Jihlava – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:4 (kon.) | Kladno – Chomutov 2:5 (kon.)
Havířov – Třinec 0:2 (kon.) | Letňany – Sparta 1:6 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 3:5 (kon.)
K. Vary – HC Plzeň 3:4 (po pr.) | Kolín – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 2:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
HC Kometa Brno
Sobota 12.11.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 22. kolo
Partner:
     
    58:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je to zřejmě jasné, Jihlava poprvé v sezoně Kometu porazí a upevní si post na čele tabulky. LUKÁŠ JINDRA vybojoval u mantinelu poblíž střídačky hostí puk a nekompromisně jej poslal do volné klece. Bez asistence.
     
    48:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané dramatizují průběžný stav zápasu a kontaktním gólem se vracejí do hry. Kučera přihrál puk na pravou stranu pro rozjetého MATĚJE SVOBODU, který se před dva tři hráče Dukly dokázal prosmýknout velkým obloukem kolem pravého kruhu až před Juřičku a po ledě jej zblízka v tísni překonat. Domácí hráči to teď asi oprávněně schytávají od kouče Štěpána Moravce, že dali soupeři takový prostor. Asistence: Štěpán Kučera, Jakub Matula.
     
    18:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Další protiútok Dukly již znamená druhý gól. A ten byl tedy hodně pohledný. Vrátný vyslal na pravé straně puk do jízdy pro ADAMA NAJMANA, který vystřelil z pravého kruhu střelu tak přesnou, že by se i výrobce švýcarských hodinek divil. Asistence: Josef Vrátný, Petr Veleba.
     
    12:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se zcela zaslouženě dostávají do vedení, o tom žádná. LUKÁŠ MAREŠ si z postu obránce sjel před branku, kde ho výbornou přihrávkou našel Kadleček, a obránce Dukly zamířil tváří v tvář Holíkovi přesně pod víko. Pohledná to kombinace. Asistence: Slavomír Kadleček.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Mareš (Kadleček), 19. Najman (Vrátný, Veleba), 59. Jindra – 49. Svoboda (Kučera, Matula)


    HC Dukla Jihlava: Jurička (Šťastný) – Musil, Mareš, Vrátný, Veleba, Havelka, Marek – Jindra, Najman, Vala – Filip, Kadleček, Kardoš – Úlovec, Hrbatý, Daňhel. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Kučera, Jeřábek, Krejčí, Věžník, Kowalczyk, Jurnečka, Vašíček – Frydrych, Matula, Süss – Zajíček, Minárik, Kadlic – Krejčí, Střondala, Svoboda – Kunc. Trenér: Jan Zachrla

    Rozhodčí: Homola – Berger, Tichý
    bahis siteleri