Magnitogorsk – Čeljabinsk 5:6 (kon.) | Jaroslavl – Čerepovec 4:1 (kon.) | Viťaz – HC Slovan 6:4 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
5:6 (2:2, 2:3, 1:1)
Traktor Čeljabinsk
Sobota 15.09.2018, 14:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:52 Richard GYNGE - 5:6
     
    52:52
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    RICHARD GYNGE vzal vše na sebe a po sjetí na střed levého kruhu přesným odstřelem poslal puk do pravého víka! Velmi skvělá práce i clonících hráčů.
    40:18 Iiro PAKARINEN - 5:5
     
    40:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Podobně jako to udělal Jazkov, nyní pálil IIRO PAKARINEN, který z vrchu mezikruží propálil svižnou střelou Děmčenka. Asistence: Pavel Varfolomejev a Alexej Běreglazov.
    36:08 Richard GYNGE - 4:5
     
    36:08
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor znova trestá nevyužitou přesilovku a již potřetí v tomto utkání jde do vedení. Po vytažení hry na modrou čáru pálil Nick Bailen, po jehož střele přesměroval trajektorii střely mezi kruhy postavený RICHARD GYNGE. Asistence: Nick Bailen.
    33:36 Nikita JAZKOV - 4:4
     
    33:36
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Velmi rychlá a krásná koncovka NIKITY JAZKOVA! Ten si ve vysoké rychlosti sjel na vrcholek mezikruží, odkud také po přesné přihrávce napálil kotouč z první a prostřelil Děmčenka. Asistence: Pavel Varfolomejev a Alexej Běreglazov.
    31:41 Alexej BĚREGLAZOV - 3:4
     
    31:41
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají opět do kontaktu! Kuljomin ze spodního hraje levého kruhu našel z modré čáry pomalu sjíždějícího ALEXEJE BĚREGLAZOVA, který přesnou střelou uklidit kotouč do levé spojnice. Asistence: Nikolaj Kuljomin a Sergej Mozjakin.
    24:09 Paul SZCZECHURA - 2:4
     
    24:09
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Svou první přesilovou hru Traktor využívá! Bergström z pravé strany přihrával mezi kruhy postavenému Gyngemu. Tomu nejspíš zpracování příliš nesedlo, ale odražený kotouč přistál přímo před levou tyčí, odkud PAUL SZCZECHURA trefil přesně mezírku u bližší tyče. Asistence: Richard Gynge a Alexander Bergström.
    21:29 Igor POLYGALOV - 2:3
     
    21:29
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Podobně jako v úvodní třetiny i nyní domácí celek opět brzy inkasuje! Střelu Kravcova srazil Košečkin před sebe, kde zabojoval a následně také skóroval IGOR POLYGALOV. Asistence: Vitalij Kravcov a Grigorij Želdakov.
    13:39 Roman LJUBIMOV - 2:2
     
    13:39
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Blesková akce ihned po vhazování. Na tom jeden z hráčů Traktoru zaváhal, načež ho o kotouč obral Pavel Varfolomejev. Ten se okamžitě natlačit do brankového prostoru, odkud vyražený kotouč přistál přímo u ROMANA LJUBIMOVA, kterému se podařilo prostřelit Děmčenka. Asistence: Pavel Varfolomejev.
    07:48 Iiro PAKARINEN - 1:2
     
    07:48
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Záhy se do útoku dostávají domácí a snižují! Rasmussen dal přihrávku příliš před Wolskiho, který ale zabojoval a v pádu postrčil puk před brankový prostor. Tam byl již najetý IIRO PAKARINEN, který sklepl puk za Děmčenkova záda. Asistence: Wojtek Wolski a Dennis Rasmussen.
    06:08 Vitalij KRAVCOV - 0:2
     
    06:08
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Po ubráněném oslabení hosté navyšuje své vedení! Ryan Stoa po nabruslení mezi kruhy přihrál VITALIJI KRAVCOVOVI, který po zpracování excelentně trefil místo pod horní tyčí. Asistence: Ryan Stoa a Anton Glinkin.
    01:38 Ryan STOA - 0:1
     
    01:38
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté z nečekané akce otevírají stav utkání. Glinkin ze středové čáry poslal na steč RYANA STOA, který skvěle prošel přes dva hráče Metallurgu a následně trefil přesně odkryté místo u vzdálenější pravé tyče. Asistence: Anton Glinkin a Alexandr Šinin.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 8. Pakarinen (Wolski, Rasmussen), 14. Ljubimov (Varfolomejev), 32. Běreglazov (N. Kuljomin, Mozjakin), 34. Jazkov (Varfolomejev, Běreglazov), 41. Pakarinen (Varfolomejev, Běreglazov) – 2. Stoa (Glinkin, Šinin), 7. Kravcov (Stoa, Glinkin), 22. Polygalov (Kravcov, Želdakov), 25. Szczechura (Gynge, Bergström), 37. Gynge (Bailen), 53. Gynge


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Antipin, J. Birjukov, Běreglazov, Matuškin, Rylov, Vereščagin, Olšanskij, Timkin – Mozjakin, N. Kuljomin, Ellison – Jazkov, Varfolomejev, Ljubimov – Wolski, Rasmussen, Pakarinen – Několenko, Kaletnik, Platonov.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Sudnicin) – Bailen, Šinin, Želdakov, Rjasenskij, N. Chlystov, Nikitin, A. Petrov, Šolochov – Bergström, Gynge, Szczechura – Glinkin, Stoa, Kravcov – Lapenkov, Rybakov, Kokujov – Peňkovskij, Šarov, Polygalov.
    bahis siteleri