Buffalo – Tampa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:1 (kon.)
Ottawa – Nashville 1:5 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 1:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.) | Anaheim – New Jersey 3:2 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 4:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
San Jose Sharks
Pátek 18.11.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:56 David PERRON - 3:2
     
    35:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku, čímž opět odskakují do vedení. DAVID PERRON vypálil tahem z osy hřiště a překonal Jonese, který dnes nechytá vůbec dobře. Asistence: Paul Stastny, Robby Fabbri.
    29:04 Kevin LABANC - 2:2
     
    29:04
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí si vedení dlouho neužili, protože Žraloci za devatenáct sekund odpovídají. K obraženému puku se před brankou dostal KEVIN LABANC. Ten pohotově trefil mezírku mezi betony domácího brankáře, a tak začínáme opět od nuly. PRo mladičkého Žraloka byl tento gól prvním v NHL – gratulace! Asistence: Joe Thornton, Justin Braun.
    28:45 Jaden SCHWARTZ - 2:1
     
    28:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou dnes poprvé do vedení. Od modré vypálil jeden z domácích, jehož pokus přesně tečoval JADEN SCHWARTZ, který se stává dnes dvougólovým střelcem. Bez asistence.
    10:38 Jaden SCHWARTZ - 1:1
     
    10:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté ze své druhé střely na branku vyrovnávají. Po chybě mladičkého Labanca u mantinelu se na ose hřišt dostal k puku JADEN SCHWARTZ, který zamířil přímo k pravé tyčce hostující brány. Asistence: Alex Pietrangelo.
    06:16 Logan COUTURE - 0:1
     
    06:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté zatím výrazně přestříleli soupeře, z čehož dokázali vytěžit i první dnešní gól. Couture se nejprve prezentoval skvělou obrannou prací, následně puk zavezl do útočného pásma Joonas Donskoi, který ho po otočce předal zpět na LOGANA COUTUREHO. Hostující útočník se ocitl najednou tváří tvář proti Allenovi a nemýlil se – mířil přesně mezi betony. Asistence: Joonas Donskoi, Joel Ward.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 11. Schwartz (Pietrangelo), 29. Schwartz, 36. Perron (Stastny, Fabbri) – 7. Couture (Donskoi, J. Ward), 30. Labanc (J. Thornton, Braun)


    St. Louis Blues: Allen – Pietrangelo (C), Bouwmeester, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko, Lindbohm – Jakupov, Stastny, Schwartz – Tarasenko, Lehterä, Fabbri – Perron, Berglund, Jaškin – Reaves, Brodziak, Upshall.
    San Jose Sharks: M. Jones – Burns, P. Martin, Braun, Vlasic, Schlemko, Dillon – J. Ward, J. Thornton, Pavelski (C) – Donskoi, Couture, Bødker – Labanc, Hertl, Marleau – Wingels, Tierney, Nieto.
    bahis siteleri