Frýdek-M. – Třebíč 8:2 (kon.) | Poruba 2011 – Ústí n/L 7:3 (kon.) | Benátky n/J – Kladno 3:6 (kon.)
Slavia – Prostějov 1:3 (kon.) | Přerov – Motor ČB 1:3 (kon.) | Vsetín – Havířov 2:3 (0:1 po s.n.)
Jihlava – Kadaň 7:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:0 (1:0, 3:0, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Sobota 15.09.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 1455 diváků. (19:52:07)
     
    Je to za námi. Utkání čtvrtého kola Chance Ligy se proměnilo v jasnou záležitost, Jihlava nasadila k výhře ve druhé třetině, když udělala čtyřbrankové vedení. Třetí třetina se tak spíše dohrávala, přesto se ale v poslední desetiminutovce ještě třikrát urodilo, když se prosadil Anděl a v závěru dvakrát Dostálek. Celková výhra 7:0 tak svědčí o herní převaze, která i byla znatelná. Dukla má ze dvou domácích zápasů skóre 14:0, ve středu ji ale čeká jiný tým, tím je velice silné Kladno na jeho ledě. Z mé strany je to vše, užijte si konec víkendu, ať už někde na stadionu, v hospodě u dobrého piva, nebo jinde. Napočtenou!
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Podle výrazu to všechny kadaňské hráče přímo baví. Přesto se asi nedohraje v plném počtu 5 na 5, vyloučeným je Szathmáry za hákování.
     
    59:03
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Michal Hlinka – 2 min., hákování).
    58:50 Vlastimil DOSTÁLEK - 7:0
     
    58:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Toto se líbí uživateli David Rath. Neskutečný nápor na hostující obranu předvedli domácí hráči, kdy měli hned za sebou tři gólovky. Tu poslední měl na holi VLASTIMIL DOSTÁLEK, který už jen tak dokonal dílo zkázy střelou do horní části branky. Asistence: David Kajínek.
     
    57:39
    Pekr měl na holi hattrick! Zpoza branky se obtočil a zkusil ještě zastrčit kotouč do branky, ale Kuchař byl proti!
     
    57:05
    Pohl od mantinelu posílal na Zemana, ale na puk Zeman těsně nedosáhl a Dukla musela začít od Brože.
     
    56:13
    Kadaň si vyvinula tlak trvající zhruba 40 sekund, jedna nahrávka ale vše zhatila a Dostálek v poklidu vyhazuje z pásma ven.
     
    55:16
    Kachyňa nahodil do pásma, ale tam nikdo v dresu hostí nebyl a Dukla se bez problémů brání.
    54:05 Vlastimil DOSTÁLEK - 6:0
     
    54:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita a pokud si pamatujete souhru Čachotský – Zeman z 1. prosince roku 2017 v zápase proti Mladé Boleslavi, pak budete asi vědět, jak celá akce dopadla. Čachotský opět poslal kotouč za svá záda, ač jel na druhou stranu. Za Čachotského zády se nacházel VLASTIMIL DOSTÁLEK a střelou za překvapeného Kuchaře upravuje na 6:0. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    53:26
    Příliš mnoho hráčů na ledě ze strany hostí značí dvě minuty pro hráčskou lavici, trest odsedí Svoboda.
     
    52:53
    Kadaň hraje přesilovku? Tyto otázky se rojí vedle mé osoby stejně jako migranti v Německu. Opravdu to tak vůbec nevypadá, navíc přijde trest pro hosty.
     
    52:22
    Vhazování v útočném pásmu Jihlavy přineslo opět střelu, tentokrát to zkusil od modré Suchánek, Kuchaře dokonce i prostřelil, ale gólu zase nedosáhl!
     
    51:42
    Čachotský zkusil střelu zpoza obránce, jenže hostující obránce kotouč srazil a moc nechybělo, aby se dokutálel až do branky.
     
    51:32
    Vrátka jihlavského vězení se otevírají, za hákování je vyloučen Kajínek.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 14. Pekr (Anděl, J. Pohl), 24. M. Hlinka (D. Čermák), 29. Pekr (Skořepa), 38. Harkabus (M. Hlinka), 49. Anděl (Pekr, Skořepa), 55. Dostálek (Čachotský), 59. Dostálek (Kajínek)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Lundström) – Kajínek (A), J. Pohl, Suchánek, D. Váňa, Štindl, Půža – Dostálek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Skořepa (A), Pekr – Harkabus, Osmík, Hrníčko – D. Čermák, M. Hlinka.
    SK Trhači Kadaň: Kuchař (Štěpánek) – Kadeřávek, Szathmáry (A), Janeba, Grebeňuk, Kachyňa, Popela, Novák, Rindoš – Klíma, Kůs (C), Wágner – Helt, Říha, J. Müller (A) – Rezek, Tupý, Řehoř – J. Svoboda.

    Rozhodčí: Barek, Pilný – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 1455
    ocianews.com