Bolzano – Znojmo 7:3 (kon.)
konec
HC Bolzano
7:3 (3:0, 2:1, 2:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 26.01.2018, 19:15 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Bolzano využívá přesilovku. Micelli našel volného ALEXANDERA PETANA mezi kruhy. Ten neváhal a z první vystřelil na branku. Halász nedokázal reagovat. Asistence: Angelo Micelli, Mike Halmo.
     
    55:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli snižují na rozdíl třech gólů. Biro vystřelil tvrdě od modré čáry. Puk pak tečoval RYAN OLSEN, který tak střílí první branku v dresu Znojma. Puk úplně změnil směr, a tak gólman neměl šanci reagovat. Asistence: Marek Biro, Radek Číp.
     
    47:48
    Orli právě vstřelili branku!
    RADEK ČÍP je za svoji aktivitu odměněn gólem, když jej Lakos našel od modré čáry. Číp pak z pravého kruhu vystřelil do horního rohu. Tuokkola na střelu nereagoval. Asistence: André Lakos.
     
    45:56
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Domácí Bolzano vede už o šest branek. MATT TOMASSONI udržel kotouč na modré čáře, udělal otočku a následně vypálil příklepem tak tvrdě, že puk zapadl za záda gólmana. Před Halászem dobře stínil jeden z hráčů. Asistence: Robin Gartner.
     
    35:17
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli snižují. Němec vzal všechno na sebe a podél mantinelu se prokličkoval až k brance a vystřelil. Puk se dostal někam pod betony gólmana. PETR MRÁZEK pak důrazně zajel hokejkou pod výstroj a dostal ho za brankovou čáru. Asistence: Erik Němec, Jan Lattner.
     
    31:29
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Orli dnes brání opravdu špatně. Petan u pravého mantinelu viděl najíždějícího MICHAELA ANGELIDISE, jenž vyplaval úplně nehlídaný a z úrovně levého kruhu měl prostor a čas zamířit do naprosto odkryté klece. Na celé polovině ledové plochy byl totiž úplně sám. Halász se nemohl stihnout přesunout. Asistence: Alexander Petan, Mike Halmo.
     
    22:01
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Bolzano střílí čtvrtý gól v zápase. Orli si špatně pokryli soupeře při bránění, a tak mohl z mezikruží střílet osamocený MIcelli. Ten sice netrefil branku, ale odrazem od mantinelu se puk dostal k AUSTINU SMITHOVI, jenž jej z ostrého úhlu uklidil do naprosto odkryté klece ve chvíli, kdy se gólman přesouval. Asistence: Angelo Micelli, Chris DeSousa.
     
    19:48
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Orli inkasují třetí gól dvanáct sekund před koncem třetiny. MIKE HALMO se uvolnil, díky čemuž postupoval sám na brankáře Halásze, udělal mu forhendovou kličku a zvedl puk do horní části branky. Asistence: Travis Oleksuk, Alexander Egger.
     
    17:43
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Domácí zvyšuje na dva nula po pěkné kombinaci. Marchetti stál u pravého mantinelu a nečekanou přihrávkou puk dostal až mezi kruhy na TRAVISE OLEKSUKA, jenž sám před gólmanem Halászem už neměl problém zakončit forhendovým blafákem. Asistence: Stefano Marchetti, Mike Halmo.
     
    15:26
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Bolzano využívá dlouhou početní výhodu a jde do vedení! ALEXANDER PETAN stál těsně před gólmanem a tečoval Micelliho střelu z osy kluziště. Změna směru kotouče byla tak znatelná, že Halász nestihl reagovat. Asistence: Angelo Micelli, Alexander Egger.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 16. Petan (Micelli, Egger), 18. Oleksuk (Marchetti, Halmo), 20. Halmo (Oleksuk, Egger), 23. Smith (Micelli, DeSousa), 32. Angelidis (Petan, Halmo), 46. Tomassoni (Gartner), 59. Petan (Micelli, Halmo) – 36. Mrázek (Němec, Lattner), 48. Číp (Lakos), 56. Olsen (Biro, Číp)


    HC Bolzano: Tuokkola (Smith) – Gartner, Tomassoni, Egger, Marchetti, Glira, Carlisle – Frigo, Angelidis, Monardo – Halmo, Oleksuk, Frank – Micelli, Bernard, Smith – Sointu, DeSousa, Petan – Schweitzer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Pechek) – Corbett, Lakos, Bořuta, Lattner, Biro, Stehlík, Zajíc, Tejnor – Němec, Raška, Mrázek – Špaček, Olsen, Číp – Novák, Plíhal, Guman – Csamangó, Beroun.

    Rozhodčí: Kellner, Štolc – Paradatscher, Tschrepitsch
    bahis siteleri