla hodně nebezpečná
     
    53
    Leicester se dostal poprvé ve druhém poločase do kombinace před vápne, a hned z toho byla nebezpečná situaci! Na hranici vápna se dostal k míči Demarai Gray, který vyslal krásnou ránu, nicmén Vorm vytáhl ještě hezčí zákrok!
     
    46
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Drinkwater, přichází Okazaki.
    39. Heung-Min SON - 0:1
     
    39
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Ale teď už to hostům vychází, a Tottenham skóruje z první střely na branku! Na začátku celé akce byl Erik Lamela, který dostal míč do středu hřiště pro Christiana Eriksena. Dánský záložník našel HEUNG-MIN SONA, který si udělal prostor ke střele, a krásnou ranou překonal bezmocného Schmeichela!
     
    33
    U postranní čáry se již začal rozcvičovat Harry Kane, který by měl přijít na hřiště až v průběhu druhého poločasu. To samé platí o dvojici Jamie Vardy Riyad Mahrez!
    28. Standardní situace Inlera
     
    28
    Exekuce standardní situace se ujal Gökhan Inler, jehož střela nebyla úplně špatná, nicméně naštěstí pro hosty mířila přímo do prostoru, kde stál přiravený Michel Vorm!
    20. Davies zastavil nedovoleně průnik Dyera
     
    20
    Nathan Dyer dostal na pravé straně míč od Drinkwatera, a postupoval vpřed. Následně udělal kličku Daviesovi, a ten svého protihráče chytnul za dres, čímž ho zastavil. Žlutá karta je zcela zasloužená!
     
    19
    První náznak větší šance v dnešním utkání měli Spurs! Eriksen na hranici vápna posunul míč pro Sona, který postupoval vápnem, a následně našel Lamelu. Argentinského křídelník však domácí obrana o míč rychle obrala!

    Jan Havlovic

    Branky: 39. Son, 66. Chadli

    Karty:   90. Albrighton (LEC) – 20. Davies (TOT)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:13.
    Leicester City: Schmeichel – Simpson (64. Albrighton), Wasilewski, Benalouane, Chilwell – King, Inler, Drinkwater (46. Okazaki) – Dyer (74. Vardy), Ulhoa, Gray
    Náhradníci: Morgan, Vardy, Albrighton, Kanté, Okazaki, Mahrez, Schwarzer

    Tottenham Hotspur: Vorm – Walker, Dier, Wimmer, Davies – Carroll, Bentaleb – Lamela (60. Kane), Eriksen, Chadli (73. Onomah) – Son (84. Alli)
    Náhradníci: Llorin, Vertonghen, Kane, Trippier, Alli, Onomah, Winks

    Rozhodčí: Anthony Taylor – Sailsbury, Lennard (vš. Anglie)
    bahis siteleri