Poprad – Banská Bystrica 3:4 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 7:4 (kon.) | Zvolen – Martin 2:4 (kon.)
Žilina – Trenčín 3:4 (po pr.) | Nitra – Nové Zámky 7:4 (kon.)
konec
HK Poprad
3:4 (2:1, 1:3, 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 18.11.2016, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

     
    Po stredajšom bonusovom 20. kole venovanom študentom pokračuje hokejová Tipsport Liga v tradičnom piatkovom termíne. Pod Tatrami na seba narazia prvý a posledný tím tabuľky.

    HK Poprad počas reprezentačnej prestávky vymenil trénera, keď Čecha Petra Jonáka vymenil slovenský kouč Marcel Ozimák. 43-ročný lodivod po svojom príchode z KHL ihneď nakopol mužstvo k lepším výkonom a Poprad pod jeho vedením neodchádzal zo žiadneho zápasu bez bodu. Pred týždňom v piatok zdolal Nitru na jej ľade 5:2, potom uspel v Košiciach pomerom 2:1 a naposledy prehral 4:5 po predĺžení v Martine, kde však dokázal vyrovnať zo stavu 0:4. Napriek hernému a výsledkovému progresu je Poprad stále na poslednej pozícii so ziskom 23 bodov v 21 zápasoch.

    HC 05 iClinic Banská Bystrica je momentálne lídrom slovenskej najvyššej súťaže. Barani v 22 dueloch nazbierali až 49 bodov a môžu sa pochváliť najlepšou ofenzívou aj obranou. Zverenci Vladimír Országha mohli svoj náskok na čele ligového pelotónu navýšiť v stredu, no doma podľahli druhým Košiciam 2:3. Predtým však ťahali šnúru siedmich víťazstiev v rade, pričom až šesťkrát sa tešili v riadnom hracom čase. Banskobystričania vynikajú aj v kanadskom bodovaní, pretože medzi najlepšou desiatkou hráčov majú až trojnásobné zastúpenie (Surový, Maione a Hickmott). Matthew Maione je zároveň najproduktívnejším obranca ligy. Kanaďan má na svojom konte až 25 bodov (6+19) a na druhého v poradí má náskok jedenásť bodov.

    Vzájomné zápasy v aktuálnej sezóne dopadli lepšie pre hokejistov spod Urpína, ktorí v 3. kole vyhrali v Poprade 4:2 a potom v 12. kole pred vlastnými fanúšikmi 3:0.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Šúrek – Pokovič, Fabian, Bagin, Brejčák, Ježek, Kurali, Krepamský, Semorád – Hvila, Mlynarovič, Kroták – Lapšanský, Zagrapan, Henderson – Rapáč, Troliga, Bondra – Abramov, Lichanec, Štrauch.

    HC 05 iClinic Banská Bystrica: Košarišťan – Wishart, Maione, Kubka, Ďatelinka, Mihálik, Matuškin, Bezúch, Cebák – Buc, Surový, Hickmott – Tománek, Sarault, Lunter – Lamper, Češík, Matoušek – Truchno, Tamáši, Róth.

    Rozhodca: Lauff, Jura – Bogdaň, M. Korba.
     
    V prvom útoku Popradčanov sa dnes objavila staronová tvár. Lukáš Hvila začal aktuálnu sezónu v Nových Zámkoch, kde odohral 20 zápasov s bilanciou 6+3, no teraz sa vrátil do materského klubu. Premiéru v slovenskej najvyššej súťaži bude mať Kanaďan v drese Banskej Bystrice. 24-ročný Charlie Sarault prišiel pod Urpín z rakúskeho tímu Dorbirner EC, ktorý pôsobí v nadnárodnej EBEL. V 16 štartoch zaznamenal 7 bodov (1+6).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:34
    Martin Šúrek musel prvýkrát zasahovať. Popradský gólman vyrazil pravým betónom strelu Wisharta od modrej čiary.
     
    00:57
    Poprad dal gól! LUKÁŠ HVILA skóroval hneď vo svojom prvom striedaní po prestupe domov. Po Krotákovej prihrávke presným bekhendom prekonal Košarišťana. Asistencie: Arne Kroták, Ľubor Pokovič.
    00:57 HVILA - 1:0
     
    01:23
    Na opačnej strane sa uvoľnil na pravom krídle Patrik Lamper, ktorého zblokovaná strela smerovala mimo brány.
     
