Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:3 (kon.) | Poprad – Nové Zámky 3:4 (1:2 po s.n.) | Banská Bystrica – Košice 5:2 (kon.)
Detva – Nitra 2:3 (kon.) | Žilina – Trenčín 2:1 (kon.)
konec
HK Detva
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
HK Nitra
sk Pátek 26.01.2018, 18:00 • Zimný štadión, Detva • Tipos Extraliga (SR) • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:38
    Detvanci najskôr neuspeli vo veľkej príležitosti pred Marekom Lacom, následne sa celým klziskom ako víchor prehnal Judd Blackwater, ktorého musel v poslednej chvíli zahákovať David Videlka. Nitrania si tak zahrajú presilovú hru.
     
    39:14
    Ladislav Ščurko predviedol peknú individuálnu akciu, narazil si s jedným zo svojich spoluhráčov a keď sa už chystal na zakončenie, prišlo hákovanie od Henricha Ručkaya, ktorý tak v závere druhej tretiny oslabuje svoj tím.
     
    29:51
    Filip Surovka teraz veľmi zbytočne ruší početnú výhodu svojho tímu, keď už po prerušení hry atakoval brankára Mareka Laca, čo je proti pravidlám hokeja, a tak uvidíme pomerne dlhú hru 4 proti 4.
     
    29:40
    Judd Blackwatter frustrovaný z nepremenenej tutovky za bránou Nitry atakoval jedného zo súperov, za čo si musí ísť oddýchnuť na dve minúty na trestnú lavicu za hrubosť.
     
    22:21
    Detve sa podarilo vyvinúť tlak na štvrtú formáciu Nitranov, Ladislav Ščurko sa dostal za chrbát Karola Koríma, ktorý si už musel pomôcť hákovaním. Domáci si tak zahrajú presilovú hru.
     
    15:33
    Nitra zvyšuje svoj tlak a získava tak druhú presilovú hru. Miroslav Macejko totiž na hranici bránkoviska sekol Michala Krištofa, čo neušlo pozornosti jedného z rozhodcov.
     
    10:58
    Na opačnej strane vznikla trma-vrma v bránkovisku Matthewa Hacketta, kde to však s aktivitou prehnal Daniel Gachulinec, ktorý tak po krosčeku odchádza na dve minúty na trestnú lavicu.
     
    01:44
    Detvania dokázali zatlačiť svojho súpera vo vlastnom obrannom pásme vďaka svojej najúdernejšej formácii vedenej Ladislavom Ščurkom, dva dôležité zákroky si pripísal aj Marek Laco, no tlak domácich sa končí až nedovoleným zákrokom Jakuba Ručkaya, ktorý sa previnil podrazením.

    Jakub Kocourek

    Branky a nahrávky: 8. Milý (Gašpar, Šimon), 46. Ščurko (Murček) – 20. Slovák (Blackwater, Lantoši), 26. Ručkay (Ručkay, Macík), 37. Ručkay (Krištof)


    HK Detva: Hackett (Nagy) – Kuklev, Mar. Chovan, Sitnikov, Surovka, Belluš – Gachulinec, Fekiač, Žilka, Gašpar, Milý – Macejko, Šimon, Ščurko, Murček, Videlka – Vyskoč, Jendroľ, Piačka, Jakubík, Surový
    HK Nitra: Laco (Lawson) – Rais, Rýgl, Paulovič, Krištof, Kovacs – Ordzovenský, Milam, Blackwater, Slovák, Lantoši – Mir. Pupák, Mezei, H. Ručkay, J. Ručkay, Macík – Korím, Versteeg, Csányi, Šiška, Rzavský

    Rozhodčí: Peter Jonák, Vladimír Goga – Šimon Synek, Peter Rojík
    bahis siteleri