Kladno – Sparta 2:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 6:3 (kon.) | Zlín – Třinec 4:3 (kon.)
Mountfield HK – HC Plzeň 2:8 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 1:3 (kon.) | K. Vary – Pardubice 1:5 (kon.)
Jihlava – Liberec 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Mountfield HK
2:8 (0:2, 0:4, 2:2)
HC Plzeň 1929
Pátek 18.11.2016, 17:30 • FORTUNA aréna • DHL Extraliga juniorů • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí proměňují vytvořený tlak v přesilové hře. Mountfield dlouhou dobu kombinoval v útočném pásmu, kde svíral plzeňské hráče. Bureš poté vyslal nahrávku od modré čáry na připraveného ALEŠE DUFKA, jenž si zpracoval kotouč a střelou do pravého horního růžku překonal Koláře – 2:8. Asistence: Nicolas Bureš, Martin Štohanzl.
     
    52:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí přeci jen střílí první branku utkání. A zasloužil se o ni, dle mého názoru, nejaktivnější hráč domácího celku. TOMÁŠ ZAHRADNÍK obdržel nahrávku od Davida Chalupy k levé tyči, kde zvedl kotouč a střelou pod víko překonal Koláře v bráně – 1:8. Asistence: David Chalupa, Jaroslav Dvořák.
     
    49:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Osm! Jízda plzeňského celku pokračuje osmým gólem. Roubal obral domácí o kotouč ve středním pásmu, kde se podél mantinelu proháčkoval až do pásma, kde našel volného Kokošku. Ten se ještě správně stihl rozhlédnout a najít lépe postaveného JAKUBA POURA, který přidává již osmou branku – 0:8.
     
    46:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hradečtí jsou zralí na ručník. Plzeňští totiž střílí již sedmou branku! Střelu David Roubala z mezikruží ještě Špirek sice vyrazil jen na hůl JIŘÍHO STRÁSKÉHO, jenže překonal nejen hradeckého gólmana, ale i hradeckého beka na brankové čáře – 0:7. Asistence: David Roubal, Štěpán Hanzlík.
     
    37:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to tady! Moje slova se naplňují. Lukáš Kaňák si sebral na modré čáře kotouč, popojel si s ním do středu, odkud vyslal dělovku na hradeckého muže v masce. Do jeho střely mu však ještě těsně před Špirkem vložil hůl FILIP KOKOŠKA, který se již podruhé v utkání nemýlil a prostřeluje gólmana domácích – 0:6. Asistence: Lukáš Kaňák, Matěj Chalupa.
     
    35:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští pátým gólem završují bůra! Tohle už pro hradecké hokejisty zavání debaklem. Při prvním pokusu sice ještě MATYÁŠ KANTNER neuspěl, napodruhé už se ale nemýlil, když úspěšně dopravil touš až za Špirka – 0:5. Asistence. Filip Kokoška, Jakub Vavřička.
     
    32:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tu další gól v hradecké síti! Hosté kombinovali za bránou, odkud Matěj Chalupa vyslal nahrávku přímo před bránu Jakubu Vavřičkovi. Tomu vložil hokejku do střely Špirek, jenže k odraženému kotouči se dostal FILIP KOKOŠKA, jenž si stáhl kotouč do palebné pozice a dopravil ho až za bezmocného hradeckého gólmana – 0:4. Asistence: Jakub Vavřička, Matěj Chalupa.
     
    25:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A Plzeň vede již o tři branky! Hosté teď vymysleli pěknou souhru, která vyústila ve třetí gól v hradecké síti. Kaňák vyslal křižnou nahrávku do jízdy JOSEFU ROUBALOVI, který střelou k pravé tyči přidává další zásah svého týmu – 0:3. Asistence: Lukáš Kaňák, Filip Kokoška.
     
    17:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají dvougólového vedení! Špatnou rozehrávku hradeckého celku nejlépe vystihl DAVID ROUBAL, kterého jen marně tísnil Zahradník. Plzeňský útočník nic nevymýšlel a střelou mezi betony se trefuje podruhé v dnešním utkání – 0:2. Asistence: Jiří Stráský, Lukáš Kaňák.
     
    10:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň ve vlastním oslabení otevírá skóre zápasu! Jen 8 sekund před návratem Nováka z trestné lavice ujel do samostatného úniku DAVID ROUBAL, jenž si rozhýbal Špirka a střelou mezi nohy vstřelil vedení svého celku – 0:1. Asistence: Štěpán Hanzlík.

    Lenka Jonešová

    Branky a nahrávky: 53. Zahradník (D. Chalupa, J. Dvořák), 59. Dufek (Bureš, Štohanzl) – 11. D. Roubal (Hanzlík), 18. D. Roubal (Stráský, Kaňák), 26. J. Roubal (Kaňák, Kokoška), 33. Kokoška (Vavřička, M. Chalupa), 36. Kantner (Kokoška, Vavřička), 38. Kokoška (Kaňák, M. Chalupa), 47. Stráský (D. Roubal, Hanzlík), 50. Pour (Kokoška, J. Roubal)


    Mountfield HK: Špirek (Bechný) – Hroudný, T. Kynčl, Havránek, Gaspar, Šalda, Lier, Bureš – D. Matouš, Dufek, Zahradník, Malík, Štohanzl, Hnik "C", Dvořák, Jirásek, Řepík, Hidveghy, D. Chalupa. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Plzeň 1929: Kolář (Zeman) – Staněk, Kaňák, Sysel, Čechura, Novák, Krystl "C", Pokorný, Čada – Kantner, Stráský, Hanzlík, Vavřička, Pour, M. Chalupa, J. Roubal, F. Kokoška, D. Roubal, Rubner. Trenér: David Bruk

    Rozhodčí: Doležal – Blümel, Špringl
    bahis siteleri