    03:01
    Prvá formácia hostí sa mohla postarať o vyrovnanie. Surový prihral do dobrej pozície Hickmottovi, ale ten z ľavej strany minul bránu.
     
    03:40
    Domácim nevyšiel prechod do útoku. Ich snaha sa skončila zakázaným uvoľnením. Vhadzovanie pred Šúrekom.
     
    04:20
    Marek Zagrapan mal na hokejke druhý popradský gól. Domáci útočník unikol banskobystrickej obrane, ale neprekonal pozorného Košarišťana.
     
    05:06
    Poprad dal gól! Podtatranci sa opäť presadili. Strelu Andreasa Štraucha vyrazil gólman hostí len pred seba a ruský legionár DMITRIJ ABRAMOV ho poslal zblízka do siete. Asistencie: Andreas Štrauch, Emil Bagin.
    05:06 ABRAMOV - 2:0
     
    05:45
    Ďalšia veľká príležitosť Popradu. Trojica domácich hokejistov išla v brejku na jedného brániaceho hráča, no zakončujúci Mlynarovič ani na dvakrát neskóroval.
     
    06:17
    Extraligový líder je zaskočený. Najlepšia defenzíva súťaže dnes už dvakrát inkasovala a zároveň ponúkla domácim aj ďalšie možnosti na skórovanie.
     
    07:30
    Barani majú v týchto chvíľach problém prepracovať sa do útočného pásma. Nahadzované puky im neprinášajú požadovaný efekt.
     
    08:54
    Oba tímy vyprodukovali v posledných sekundách niekoľko nepresností. Preto sme nevideli nič zaujímavé.
     
    09:30
    Surový potiahol puk za bránu, ale potom ho zadovkou poslal na voľného Hickmotta, ktorý z ostrého uhla vyskúšal Šúreka.
     
    10:00
    Banská Bystrica dala gól! Je znížené. Surového prihrávka sa aj so šťastím odrazila na hokejku DÁVIDA BUCA, ktorý neváhal a presným príklepom zamieril rovno pod brvno. Asistencie: Tomáš Surový, Matthew Maione.
    10:00 BUC - 2:1
     
    11:00
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Tománek – 2 min., sekanie).
     
    11:30
    Hostia zvládli začiatok oslabenia. Surový podržal puk v útočnom pásme Popradu a nazbieral cenný čas.
     
    12:20
    Popradu sa nedarilo usadiť v útočnom pásme. Až po viac ako minúte prišla tvrdá strela Brejčáka od modrej čiary.
     
    13:00
    Roman Tománek je už späť na ľadovej ploche. Útočník hostí nezažíval na trestnej lavici ťažké chvíle, pretože Popradu presilovka nevyšla.
     
    13:23
    Ruský legionár Abramov ukázal, že má šikovné ruky, keď sa pohral s brániacimi hráčmi. Jeho nahodenie od modrej čiary však nebolo presné.
     
    14:00
    Košarišťan predviedol dôležitý zákrok, keď v samostatnom nájazde vychytal Lukáša Hvilu. Domáci útočník zvolil blafák na bekhend, no puk skončil na betóne.
     
    15:10
    Banskobystričania stratili puk v útoku a nevracali sa do obrany. Využil to Zagrapan, ktorý prenikol až pred Košarišťana, ale potom slabo vystrelil.
     
    16:00
    Hostia v závere prvej tretiny zvyšujú svoju aktivitu a čoraz častejšie sa tlačia pred popradského brankára Šúreka.
     
    16:31
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Lichanec – 2 min., podrazenie).
     
    17:30
    Banská Bystrica zovrela svojho súpera, ale Šúrek nemusel zasahovať. Tvrdá strela Maioneho od modrej čiary bola zblokovaná.
     
    18:31
    Ani druhá presilová hra dnešného zápasu nebola využitá. Barani ukázali v početnej výhode o niečo viac ako Poprad, ale vážnejšiu šancu nemali.
     
