Bolzano – Znojmo 7:3 (kon.)
konec
HC Bolzano
7:3 (3:0, 2:1, 2:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 26.01.2018, 19:15 • Palaonda Eiswelle • bet-at-home ICE Hockey League • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Bolzano využívá přesilovku. Micelli našel volného ALEXANDERA PETANA mezi kruhy. Ten neváhal a z první vystřelil na branku. Halász nedokázal reagovat. Asistence: Angelo Micelli, Mike Halmo.
     
    58:25
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Němec – 2 min., krosček).
     
    55:30
    Fantastický Halász! Smith v přečíslení dva na jednoho přihrával na Micelliho, který tak střílel do horní části prázdné branky, ovšem Halász stihl dát do rány hokejku, kterou zablokoval kotouč mířící do naprosto odkryté branky!
     
    55:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli snižují na rozdíl třech gólů. Biro vystřelil tvrdě od modré čáry. Puk pak tečoval RYAN OLSEN, který tak střílí první branku v dresu Znojma. Puk úplně změnil směr, a tak gólman neměl šanci reagovat. Asistence: Marek Biro, Radek Číp.
     
    47:48
    Orli právě vstřelili branku!
    RADEK ČÍP je za svoji aktivitu odměněn gólem, když jej Lakos našel od modré čáry. Číp pak z pravého kruhu vystřelil do horního rohu. Tuokkola na střelu nereagoval. Asistence: André Lakos.
     
    45:56
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Domácí Bolzano vede už o šest branek. MATT TOMASSONI udržel kotouč na modré čáře, udělal otočku a následně vypálil příklepem tak tvrdě, že puk zapadl za záda gólmana. Před Halászem dobře stínil jeden z hráčů. Asistence: Robin Gartner.
     
    36:40
    Halmo předvedl fantastickou akci, kterou zakončil otočkou z pravého kruhu. Trefil horní tyč.
     
    35:17
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli snižují. Němec vzal všechno na sebe a podél mantinelu se prokličkoval až k brance a vystřelil. Puk se dostal někam pod betony gólmana. PETR MRÁZEK pak důrazně zajel hokejkou pod výstroj a dostal ho za brankovou čáru. Asistence: Erik Němec, Jan Lattner.
     
    31:29
    Roman Šimíček není spokojen a bere si oddechový čas! Ke svým svěřencům důrazně promlouvá.
     
    31:29
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Orli dnes brání opravdu špatně. Petan u pravého mantinelu viděl najíždějícího MICHAELA ANGELIDISE, jenž vyplaval úplně nehlídaný a z úrovně levého kruhu měl prostor a čas zamířit do naprosto odkryté klece. Na celé polovině ledové plochy byl totiž úplně sám. Halász se nemohl stihnout přesunout. Asistence: Alexander Petan, Mike Halmo.
     
    29:42
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Špaček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:40
    Halmo mohl zase dorážet úplně odkryté branky, ale na poslední chvíli jeden z beků Znojma změnil směr přihrávky!
     
    26:52
    Číp poslal přihrávku před branku, kde stál úplně osamocený Olsen, ale nedokázal zvednout puk a trefil pouze beton gólmana!
     
    25:28
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Micelli – 2 min., hákování).
     
    22:01
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Bolzano střílí čtvrtý gól v zápase. Orli si špatně pokryli soupeře při bránění, a tak mohl z mezikruží střílet osamocený MIcelli. Ten sice netrefil branku, ale odrazem od mantinelu se puk dostal k AUSTINU SMITHOVI, jenž jej z ostrého úhlu uklidil do naprosto odkryté klece ve chvíli, kdy se gólman přesouval. Asistence: Angelo Micelli, Chris DeSousa.
     
    19:48
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Orli inkasují třetí gól dvanáct sekund před koncem třetiny. MIKE HALMO se uvolnil, díky čemuž postupoval sám na brankáře Halásze, udělal mu forhendovou kličku a zvedl puk do horní části branky. Asistence: Travis Oleksuk, Alexander Egger.
     
    17:43
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Domácí zvyšuje na dva nula po pěkné kombinaci. Marchetti stál u pravého mantinelu a nečekanou přihrávkou puk dostal až mezi kruhy na TRAVISE OLEKSUKA, jenž sám před gólmanem Halászem už neměl problém zakončit forhendovým blafákem. Asistence: Stefano Marchetti, Mike Halmo.
     
    15:26
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Bolzano využívá dlouhou početní výhodu a jde do vedení! ALEXANDER PETAN stál těsně před gólmanem a tečoval Micelliho střelu z osy kluziště. Změna směru kotouče byla tak znatelná, že Halász nestihl reagovat. Asistence: Angelo Micelli, Alexander Egger.
     
    15:07
    Orli jdou do tří. Stehlík odchází na dvě minuty za zdržování hry.
     
    14:25
    DeSousa dostal přihrávku mezi kruhy, kde měl čas ještě zamířit, ovšem netrefil z jasné šance branku!
     
    13:58
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bořuta – 2 min., sekání).
     
    09:11
    Vyloučení v týmu HC Bolzano (Frank – 2 min., sekání).
     
    06:04
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Biro – 2 min., hákování).
     
    01:15
    Halmo nabral rychlost a udělal kličku obránci, čímž se dostal sám před Halásze, ten ovšem zavřel prostor mezi betony včas a zamezil tak inkasování!

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 16. Petan (Micelli, Egger), 18. Oleksuk (Marchetti, Halmo), 20. Halmo (Oleksuk, Egger), 23. Smith (Micelli, DeSousa), 32. Angelidis (Petan, Halmo), 46. Tomassoni (Gartner), 59. Petan (Micelli, Halmo) – 36. Mrázek (Němec, Lattner), 48. Číp (Lakos), 56. Olsen (Biro, Číp)


    HC Bolzano: Tuokkola (Smith) – Gartner, Tomassoni, Egger, Marchetti, Glira, Carlisle – Frigo, Angelidis, Monardo – Halmo, Oleksuk, Frank – Micelli, Bernard, Smith – Sointu, DeSousa, Petan – Schweitzer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (Pechek) – Corbett, Lakos, Bořuta, Lattner, Biro, Stehlík, Zajíc, Tejnor – Němec, Raška, Mrázek – Špaček, Olsen, Číp – Novák, Plíhal, Guman – Csamangó, Beroun.

    Rozhodčí: Kellner, Štolc – Paradatscher, Tschrepitsch
    bahis siteleri