Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Vladivostok – Barys 1:4 (kon.) | Novokuzněck – Jokerit 3:4 (kon.)
Novosibirsk – Minsk 1:3 (kon.) | Omsk – Riga 9:3 (kon.) | Záhřeb – Magnitogorsk 6:3 (kon.)
HC Slovan – Čeljabinsk 1:0 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
1:3 (1:0, 0:3, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Středa 21.12.2016, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:26
    Sibir už nyní zkouší power-play. Opravdu mu asi nic jiného v tuhle chvíli nezbývá.
    55:59 srážka Stěpanova s rozhodčím
     
    55:59
    Kuriózní situace! Stěpanov ve snaze dostat se v útočném pásmu k puku vrazil dost ostře do jednoho z hlavních arbitrů. A ten mu přidržel hokejku, aby mu hráč neodjel, a aby si s ním vše vyříkal.
     
    55:27
    Šalunov ve vyložené střelecké pozici. Odcouvával si ze středu pomaloučku na pravou stranu a nakonec ostře vypálil. Trefil však jen Scrivense, který navíc udržel touš ve výstroji, aby nedošlo k nějakým dorážkám.
     
    55:03
    Zahrozil Šumakov! Ten se po individuální akci dostal do blízkosti Scrivense, jenže pod tlakem jednoho ze soupeřů nakonec nezakončil úplně podle svých představ. Scrivens zase zasáhl.
     
    38:10
    Okulov pálil od modré čáry, Kemppainen u pravé tyčky mohl dorážet, ale bez úspěchu. Scrivens odolal. Každopádně Sibir tuhle početní výhodu nemá rozehranou vůbec špatně.
     
    37:27
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Nikita Komarov – 2 min., faul loktem).
     
    33:23
    Střídání v týmu HK Sibir Novosibirsk: ze hřiště odchází Alexej Krasikov, přichází Danny Taylor.
    33:23 Dmitrij KOROBOV - 1:3
     
    33:23
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Teď se Sibir sesypal jako domeček z karet. Běloruský celek přidává během krátké chvilky další zásah. DMITRIJ KOROBOV dostal přihrávku do jízdy od Stěpanova, který chvilku předtím založil pásmo, a od modré čáry tvrdě vypálil. Zamířil přesně do horního růžku Krasikova. Tohle byla hodně rychlá pumelice. Asistence: Andrej Stěpanov.
    31:11 Andrej STĚPANOV - 1:2
     
    31:11
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak to je velký šok pro domácí celek. Další branka v jeho síti. Střela od modré čáry od Gotovce skončila u volného ANDREJE STĚPANOVA, který zakončoval do prázdné brány. Zase Krasikov neměl moc šancí zasáhnout. Asistence: Kirill Gotovec, Roman Graborenko.
    30:08 Alexandr PAVLOVIČ - 1:1
     
    30:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nič se hostům podařilo vyrovnat stav. ALEXANDER PAVLOVIČ dostal přihrávku na pravou stranu od Ellisona, chvilku si pohrával s pukem, a pak tahem zamířil nad lapačku Krasikova. Asistence: Matt Ellison, Marc-Andre Gragnani.
     
    27:35
    Obrovská chyba Dinama! Důrazný Boychuk sebral protihráčům puk a zakončoval z blízkosti, Scrivens vyrážel jen před sebe, a Šumakov následně dorážel. Hostující gólman znovu zasáhl. Je toho na něj už ale poměrně dost.
     
    24:41
    Další velká možnost Sibiru! Sokolov, nová posila domácího celku, přihrával před branku na najíždějícího si Několenka, který v pádu zakončoval jen do Scrivense. Následně se domácí bek došoural až přímo do brány. A hostující gólman mu znemožňoval postavit se na nohy. Rozhodčí museli hru přerušit.
     
    21:58
    Na druhé straně se důrazný Sibir dostal do velké šance! Okulov zase ukázal, že má rychle ruce, kličkou se propracoval před Scrivense, nicméně z blízkosti uspět nedokázal. A dorážející Arťuchin poloprázdnou bránu minul.
     
    11:01
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ben Scrivens – 2 min., sekání). Trest odpyká Alexandr Kitarov.
     
    09:22
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Vitalij Meňšikov – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Rob Klinkhammer – 5 min., bitka + 2 min., sekání). Trest odpyká Danila Karaban.
     
    09:21
    A zase tu máme bitku. Dva předchozí tresty jednoduše nepomohly, pořád se to pere. Opět uvidíme vyloučení, zřejmě na obou stranách. Popral se mimochodem Klinkhammer, který si při pádu na zem poranil hlavu. A odešel do útrob, aby si mohl ránu ošetřit. Tohle je asi na šití.
     
    07:57
    Trošku náhodou se dostal do samostatného sóla Okulov, který udělal snadnou kličku svému soupeři. Nakonec však před Scrivensem ne úplně dobře zakončil.
     
    06:17
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Zach Boychuk – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Alexandr Pavlovič – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    06:16
    Bude to opravu hodně třaskavý souboj, to slibují už první minuty tohoto utkání. Viděli jsme už několik velkých potyček a ostrých, až zdraví ohrožujících zákroků. Jeden takový nyní inkasoval Chenkel. Opět se bude vylučovat, znovu však spíše za následnou potyčku.
     
    04:33
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ilja Šinkevič – 2 min., podražení).
     
    03:43
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Vitalij Meňšikov – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Alexandr Matěruchin – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    03:41
    Šumakov dostal hodně ostrý úder na koleno od Matěruchina. Tady se asi mělo vylučovat, to byl opravdu nevybíravý zákrok. Účty si s ním jel vyřizovat Meňšikov. A nakonec jsou oba po krátké bitce vyloučeni.
     
    02:58
    Asi minutu mačkal Sibir svého soupeře v jeho obranném pásmu. A málem se během krátké chvilky podařilo skórovat Sannikovovi. Ten se ocitl v mezikruží a Scrivens zasáhl opravdu na poslední chvíli.
    00:26 Maxim ŠALUNOV - 1:0
     
    00:26
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to je vstup do utkání jako hrom. Domácí podnikli výpad směrem dopředu, a ačkoli se MAXIM ŠALUNOV zachoval jako sobec a nesnažil se najít žádného ze svých spoluhráčů, udělal dobře. Jeho skrytá střela přes obránce skončila přesně v šibenici. Asistence: Zach Boychuk.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 1. Šalunov (Boychuk) – 31. Pavlovič (Ellison, Gragnani), 32. An. Stěpanov (Gotovec, Graborenko), 34. Korobov (An. Stěpanov)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (34. Taylor) – K. Alexejev, Polášek, Meňšikov, Několenko, Beljakov, Naumov, Mišarin – Boychuk, Šalunov, Šumakov – Arťuchin, Chlopotov, Sokolov – Zyrjanov, Okulov, Pervušin – Sannikov, Kemppainen, Skabelka – Arťomov.
    HC Dinamo Minsk: Scrivens (Lalande) – Lisovec, Gragnani, Graborenko, Gotovec, Chenkel, Šinkevič, Korobov – Ambožejčik, Ellison, Klinkhammer – Matěruchin, Kovyršin, N. Komarov – Pavlovič, Kulakov, Drozd – An. Stěpanov, Kitarov, Karaban.

    Rozhodčí: Odins, Sergejev – Misjur, Něstěrov
    bahis siteleri