Barys – Chabarovsk 2:1 (po pr.) | Čeljabinsk – Viťaz 3:2 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Čerepovec – Petrohrad 3:4 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
3:4 (1:3, 1:0, 1:1)
SKA Petrohrad
Neděle 27.11.2016, 15:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:43 Jurij TRUBAČJOV - 3:4
     
    50:43
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak teď tedy Šesťorkin svým kolegům moc nepomohl a je opět sníženo! Po vyhraném bully se dostal k puku JURIJ TRUBAČJOV, který se s tím nepáral a velice tvrdě poslal puk na bránu, čímž trochu zaskočil gólmana SKA, jenž zareagoval trochu později a na puk tak už dosáhnout nedokázal! Asistence: Daniil Vovčenko a Maxim Truňov.
    47:41 Vadim ŠIPAČOV - 2:4
     
    47:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ale po velkém tlaku v podání domácích přichází úder na straně druhé, kde se dostal po ztrátě ve středním pásmu a akci Guseva k zakončení VADIM ŠIPAČOV, jenž svoji bombou k tyči dokázal překonat doposud neprůstřelného Smirjagina! Asistence: Nikita Gusev a Jevgenij Dadonov.
    27:04 Jevgenij MONS - 2:3
     
    27:04
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    No a z ničeho nic už to není pravda a puk za zády Šesťorkina značí, že domácí jsou zpět ve hře! Po velké mele před bránou SKA a několika dobrých zákrocích Šesťorkina se dostal k zakončení z velké blízkosti JEVGENIJ MONS, který svojí bombou propálil vše, co mu stále v cestě! Bez asistence.
    09:41 Maxim TRUŇOV - 1:3
     
    09:41
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    No tak je alespoň sníženo a domácí Severstal má naději! Po kompletním rozebrání obrany hostů a položení si gólmana Šesťorkina vrátil puk před branku Vovčenko, tam stál připravený MAXIM TRUŇOV, jenž poslal puk do odkryté klece! Asistence: Daniil Vovčenko a Jurij Trubačjov.
    05:00 Sergej ŠIROKOV - 0:3
     
    05:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hodně, hodně těžké to bude pro Severstal s návratem do zápasu! Přesilovou hru totiž SKA ihned využilo a jde od trháku o tři branky. Dacjuk přiklepl pěkným pasem do mezikruží volnému SERGEJI ŠIROKOVOVI, jenž tvrdou ránou našel recept na Kováře a vyhnal ho z brány. Asistence: Pavel Dacjuk a Jegor Jakovlev.
    03:56 Jarno KOSKIRANTA - 0:2
     
    03:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A vypadá to na další exhibici v podání petrohradského SKA! Barabanov chytrým pasem vysunul finského rychlíka JARNA KOSKIRANTU, jenž se dokázal natlačit před bránu Kováře a bekhendovým pokusem puk propasíroval za jeho záda! Asistence: Alexandr Barabanov a Sergej Širokov.
    02:41 Jegor JAKOVLEV - 0:1
     
    02:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Teď už ten drtivý nápor ale český gólman nezastavil a dnes poprvé inkasuje! Až moc prostoru dostal po kombinaci v útočném pásmu v mezikruží JEGOR JAKOVLEV, který nad ničím nepřemýšlel a tvrdou střelou propálil bezmocného brankáře Čerepovce! Asistence: Pavel Dacjuk a Ilja Kovalčuk.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 10. Truňov (Vovčenko, Trubačjov), 28. Mons, 51. Trubačjov (Vovčenko, Truňov) – 3. J. Jakovlev (Dacjuk, Kovalčuk), 4. Koskiranta (Barabanov, Širokov), 5. Širokov (Dacjuk, J. Jakovlev), 48. Šipačov (N. Gusev, Dadonov)


    Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (5. Smirjagin) – Wilson, Masuhr, Jevsejenkov (C), Stasenko (A), D. Ježov, Kudako, Sizov – Mons, V. Polák, Kagarlickij – Truňov, Trubačjov (A), Vovčenko – Radulov, Magogin, Avcin – Kazakovcev, Karlin, Michajlov – Kodola.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Ivannikov) – A. Bělov, J. Jakovlev, Chafizullin, Čudinov, Rukavišnikov, Zubarev, Rykov – S. Plotnikov, Dacjuk (C), Kovalčuk (A) – Dadonov, Šipačov (A), N. Gusev – Tichonov, Koskiranta, Ketov – Prochorkin, Barabanov, Děrgačjov – Širokov.

    Rozhodčí: Beljajev, Bondar – Gordenko, Tomilov
    bahis siteleri