Lugano – Mannheim 4:3 (po pr.) | Plzeň – Stavanger 6:4 (kon.) | Linköping – Gap 6:1 (kon.)
Luleå – Eisbären 2:5 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:4 (3:1, 3:2, 0:1)
Stavanger Oilers
Čtvrtek 08.09.2016, 18:00 • Home Monitoring Aréna • Hokejová Liga mistrů • Skupina J
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:36 Markus SØBERG - 6:4
     
    44:36
    Stavanger právě vstřelil branku!
    Tak že by ještě naděje pro Stavanger? Přesilová hra byla rychle využita. Matěj Machovský pokus Spencera Humphriese vyrazil jen do prostor, kde stál Eirik Salsten. Ten s trochou štěstí přesunul puk přímo do míst, kde stál MARKUS SØBERG. Hostující útočník s číslem 93 na zádech se tak dostal k dorážce a bez potíží snížil na 4:6 z pohledu Oilers! Asistence: Eirik Salsten a Spencer Humphries.
    39:26 Dan KISSEL - 6:3
     
    39:26
    Stavanger právě vstřelil branku!
    No tak tohle byla parádní rána DANA KISSELA! Americký útočník si vybruslil na pravé straně před bránu Matěje Machovského a vylice vyvedenou střelou o tyč vsítil třetí branku Olejářů. Asistence: Scott Macaulay.
    31:33 Jakub KOREIS - 6:2
     
    31:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Šestý gól v síti Olejářů, domácí jsou dnes velmi efektivní! Ke střele se na modré čáře dostal Branislav Kubka a před bránou puk ztečoval JAKUB KOREIS. Ruben Smith neměl šanci zareagovat, domácí odchovanec se tak trefuje poprvé od svého návratu na západ Čech! Asistence: Branislav Kubka a Filip Suchý.
    28:12 Mark VAN GUILDER - 5:2
     
    28:12
    Stavanger právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla velice rychle využitá přesilová hra v podání hostujícího celku a už je to o tři góly! MARK VAN GUILDER nyní zcela zaskočil Matěje Machovského střelou z levé strany. Ačkoliv to nebyl úplně příjemný střelecký úhel, domácí brankář nestačil zareagovat a propustil kotouč za svá záda. Asistence: Tim Kunes a Dan Kissel.
    25:21 Lukáš PULPÁN - 5:1
     
    25:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    No tak tohle byla paráda v podání Plzně! Jan Schleiss zpracoval těžkou přihrávku do mezikruží, nakonec to ale zvládl bravurně. Bekhendem pak posunul kotouč na LUKÁŠE PULPÁNA, který krásnou střelou švihem na vzdálenější tyč dal již na 5:1! Asistence: Jan Schleiss a Jakub Koreis.
    24:16 David STACH - 4:1
     
    24:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostující obrana zcela zapomněla bránit a Plzeňští trestali! DAVID STACH se dostal do samostatného úniku a krásnou kličkou překonal Henrika Holma, je to 4:1 pro indiány. Asistence: Dominik Kubalík.
    15:11 Jakub LEV - 3:1
     
    15:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A další využitá početní výhoda v podání svěřenců Michala Straky! Tohle byl parádní re-brejk! Poté, co byla zblokována střela Lva, měl obrovskou šanci z protiútoku Anders Henriksen. Jeho střelu zápěstím Machovský vyrazil a do protiakce šli tentokráte Plzeňané. Po pasu od Johnsona to byl právě JAKUB LEV, který nádhernou střelou o tyč upravil na 3:1! Asistence: Nick Johnson.
    08:55 Miroslav INDRÁK - 2:1
     
    08:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilová hra, tentokráte v podání domácího týmu a je to 2:1! Jaroslav Kracík si zajel do svého obvyklého prostoru za bránou, odkud krásným pasem našel MIROSLAVA INDRÁKA. Plzeňský štírek už si věděl rady, vybruslil si do lepší střelecké pozice a nedal Holmovi šanci! Asistence: Jaroslav Kracík a Peter Čerešňák.
    06:16 Josh SOARES - 1:1
     
    06:16
    Stavanger právě vstřelil branku!
    Nyní se ale dočkali gólu a máme srovnáno! Zpoza branky si do pravého kruhu vybruslil JOSH SOARES, který parádní střelou zápěstím vymetl šibenici Machovského brány. Norský celek slaví, je to 1:1! Asistence: Eirik Salsten a Markus Søberg.
    00:18 Dominik KUBALÍK - 1:0
     
    00:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo velice rychlé! Škodovka údeřila již po 18 sekundách duelu, když Miroslav Indrák parádní přihrávkou za obranou našel volného DOMINIKA KUBALÍKA. No a domácí kanonýr si již věděl rady, krásnou kličkou do bekhendu překonal Henrika Holma mezi betony a otevřel skóre utkání. Asistence: Miroslav Indrák a Jaroslav Kracík.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 1. Kubalík (Indrák, Kracík), 9. Indrák (Kracík, Čerešňák), 16. Lev (Johnson), 25. Stach (Kubalík), 26. Pulpán (Schleiss, Koreis), 32. Koreis (Kubka, Suchý) – 7. Soares (Salsten, Søberg), 29. van Guilder (Kunes, Kissel), 40. Kissel (Macaulay), 45. Søberg (Salsten, Humphries)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Pulpán (A), Čerešňák, Špaček, Moravčík, Kvasnička, Kubka – Kubalík, Kracík (A), Indrák – Svoboda, Stach, Kratěna (C) – Johnson, Kodýtek, Lev – Schleiss, Koreis, Suchý.
    Trenér: Michal Straka.

    Stavanger Oilers: Holm (od 25. Smith) – Kunes, Macaulay, Sveum (A), Humphries, Solberg, Mostue, Rokseth – Salsten, Soares, Søberg – Kissel, van Guilder, Dahl-Andersen – Hoff, Forsberg (C), Lorentzen – Falk-Larssen, Medhus, Lorentzen – Paulsen.
    Trenér: Pål Kristian Guldbrandsen.

    Rozhodčí: Bauer (GER), Pražák – Brejcha, Suchánek (všichni CZE).

    Diváci: 1934
    bahis siteleri