    19:13
    Popradčania dobre zakombinovali v útočnom pásme. Po sérii presných prihrávok prišla strela Hendersona, ktorá smerovala priamo na Košarišťana.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodná dvadsaťminútovka priniesla zaujímavý hokej. Domáci hokejisti mali výborný úvod, keď v priebehu šiestich minút dvakrát skórovali. Skóre otvoril navrátilec Lukáš Hvila a náskok Popradu zvýšil ruský útočník Dmitrij Abramov. Podtatranci mali aj ďalšie príležitosti na skórovanie, no nepremenili ich a potom inkasovali. Presne v polovici prvej tretiny znížil Dávid Buc.
     
    Strely na bránu: 13 – 6.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:14
    Hostia vyhrali úvodné buly a ihneď sa dostali do šance. Jordan Hickmott bol v ideálnej streleckej pozícii atakovaný obrancom a nedokázal presnejšie zakončiť.
     
    20:55
    Bankobystričania začali aktívne, no brankár Šúrek nemusel zasahovať. Teraz zastavil akciu hostí ofsajd, pretože Češík spadol a prešiel do útočného pásma skôr ako puk.
     
    21:30
    Vladimír Mihálik posunul puk na svojho defenzívneho kolegu Matuškina, ktorého bomba od modrej skončila na brániacom hráčovi.
     
    22:34
    Banská Bystrica dala gól! Počas signalizovaného vylúčenia hrali Banskobystričania šiesti proti piatimi. Puk dlho držal na svojej hokejke Truchno, ktorý prihral TOMÁŠOVI SUROVÉMU a ten strelou bez prípravy z ostrého uhla prekvapil Šúreka. Asistencie: Viačeslav Truchno, Mário Róth.
    22:34 SUROVÝ - 2:2
     
    23:00
    Barani už môžu zabudnúť na slabý úvod zápasu, keď pred chvíľou vyrovnali stav a teraz pokračujú v ofenzívnej snahe.
     
    23:34
    Domáci ostali zaskočení a teraz sa len bránia. Strelu Češíka z pravého kruhu aj koncovku Tománka zblízka zlikvidoval Šúrek.
     
    24:00
    Ihneď po buly v útočnom pásme prihral Mihálik na modrú čiaru Lunterovi, ktorého pohotový príklep smeroval nad bránu.
     
    24:08
    Odrazený puk zasiahol niekoho z realizačného tímu Banskej Bystrice na hráčskej lavici. Zástupca hosťujúceho tímu si držal uterák v oblasti tváre a odišiel v sprievode lekára.
     
    24:50
    Štvrtá formácia hostí zavrela Poprad v obrannom pásme. Truchno napokon zakončoval z úrovne modrej čiary, no neohrozil Šúreka.
     
    25:10
    Adam Lapšanský získal puk v okolí banskobystrickej brány a ihneď vystrelil na Košarišťana. Brankár hostí dobre zasiahol lapačkou.
     
    26:00
    Košarišťan prikryl puk a prerušil rozvíjajúci sa tlak Popradu. Brankár Banskej Bystrice ešte predtým výborne zasiahol proti ďalšej koncovke Lapšanského.
     
    26:13
    Popradčania sa konečne rozbehli a ukazujú, že aj oni vedia zaútočiť. Fabianov nahodený puk nedokázal nikto tečovať a Košarišťan si pripísal úspešný zákrok.
     
    26:54
    Dvojica hlavných rozhodcov teraz privrela oči pri tvrdších zákrokoch. Najskôr odpustila vylúčenie Rapáčovi a potom aj Mihálikovi.
     
    28:00
    Momentálne sa puk pohybuje iba v strednom pásme, pretože oba tímy pozorne bránia a neotvárajú hru.
     
    28:54
    Tomáš Surový potiahol puk do útočného pásma, zadovkou ho posunul na Buca, ale jeho koncovka nebola taká presná ako v prvej tretine.
     
    29:39
    Surový váhal s rozohrávkou vo vlastnej obrannej tretine a takmer na to doplatil. Puk mu vypichol Rapáč, ale Košarišťan pohotovo reagoval.
     
