Novokuzněck – Záhřeb 3:5 (kon.) | Novosibirsk – Chanty-Mansijsk 7:1 (kon.) | Omsk – HC Slovan 3:4 (kon.)
Barys – Jekatěrinburg 3:4 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 5:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:4 (0:2, 1:1, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Neděle 11.09.2016, 13:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Jeff TAFFE - 3:4
     
    59:35
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelný závěr utkání! Ještě před chvílí se Omsk radoval z vyrovnání a těšil se na prodloužení, jenže čas ještě nevypršel. Slovan se dostal do pásma, kde se puk odrazil k JEFFU TAFFEMU a ten z mezikruží poslal puk pod břevno – 3:4. Asistence: Jonathan Cheechoo.
    59:18 Alexandr PĚREŽOGIN - 3:3
     
    59:18
    Avangard právě vstřelil branku!
    A je srovnáno. Slovan dlouho odolával, ale inkasoval po docela nenápadné akci. Puk se dostal do pásma, kde si najel ALEXANDER PĚREŽOGIN a lehkým pošťouchnutím jej dostal za Brusta! Asistence: Jevgenij Medveděv.
    49:52 Anton BURDASOV - 2:3
     
    49:52
    Avangard právě vstřelil branku!
    Jenže Omsk se ihned dostal k puku, zprava si od mantinelu najel ANTON BURDASOV a trefil se naprosto přesně. Svou dnes druhou brankou dává Avangardu naději.
    26:53 Lukáš VOPELKA - 1:3
     
    26:53
    Slovan právě vstřelil branku!
    Vzápětí ale přichází pro Omsk ledová sprcha. Hosté si vybojovali v pásmu puk, Furch ještě dokázal vytlačit pokus z křídla, puk se ale odrazil přesně k LUKÁŠI VOPELKOVI a ten zblízka poslal puk do sítě – 1:3. Asistence: Jeff Taffe.
    23:05 Anton BURDASOV - 1:2
     
    23:05
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí se konečně dočkali a využitou přesilovkou snížili na 1:2. Střela Kutějkina od modré sice pouze zacinkala na brankovou konstrukci, puk se ale odrazil na hůl ANTONA BURDASOVA a ten z pravé strany trefil přesně. Puk vylétl z branky tak rychle, že se sudí šel ještě pro jistotu přesvědčit k videu, ale po krátké chvíli gól uznal. Asistence: Andrej Kutějkin.
    10:08 Václav NEDOROST - 0:2
     
    10:08
    Slovan právě vstřelil branku!
    Druhý smolný gól za Furchovými zády. Po pravé straně si najel VÁCLAV NEDOROST, nahodil puk na střed, kde se zrovna objevil Švarný s jedním z domácích obránců, od kterého se nakonec puk odrazil za Furcha. Asistence: Nick Plastino, Ivan Švarný.
    07:50 Patrik LUŽA - 0:1
     
    07:50
    Slovan právě vstřelil branku!
    No ale do vedení jdou hosté! Ti se dostali do útočného pásma, na modrou čáru dostal nabito PATRIK LUŽA a z první prostřelil vše před sebou. Furch jeho pokus zřejmě neviděl, neboť na ránu vůbec nereagoval. Asistence: Jeff Taffe.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 24. Burdasov (Kutějkin), 50. Burdasov, 60. Pěrežogin (J. Medveděv) – 8. Luža (Taffe), 11. Nedorost (Plastino, Švarný), 27. Vopelka (Taffe), 60. Taffe (Cheechoo)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – J. Medveděv, Kutějkin, Ahnelöv, Gustafsson, V. Vasiljev, Kulik, Minejev, Děrvuk – Pěrežogin, Roy, Burdasov – Pestuško, Zubov, Paršin – I. Michejev, Pjanov, Fiščenko – Lauta, A. Gluchov, Lemťugov.
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Plastino, Švarný, Meszároš, Luža, Pokorný, Ďaloga, Bačik, Rosandić – Valský, Jeglič, Nedorost – Cheechoo, Taffe, Vopelka – Lušňák, Viedenský, Skalický – Kubalík, Zigo, Chipchura.

    Rozhodčí: Naumov, Sergejev – Raming, Šichanov
    bahis siteleri