SHK Hodonín – Piešťany 7:1 (kon.) | Klatovy – Sokolov 4:1 (kon.) | Trutnov – Nymburk 0:7 (kon.)
Jablonec n/N – Kolín 3:2 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
7:1 (4:0, 1:1, 2:0)
ŠHK 37 Piešťany
Čtvrtek 08.09.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:51
    Marek Haloda tvrdě pálil z Janásovy přihrávky, jeho projektil ovšem postrádal patřičnou přesnost a nevešel se mezi tři tyče Kičinovy brány.
     
    58:35
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Slovenská defenzíva v jistých momentech hry předvádí naproso školácké chyby, které Drtiči trestají. Na pravé straně kluziště se nechal obrat o kotouč Imrich, Jurča okamžitě převzal kotouč a našel JAKUBA KADLECE, který prostřelil Kičinu pod vyrážečkou. Asistence: Petr Jurča.
     
    54:04
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Šestá branka borců v oranžových dresech je na světě, zasloužil se o ni JAKUB KADLEC! Hodonínský útočník si našel to správné místečko před Kičinovým brankovištěm, Jurča si naopak počkal na vhodný moment a vypustil přihrávku před brankoviště. Kadlec se střelou bez přípravy nemýlil. Asistence: Petr Jurča, Petr Peš.
     
    53:39
    Vyloučení v týmu ŠHK 37 Piešťany (Mário Čirík – 2 min., hákování).
     
    52:45
    Račický sice dotlačil kotouč ve skrumáži na brankovišti až za čáru, rozhodčí ale rozpažil, jelikož se jednalo o branku vstřelenou až po písknutí.
     
    51:34
    Domácí pětice dlouho svírala trojku Havranů v útočném pásmu, pak se proti Pešově ráně z první blýskl Kičina, který předvedl hodonínskému publiku ukázkový semafor na dlouhou ruku! Nádherný hokejový moment v podání hostujícího brankáře.
     
    50:53
    Vyloučení v týmu ŠHK 37 Piešťany (Milan Čárský – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    50:00
    Vyloučení v týmu ŠHK 37 Piešťany (Marek Michalík – 2 min., podražení).
     
    44:47
    Domácí úchvatně vykombinovali piešťanskou defenzívu a rozložili ji do posledního šroubku, jenže u levé Kičinovy tyče trestuhodně z otočky minul zívající bránu Jurča.
     
    43:42
    Vyloučení v týmu ŠHK 37 Piešťany (Filip Hudec – 2 min., podražení).
     
    43:34
    Michalík dokázal oloupit domácí defenzívu o kotouč přímo před Kukinem, jenže nedotáhl forhendovou kličku do protipohybu.
     
    40:30
    Jurča měl na lopatě šestou branku Hodonína! Dokázal si položit na led Kičina, jenže se mu na poslední chvíli nepovedlo zasunout puk k pravé tyči.
     
    37:39
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Michal Kuba – 2 min., hákování).
     
    33:41
    Charvát nejprve udělal svému strážci protisměrnou kličku a následně zpoza brány servíroval Kubovi puk do tutovky, hodonínský útočník narazil na připraveného Kičinu v bráně Piešťan.
     
    28:53
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Petr Jurča – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:21
    Vyloučení v týmu ŠHK 37 Piešťany (Michal Imrich – 2 min., hákování).
     
    25:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    No a velice podobně se po Hložánkově šanci trefil PETR JURČA. Hodonínský útočník dostal trochu prostoru na pravém křídle, dostal se do optimální střelecké pozice a prudkou ranou pod vyrážečku na bližší tyč rozvlnil síť. Asistence: Petr Peš, Marek Haloda.
     
    24:55
    Hložánek se dostal s Kubou do přečíslení dva na jednoho a vyřešil stiuaci prudkým projektilem, který mířil jen těsně nad branku hostujícího mužstva. Poněkud neobvyklá akce v přesilové hře.
     
    24:12
    Vyloučení v týmu ŠHK 37 Piešťany (Lukáš Moravský – 2 min., podražení).
     
    22:37
    Piešťany právě vstřelily branku!
    Že by se Havrani konečně zvedli? Gólové akci předcházela bomba Žitňanského od modré čáry, která div že nezapadla přesně do šibenice. Po této akci se před Kukinem strhla mela, ze které těžil MAREK MICHALÍK, a upravil tak stav utkání na 1:4. Asistence: Filip Hudec.
     
    16:42
    Vyloučení v týmu ŠHK 37 Piešťany (Mário Čirík – 2 min., hákování).
     
    16:39
    Račický se nádherně uvolnil na ose hřiště, potáhl kotouč a ostře vypálil, jeho ránu hbitým rozklekem likviduje Peter Kubo.
     
    14:51
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín přidává okamžitě další branku! ERIK HLOŽÁNEK využil obrovské minely piešťanské obrany a s trochou nadsázky lze říci, že se mohl z mezikruží zeptat brankáře Kuba kam to chce. Bez asistence.
     
    14:34
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Pokud se slovenští hokejisté rychle nevzpamatují, bude se tohle utkání hrát na jednu bránu. Po nádherné kombinační akci v rohu kluziště si do prostoru sjel obránce IGOR LOGINOVSKY, kterému nedělalo potíže přehodit pravý beton hostujícího brankáře. Asistence: Petr Jurča, Petr Peš.
     
    12:44
    Drtiči právě vstřelili branku!
    DAVID JANÁS se v přípravné fázi zastřeluje nevídaným způsobem! Mladý hodonínský forvard si nikým neatakovaný nabruslil do mezikruží, zpracoval výbornou bekhendovou přihrávku Zháňala a po jediném doteku napálil kotouč do pravé šibenice. Asistence: Radek Zháňal, Zdeněk Kučera.
     
    11:24
    Charvát dokázal šikovně tečovat Pokorného ránu od modré čáry, brankář hostí na tuto okolnost vůbec nezareagoval a puk jej zkrátka trefil.
     
    07:23
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Úvodní branka dlouho visela ve vzduchu, hodonínští hokejisté si dokázali vypracovat útočný tlak, zvláště pak první formace. Brankář Kubo se po ráně PETRA JURČI natahoval dozadu pro kotouč, ten se však dokázal došourat za brankovou čáru. Asistence: Jakub Kadlec, Petr Peš.
     
    06:54
    Peš nabíjel obránci Halodovi na modrou čáru a pak ještě stači sám dorazit tuto ránu, jenže Peter Kubo jej vynikajícím způsobem pozičně ustál.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 8. Jurča (Kadlec, Peš), 13. Janás (Zháňal, Kučera), 15. Loginovsky (Jurča, Peš), 15. Hložánek, 26. Jurča (Peš, M. Haloda), 55. Kadlec (Jurča, Peš), 59. Kadlec (Jurča) – 23. Michalík (Hudec)


    SHK Drtiči Hodonín: Kukin (Haloda O.) – Miklík, Haloda M., Polesný, Garčic, Pokorný, Loginovsky – Jurča, Peš, Kadlec – Kuba, Charvát, Hložánek – Janás, Zháňal, Kučera – Venclík, Ling, Račický
    ŠHK 37 Piešťany: Kubo P. (26. Kičina) – Filip, Žitňanský, Rybárik, Michalik, Hudec, Imrich, Talán, Čárský, Kubo M., Klčo, Moravský, Bednár, Režný, Čirík, Cigánik

    Rozhodčí: Orság – Hübl, Maloušek
    bahis siteleri