    29:55
    Košarišťan je v týchto chvíľach zamestnanejší ako jeho náprotivok Šúrek. Tentoraz si poradil so strelou Ježeka od modrej čiary.
     
    30:20
    Barani sa snažia strieľať z každej pozície, ale teraz mali problém skrotiť poskakujúci puk. Preto ani jeden z ich pokusov neprešiel na Šúreka.
     
    31:24
    Vysoké napádanie hostí narobilo ťažkosti domácim bekom. Popradčania sa dostali spod tlaku len za cenu vyhodenia puku do stredného pásma.
     
    32:07
    Banská Bystrica dala gól! Hostia na sa usadili v útočnom pásme a MATTHEW MAIONE strelou od modrej čiary prekonal Šúreka. Dobrú prácu urobil pred bránou cloniaci Róth. Asistencia: Viačeslav Truchno, Mário Róth.
    32:07 MAIONE - 2:3
     
    32:43
    Hostia pokračujú v aktivite a naďalej ohrozujú popradskú bránu. Šťastie skúšali Buc a potom aj jeho kolega z prvej formácie Surový.
     
    33:27
    Barani mohli zvýšiť svoj tesný náskok. V neprehľadnej situácii zakončoval spred brány Sarault, ale trafil iba nejakú hokejku ležiacu v bránkovisku.
     
    34:10
    Domáci stále odolávajú tlaku Banskobystričanov. Zakončenie Tománka zblokovali popradskí obrancovia.
     
    34:49
    Marcel Ozimák si zobral oddychový čas. Jeho tím inkasoval v druhej tretine už dva góly a v posledných sekundách sa len bránil.
     
    35:03
    Popradčania dvakrát po sebe vyhodili puk cez všetky čiary, aby sa ubránili. Stále však nemôžu vystriedať.
     
    35:13
    Poprad dal gól! Barani útočili, ale zabudli na zadné vrátka. Henderson vysunul rozbehnutého ADAMA LAPŠANSKÉHO, ktorý unikol hostujúcej obrane a v nájazde na Košarišťana predviedol úspešné zakončenie. Asistencia: Kevin Henderson.
    35:13 LAPŠANSKÝ - 3:3
     
    35:30
    Odpoveď hokejistov spod Urpína mohla byť blesková. Alex Tamáši zakončoval najskôr z pravého krídla a potom ešte raz vystrelil spomedzi kruhov.
     
    36:00
    Mário Lunter vnikol do útočného pásma, obkrúžil bránu a prihral na modrú čiaru Cebákovi. Jeho príklep trafil iba Šúreka ležiaceho vo vlastnom bránkovisku.
     
    36:47
    Domáci gólman mal teraz dostatok práce. Najviac ho preveril Branislav Kubka, ktorý vyprodukoval dve tvrdé strely od modrej čiary.
     
    37:24
    Domáci hrozia len sporadicky z brejkov. Po pravom krídle prešiel Henderson a nebezpečnou strelou takmer prekvapil Košarišťana.
     
    38:00
    Momentálne sa hra prelieva z jednej strany na druhú. Rýchly protiútok hostí potiahol Róth a po jeho nahrávke zakončoval bez prípravy Tamáši.
     
    38:20
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Pokovič – 2 min., podrazenie).
     
    38:44
    Barani dobre kombinovali v útočnej tretine a držali Poprad pod tlakom. Potom sa však previnili postavením útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    39:17
    Poprad zvládol už takmer minútu v oslabení. Teraz mu pomohlo prerušenie hry, pretože Šúreka zasiahol puk priamo do masky.
     
    39:29
    Banská Bystrica dala gól! Hostia idú zase do vedenia, no teraz mali poriadny kus šťastia. Strelu MATTHEWA MAIONEHO smolne tečoval do vlastnej siete Lukáš Hvila. Asistencie: Viačeslav Truchno, Jordan Hickmott.
    39:39 MAIONE - 3:4
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredné dejstvo zastihlo v lepšej hernej pohode hráčov Banskej Bystrice, ktorí v nej strelili až tri góly. Najskôr sa tešili z otočenia stavu po góloch Surovéjo a Maioneho, no potom z ničoho nič vyrovnal z brejku Lapšanský. V úplnom závere tretiny však prišla využitá presilovka hostí, keď strelu Maioneho nasmeroval do vlastnej brány Hvila.
     
