Kladno – Sparta 2:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 6:3 (kon.) | Zlín – Třinec 4:3 (kon.)
Mountfield HK – HC Plzeň 2:8 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 1:3 (kon.) | K. Vary – Pardubice 1:5 (kon.)
Jihlava – Liberec 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Berani Zlín
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 18.11.2016, 17:00 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a dostávají se opět do vedení. Šťastným střelcem je obránce VLADIMÍR VÁŇA. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    40:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav po nenápadné akci hned zkraje třetí třetiny. Jan Kalus našel přesnou přihrávkou zpoza branky KRYŠTOFA STUCHLÍKA, který okamžitě a nekompromisně zavěsil do horního rohu branky. Asistence: Jan Kalus, Patrik Hrehorčák.
     
    35:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se poprvé v utkání dostávají do vedení. Petr Miko u mantinelu vybojoval puk a posunul ho na modrou čáru, odkud PETR PROCHÁZKA napřáhl. K překvapení všech kotouč zapadl do sítě, přestože si na něj Hlaváč zřejmě sáhl. Asistence: Petr Miko.
     
    27:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácím se i podruhé podařilo rychle srovnat stav. LUKÁŠ HORVÁTH si našel místo před brankou, dobře zaclonil brankáři a poslal do sítě puk, který Hlaváč jen vyrazil maskou před sebe. Asistence: Radim Budil, Roman Kosorin.
     
    26:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se opět dostávají do vedení. Po předchozí třinecké akci vznikl v brankovišti Zlína poněkud zmatek, čehož využil LUKÁŠ KAUKIČ, který od mantinelu trefil volný prostor branky. Asistence: Jakub Lacka, Grzegorz Radzienciak.
     
    15:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo poměrně rychle najít odpověď na třineckou branku a srovnávají na 1:1. Pokus DANIELA GAZDY byl takřka milimetrový, neboť se otřel o brankovou konstrukci a zapadl do sítě. Asistence: Štěpán Fryšara, Jan Mikulec.
     
    13:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec sehrál tuto přesilovku opravdu dobře, první gól tohoto utkání budiž mu proto odměnou. Hosté rozebrali domácí obranu tak poctivě, že ADAM FLOK na vrcholu brankoviště zakončoval do zcela odkryté branky. Asistence: Jan Bartko, Lukáš Kaukič.

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 16. Gazda (Fryšara, Mikulec), 28. Horváth (Budil, Kosorin), 36. Procházka (Miko), 51. Váňa (Karafiát) – 14. Flok (Bartko, Kaukič), 27. Kaukič (Lacka, Radzienciak), 41. Stuchlík (Kalus, Hrehorčák)


    Berani Zlín: Huf (Šimonů) – Kosorin, Augustin, Váňa, Procházka, Budil, Padrnos, Gazda – Kotek, Fryšara, Miko, Václavek, Mikulec, Karafiát, Strmiska, Stiksa, Horváth.
    HC Oceláři Třinec: Hlaváč (Loubal) – Hrachovský, Janiczek, Bartko, Radzienciak, Haman, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Cihlář, Plitko, Mach, Flok, Hrehorčák, Kvasnica, Irgl, Hladoník, Lacka, Kalus.

    Rozhodčí: Vaněk – Novák, Wesley
    bahis siteleri