SHK Hodonín – Piešťany 7:1 (kon.) | Klatovy – Sokolov 4:1 (kon.) | Trutnov – Nymburk 0:7 (kon.)
Jablonec n/N – Kolín 3:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
7:1 (4:0, 1:1, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
Čtvrtek 08.09.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Slovenská defenzíva v jistých momentech hry předvádí naproso školácké chyby, které Drtiči trestají. Na pravé straně kluziště se nechal obrat o kotouč Imrich, Jurča okamžitě převzal kotouč a našel JAKUBA KADLECE, který prostřelil Kičinu pod vyrážečkou. Asistence: Petr Jurča.
     
    54:04
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Šestá branka borců v oranžových dresech je na světě, zasloužil se o ni JAKUB KADLEC! Hodonínský útočník si našel to správné místečko před Kičinovým brankovištěm, Jurča si naopak počkal na vhodný moment a vypustil přihrávku před brankoviště. Kadlec se střelou bez přípravy nemýlil. Asistence: Petr Jurča, Petr Peš.
     
    25:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    No a velice podobně se po Hložánkově šanci trefil PETR JURČA. Hodonínský útočník dostal trochu prostoru na pravém křídle, dostal se do optimální střelecké pozice a prudkou ranou pod vyrážečku na bližší tyč rozvlnil síť. Asistence: Petr Peš, Marek Haloda.
     
    22:37
    Piešťany právě vstřelily branku!
    Že by se Havrani konečně zvedli? Gólové akci předcházela bomba Žitňanského od modré čáry, která div že nezapadla přesně do šibenice. Po této akci se před Kukinem strhla mela, ze které těžil MAREK MICHALÍK, a upravil tak stav utkání na 1:4. Asistence: Filip Hudec.
     
    14:51
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín přidává okamžitě další branku! ERIK HLOŽÁNEK využil obrovské minely piešťanské obrany a s trochou nadsázky lze říci, že se mohl z mezikruží zeptat brankáře Kuba kam to chce. Bez asistence.
     
    14:34
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Pokud se slovenští hokejisté rychle nevzpamatují, bude se tohle utkání hrát na jednu bránu. Po nádherné kombinační akci v rohu kluziště si do prostoru sjel obránce IGOR LOGINOVSKY, kterému nedělalo potíže přehodit pravý beton hostujícího brankáře. Asistence: Petr Jurča, Petr Peš.
     
    12:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    DAVID JANÁS se v přípravné fázi zastřeluje nevídaným způsobem! Mladý hodonínský forvard si nikým neatakovaný nabruslil do mezikruží, zpracoval výbornou bekhendovou přihrávku Zháňala a po jediném doteku napálil kotouč do pravé šibenice. Asistence: Radek Zháňal, Zdeněk Kučera.
     
    07:23
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Úvodní branka dlouho visela ve vzduchu, hodonínští hokejisté si dokázali vypracovat útočný tlak, zvláště pak první formace. Brankář Kubo se po ráně PETRA JURČI natahoval dozadu pro kotouč, ten se však dokázal došourat za brankovou čáru. Asistence: Jakub Kadlec, Petr Peš.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 8. Jurča (Kadlec, Peš), 13. Janás (Zháňal, Kučera), 15. Loginovsky (Jurča, Peš), 15. Hložánek, 26. Jurča (Peš, M. Haloda), 55. Kadlec (Jurča, Peš), 59. Kadlec (Jurča) – 23. Michalík (Hudec)


    SHK Drtiči Hodonín: Kukin (Haloda O.) – Miklík, Haloda M., Polesný, Garčic, Pokorný, Loginovsky – Jurča, Peš, Kadlec – Kuba, Charvát, Hložánek – Janás, Zháňal, Kučera – Venclík, Ling, Račický
    ŠHK 37 Piešťany: Kubo P. (26. Kičina) – Filip, Žitňanský, Rybárik, Michalik, Hudec, Imrich, Talán, Čárský, Kubo M., Klčo, Moravský, Bednár, Režný, Čirík, Cigánik

    Rozhodčí: Orság – Hübl, Maloušek
    bahis siteleri