    Strely na bránu v 2. tretine: 12 – 21.
    Celkovo: 25-27.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:23
    Arne Kroták naslepo prihrával pred bránu, kde stál Lukáš Hvila. Ten sa však v rozhodujúcej chvíli rozhodol pre pohyb do opačnej strany.
     
    40:45
    Andrej Košarišťan musel prvýkrát v tretej tretine zasahovať. Po kombinácii Lapšanského s Hendersonom zakončoval kanadský legionár.
     
    41:20
    Sarault na pravom krídle váhal s prihrávkou či strelou. Napokon sa rozhodol poslať puk za bránu, kde nemal pripravených spoluhráčov.
     
    42:30
    Popradčania musia zlepšiť svoj výkon z druhej tretiny. Zatiaľ im nechýba snaha, ale horšie je to s finálnou fázou jednotlivých akcií.
     
    43:14
    Matthew Maione mohol zavŕšiť hetrik, ale jeho koncovku z pravého krídla vytlačil Šúrek do rohu ihriska.
     
    44:00
    Marek Zagrapan hľadal pred bránou úplne voľného Adama Lapšanského. Obrana hostí však zasiahol v správnom čase a nedovolila mu zakončovať.
    Pohľad na ľadovú plochu
     
    44:34
    Matej Češík vyhral osobný súboj za bránou, prihral pred ňu pripravenému Matouškovi, ale jeho strelu zlikvidoval Martin Šúrek.
     
    44:54
    Patrik Lamper predviedol sympatický prienik, keď si poradil s dvojicou brániacich hráčov. V rozhodujúcom momente však stratil rovnováhu a nemohol dobre vystreliť.
     
    45:16
    Vladimír Mihálik mal veľa času na to, aby presne zamieril od modrej čiary. Vyprodukoval kvalitnú strelu, ale trafil iba Šúreka.
     
    45:38
    Zagrapan chcel po vyhranom buly poslať puk za bránu spoluhráčom, ale nechtiac ho poslal presne na Šúreka, ktorý musel zasahovať.
     
    46:02
    Tentoraz už Marek Zagrapan ohrozil tú správnu bránu. Zakončoval z ľavého krídla, ale Košarišťan jeho pokus vytlačil do rohu.
     
    46:40
    Tretia tretina zatiaľ nepriniesla gólovú príležitosť. Momentálne vidíme nepresnosti v strednom pásme a časté prerušenia.
     
    47:09
    Andreas Štrauch vystrelil prudko z pravého krídla, ale poslal puk presne do náručia banskobystrického gólmana Košarišťana.
     
    48:20
    Domáci hokejisti majú problém s rozohrávkou aj následným prechodom do útočného pásma. Barani preto nemajú ťažkosti s bránením.
     
    49:00
    Obranca Kubka predviedol šikovné ťahy hokejkou, následne prihral do dobrej pozície Matouškovi, no jeho príklep skončil na Šúrekovi.
     
    49:28
    Roman Tománek mal priestor na brejk, no bol pred ním posledný popradský obranca. Útočník hostí zvolil kľučku, ale skúsený Fabian jeho úmysel prečítal.
     
    50:39
    Do konca tretej tretiny ostáva už len necelých desať minút. Popradčania vrhajú všetko do ofenzívy, ale márne čakajú na šance.
     
    50:55
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Mihálik – 2 min., hákovanie).
     
    51:20
    Poprad začal presilovku najhorším možným spôsobom, keď Brejčák stratil puk na modrej čiare. Domáci sa následne museli brániť útokom súpera.
     
    52:00
    Už ubehla viac ako minúta z početnej výhody domáceho tímu. Barani vyhadzujú puk cez všetky čiary.
     
    52:55
    Vylúčený Mihálik sa vrátil na ľadovú plochu. Popradská presilovka nebola dobrá a Košarišťan ani raz nezasahoval.
     
    53:15
    Po skončení presilovky sa Rapáč natlačil pred bránu a bekhendom zakončil. Potom ešte prišla dorážka Troligu.
     
