HC Plzeň – Sparta 3:4 (kon.) | Jihlava – Havířov 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 1:2 (po pr.) | HC Litvínov – Letňany 7:4 (kon.)
K. Vary – Kladno 5:1 (kon.) | Slavia – Chomutov 3:4 (0:1 po s.n.) | Č. Budějovice – Písek 8:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 3:6 (kon.) | Pardubice – Liberec 7:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (1:1, 2:3, 0:2)
SC Marimex Kolín
Pátek 07.10.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    Na ledové ploše v tuto chvíli panuje rolbař, což znamená, že už se dnes v Kotlině nic zajímavého dít nebude. Dovolte mi tedy, abych se s vámi rozloučil. Přeji vám hezký víkend a u dalších onlajnů se s vámi těším na počtenou. (20:09:44)
     
    Je tomu tak, tři body z dnešního klání putují do Kolína. Bruslařům se v závěrečné části hry vyrovnat nepodařilo, naopak dva zásahy přidal Vasyl Zheliznyak, který tak stvrdil vítězství svého týmu.

    Kozlové se tak po dnešním vítězství v tabulce přiblíží Českým Budějovicím a právě Havlíčkovu Brodu, na které ztrácí už jenom 4 body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Kolínu se nedaří dostat do útočného pásma, mrzet je to ale nemusí, protože už moc dobře vědí, že o vítězství dnes nepřijdou.
     
    58:16
    Domácí špatně vystřídali a v jednu chvíli jich bylo na ledě šest. Rozhodčí si toho všimli a na trestnou lavici zamíří Jakub Adam (HBR).
     
    57:23
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Také hosté se prosazují ve vlastním oslabení a pravděpodobně tak rozhodují o svém dnešním vítězství. Matěj Poul přihrál VASYLU ZHELIZNYAKOVI, který si sjel až před brankářem a střelou na lapačku ho překonává! Asistence: Matěj Poul.
     
    55:49
    Miroslav Sýkora (KOL) je vyloučen za podražení a Havlíčkobrodští dostávají početní výhodu.
     
    55:25
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští se ujímají dvoubrankového vedení! Do konce třetí třetiny už příliš času nezbývá, domácí to budou mít těžké. Hosté se dostali do přečíslení a Jonáš Kronus se protlačil do zakončení z levé strany. Tomáš Blažek s vypětím všech sil jeho pokus vyrazil pravým betonem, jenže se po složitém zákroku nestačil zvednout a puk se odrazil k nepokrytému VASYLU ZHELIZNYAKOVI, který z dorážky trefil odkrytou část klece! Asistence: Jonáš Kronus, Tomáš Gorás.
     
    54:47
    Kolín vyhrál vhazování a využil toho ke svému útoku, Matěj Poul z levé strany Tomáše Blažka neprostřelil.
     
    54:15
    Bruslaři se dostali na chvíli ven z pásma, už mají ale puk zase pod svoji kontrolou. Jenže se jim nepovedl přechod modré čáry a píská se ofsajd.
     
    53:45
    Tomáš Lachman dostal skákavou přihrávku, kterou dokázal udržet před modrou čárou a následně se domácí probojovali ke střele, kterou Březina vyráží.
     
    53:21
    Hra se vrátila před bránu Kolína a stejně jako před chvíli se Kozlové po zisku puku provinili zakázaným uvolněním.
     
    52:50
    Jonáš Kronus vyvezl kotouč po levé straně až do pásma Havlíčkova Brodu, jeho lehkou střelu z kruhu Blažek v poklidu vyrazil.
     
    52:22
    Po předešlé útočné akci Kolína se opět hraje před Martinem Březinou. Hosté nakonec vybojovali kotouč, ale odpálili ho jenom na zakázané uvolnění.
     
    51:19
    Kozlové sebrali puk z buly v útočném pásmu a Matěj Poul vypálil skrz klubko těl, Tomáš Blažek byl však pozorný a vyrazil jeho ránu levým betonem.
     
    50:26
    Sledujeme stále stejný obrázek hry. Domácí kombinují v pásmu Kolína, jenže od modré čáry trefí brusle bránících hráčů, nebo narazí na připravené betony Martina Březiny.
     
    49:40
    Domácí jsou aktivnějším mužstvem a drží se v útočné třetině, hosté se ale brání dobře. Když už nějaký pokus na bránu projde, Martin Březina si s ním poradí.
     
    48:34
    Lukáš Pokorný poslal dopředu Václava Piskače, k němu se ale sjela trojice bránících hráčů a donutila ho jenom nahodit kotouč na Martina Březinu, který pak rozehrál na své spoluhráče.
     
    47:23
    Domácí si v početní výhodě žádnou nebezpečnou šanci nevypracovali a Štěpán Dudycha je zpátky na ledě.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 18. Přibyl, 39. Přibyl (Rubner, Donda), 40. Teplý (Holenda, Polák) – 14. Sýkora, 35. Gorás (Dotter, Plíhal), 36. Vasilev (Sýkora, Poul), 37. Nutil (Dotter, Plíhal), 56. Zheliznyak (Kronus, Gorás), 58. Zheliznyak (Poul)


    BK Havlíčkův Brod: Blažek (Folvarský) – Zvěřina, Polák, Adam, Rubner, Škareda, Horák, Krejčí, Lachman "A", Pejchal – Křehlík, Teplý, Holenda "C" – Přibyl "A", Donda, Piskač – Kohout, Cachnín, Pokorný – Kyncl
    SC Marimex Kolín: Březina (Mašek) – Dotter, Dubovči, Štěpánek, Zdeněk "C", Grauer "A", Dudycha, Sýkora, Nutil – Gorás, Kronus "A", Rulc, Zheliznyak, Dytrych, Plíhal, Laube, Poul, Vasilev, Kalista

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Jan Jeletz, Jaroslav Kuřítko
    thejrc.org