Litoměřice – Hvězda Praha 1:3 (kon.) | Žďár n/S – N. Město n. M. 4:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
HC Hvězda Praha
Neděle 06.11.2016, 10:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Liga staršího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    V Kalich Areně je dohráno, hosté si z kališnického svatostánku dováží tři body. To je ode mne pro dnešek vše, ve 13:30 se můžete těšit na duel litoměřické juniorky s Kláštercem nad Ohří, ze kterého vám budeme opět na onlajnech poskytovat informace o důležitých událostech. Na počtenou! (12:00:37)
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Ne vždy se odvolání gólmana vyplatí. Slavík předal po vstupu do útočné třetiny kotouč PETRU KLEPÁČKOVI, který si najel do pravého kruhu a vymetl horní roh opuštěné litoměřické klece. Asistence: Jan Slavík.
     
    59:19
    Skokan míří na střídačku, domácí zkusí power-play!
     
    57:28
    Domácí v plném počtu.
     
    56:22
    Ve vlastním oslabení nyní unikl nepozorné defenzívě Hvězdy další kališník, který ale vyhořel na Jeřábkově betonu!
     
    55:28
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Chňapko – 2 min., podražení).
     
    54:20
    Litoměřičtí měli nyní vyrovnání na dosah ruky! Obraně pražského celku unikl Vojtěch Cerman, který ale v souboji s Jeřábkem neuspěl. Od gólmana Hvězdy se kotouč odrazil přímo na hůl Vojtěcha Chňapka, Jeřábek ale zvládl pokrýt i jeho dorážku!
     
    50:33
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    O tři minuty později se však domácím daří náskok Hvězdy znovu seříznout na jedinou branku. Přesným střelcem byl MAREK VANĚK. Asistence: Josef Vokurka, Zdeněk Fábry.
     
    47:24
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Kopec, který musí kališníci v cestě za body vyšplhat, se nyní o něco zvýšil. Druhý kotouč za Skokana posílá DANIEL TALIJÁN. Asistence: Jan Janiurek.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední dějiství končí za stejného stavu jako to úvodní. Pokud tedy chtějí kališníci pomýšlet na bodový zisk z dnešního utkání, budou muset v následujících dvaceti minutách poslat za záda dobře chytajícího strážce pražské klece minimálně jeden gól. Podaří se jim to, nebo si Hvězda uhlídá těsný náskok až do konce? Poslední část základní hrací doby začne zhruba v 11:29.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:27
    Domácí v plném počtu.
     
    35:27
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Vaněk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:34
    Šest a půl minuty do konce druhé třetiny, Hvězda si stále drží nejtěsnější možný náskok nad domácími. Pozoruhodné je, že se zatím ani jednou v zápase nevylučovalo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Dlouho to vypadalo, že první třetina střetu dvanáctého kola Ligy staršího dorostu mezi Stadionem a Hvězdou skončí bezbrankovým stavem. Nakonec se ale na začátku šestnácté minuty zmocnil puku Petr Klepáček, díky jehož zásahu jdou nyní hosté do kabin s jednobrankovým náskokem. Co přinese druhá část? To se dozvíme přibližně v 10:43.
     
    20:00
    První třetina skončila.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 51. Vaněk (Vokurka, Fábry) – 16. Klepáček (Houška V.), 48. Taliján (Janiurek), 60. Klepáček (Slavík)


    HC Stadion Litoměřice: Skokan (Kuneš) – Bacílek, Čapek, Kamp, Racek, Student – Cerman (C), Damašek, Fábry, Hruška, Chňapko, Švalich, Vaněk, Vokurka.
    Hlavní trenér: Václav Rubeš.

    HC Hvězda Praha: Jeřábek (Fürst) – Searle, Procházka, Houška M., Koštoval, Mařík, Vidim – Liška, Taliján, Šonský, Biben, Půlpán, Janiurek, Nejepsa (C), Houška V., Slavík, Klepáček.
    Hlavní trenér: Filip Sýkora.

    Rozhodčí: Krebs – Ruchař, Derfler.

    Diváci: 35
    ocianews.com