    54:00
    Pri signalizovanom vylúčenie jedného z hráčov hostí mali Popradčania príležitosti na vyrovnanie. Najskôr obkrúžil bránu Kroták a potom výborne vypálil od modrej Brejčák.
     
    54:35
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Wishart – 2 min., krosček).
     
    55:13
    Patrik Lamper poslal k ľadu Hvilu v strednom pásme a domáci si pýtali dvojnásobnú presilovku. Píšťalky rozhodcov ostali nemé.
     
    56:00
    Presilovky dnes Popradčanov nevychádzajú. Banská Bystrica sa bez problémov bráni a je čoraz bližšie k víťazstvu.
     
    56:24
    V oslabení unikol Mário Lunter a pri zakončení bol faulovaný. Bolo nariadené trestné strieľanie. Po tejto situácii ešte vznikla menšia šarvátka, po ktorej sa budú rozdeľovať tresty.
     
    56:24
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Brejčák – 2 min., hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Mihálik – 2 min., hrubosť).
     
    56:24
    Mário Lunter zvolil jednoduchý spôsob zakončenia, keď vystrelil medzi betóny. Martin Šúrek sa nenechal prekvapiť a podržal svoj tím.
    56:24 Martin Šúrek vychytal trestné strieľanie Mária Luntera
     
    56:35
    Ty Wishart je späť v hre, čo znamená, že Poprad nevyužil ani druhú presilovku v závere zápasu a má už len niečo viac ako tri minúty na vyrovnanie.
     
    57:20
    Matthew Maione ukázal ofenzívne chúťky. Útočne ladený obranca Banskej Bystrice prenikol celým ihriskom a napokon stroskotal na Šúrekovi.
     
    57:23
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Rapáč – 10 min. osobný trest, nešportové správanie).
     
    58:15
    Poprad chce vyrovnať, ale nedokáže opustiť svoje obranné pásmo. Takýto vývoj hrá do karát hosťom.
     
    59:11
    Do konca tretej tretiny ostáva už len necelá minúta. Popradčania získali vhadzovanie v útočnom pásme, a tak Šúrek ostáva na striedačke.
     
    59:30
    Lapšanský sa pohral s Maionem, prihral pred bránu Fabianovi, ale jeho koncovku zneškodnil brankár Košarišťan.
     
    59:56
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Brejčák – 2 min., sekanie).
     
    Koniec zápasu.
     
    Banská Bystrica potvrdila pod Tatrami úlohu favorita a posledný Poprad zdolala tesne 4:3. Barani začali zápas zle, keď v priebehu šiestich minút inkasovali góly od Hvila a Abramova. Do prestávky však stihol znížiť Buc a od druhej tretiny mali hostia duel pod kontrolou. Po presných zásahoch Surového a Maioneho sa ujali vedenia, no na to ešte dokázal odpovedať Lapšanský. Druhý gól Maioneho, ku ktorému mu pomohol teč Hvilu bol však rozhodujúci. Banská Bystrica vďaka trom bodom ostala na čele ligovej tabuľky, Poprad je naďalej posledný. (19:27:49)

    Tomáš Lengyel

    Branky a nahrávky: 1. Hvila (Kroták, Pokovič), 6. Abramov (Štrauch, Bagin), 36. Lapšanský (Henderson) – 10. Buc (Surový, Maione), 23. Surový (Truchno, Róth), 33. Maione (Truchno, Róth), 40. Maione (Truchno, Hickmott)


    HK Poprad: Šúrek – Pokovič, Fabian, Bagin, Brejčák, Ježek, Kurali, Krepamský, Semorád – Hvila, Mlynarovič, Kroták – Lapšanský, Zagrapan, Henderson – Rapáč, Troliga, Bondra – Abramov, Lichanec, Štrauch.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan – Wishart, Maione, Kubka, Ďatelinka, Mihálik, Matuškin, Bezúch, Cebák – Buc, Surový, Hickmott – Tománek, Sarault, Lunter – Lamper, Češík, Matoušek – Truchno, Tamáši, Róth.

    Rozhodčí: Lauff, Jura – Bogdaň, M. Korba
    bahis siteleri