Magnitogorsk – Čeljabinsk 5:6 (kon.) | Jaroslavl – Čerepovec 4:1 (kon.) | Viťaz – HC Slovan 6:4 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
6:4 (2:0, 2:1, 2:3)
HC Slovan Bratislava
Sobota 15.09.2018, 16:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět Kontinentální hokejová liga a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy HC Viťaz Moskevská oblast a HC Slovan Bratislava.
     
    HC Viťaz Moskevská oblast

    Hokejisté domácího Viťazu jsou v tabulce po pěti odehraných kolech v Západní konferenci na šesté pozici s šesti body. Připsali si šest výher a dvě prohry. Naposledy doma porazili Soči 3:1 a v dalším domácím utkání by rádi vítěznou sbírku zase o něco navýšili. Nic jednoduchého je však nečeká. Bratislavský Slovan taktéž prahne po bodech. Čeká nás tak zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči Viťazu

    Marek Hrivík 7 bodů (4+3)
    Miro Aaltonen 6 bodů (2+4)
    Pavel Černov 3 body (2+1)
     
    HC Slovan Bratislava

    Hosté z bratislavského Slovanu nezačali sezónu příliš dobře. První čtyři utkání byla ve znamení proher, z toho jedna v prodloužení. Další dva duely Bratislavané zvládli a připsali na domácím ledě dvě výhry za sebou. Nejprve s Čerepovcem a poté také nad Dynamem Moskva, kde vedení na svou stranu strhli necelé čtyři minuty před koncem třetí třetiny. V tabulce se tak posunuli na deváté místo a po šesti duelech mají na svém kontě pět bodů. V dnešním duelu proti Viťazu se pokusí vítěznou šňůru rozšířit. Uvidíme, jak to celé dopadne a kdo se bude radovat z jakékoli výhry.

    Nejproduktivnější hráči Slovanu

    Michal Sersen 3 body (2+1)
    Adam Liška 3 body (1+2)
    Jeff Taffe 3 body (1+2)
    Slovan si ve čtvrtek připsal důležité a cenné vítězství nad Dynamem Moskva.

     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně se oba celky utkaly celkem čtyřikrát a úspěšnější byl Viťaz, který zvítězil dvakrát v základní hrací době a jednou v prodloužení. Slovan tak připsal pouze jednu výhru. Má tak svému soupeři co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Vojtěch Mozík (VTZ)
    Marek Hrivík (VTZ)

    Michal Řepík (SBA)
    Lukáš Klok (SBA)
    Jakub Štěpánek (SBA)
    Rudolf Červený (SBA)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Viťaz Moskevská oblast: Ortio (Samonov) – Jevsejenkov, Stasenko, Golovkov, Mozík, Katičev, Šinkevič, Gončarov – Makejev, A. Nikulin, Stoljarov – Rendulić (A), M. Aaltonen (A), A. Sjomin – N. Komarov, Hrivík (C), Kokarev – Vyglazov, Švec-Rogovoj, A. Lazarev – Mojsejev.

    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Gelinas, Sersen (C), Klok, Grman, Švarný (A), Schaus, Bačik, Baranov – Lunter, Taffe, Řepík (A) – Liška, Chipchura, Lamper – Sukel', Rau, Virta – Hrnka, Šimun, Červený.

    Rozhodčí: Sidorenko, Sojn – Viljugin, Ponamarenko.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    K utkání je vše připraveno. Ještě si vyslechneme hymny obou zemí. Nejprve slovenskou a poté hymnu ruské Sborné.
     
    Oficiality zápasu jsou za námi a pomalu jdeme na to.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté jsou u kotouče a z vlastního obranného pásma zakládají první akci tohoto zápasu.
     
    00:34
    Z pravé strany střílel Jeff Taffe, ovšem jeho projektil zamířil jen do připraveného domácího brankáře a ten kotouč posílá hned mezi své spoluhráče, kteří míří do útoku.
     
    01:05
    Jenže před hostující brankou nic nevymysleli a hra se tak otáčí zase zpátky před jejich branku.
     
    01:34
    Od modré čáry vyslal prudkou střelu Ivan Švarný, jenže po jeho dělovce sklapl beton Ortio a ještě zakročil i svojí holí. Svým dalším zákrokem podržel svůj tým.
     
    02:06
    Bratislavané ztratili puk po dlouhé kombinaci v pásmu Viťazu a právě jeho hokejisté se stěhují před Čiliakovu branku, kde se pokusí zahrozit.
     
    02:43
    Obrana Slovanu Bratislava byla pozorná a hned zastavila domácí pokus. Nyní jsou hosté už uhnízděni v útočném pásmu, kde na Ortia jde střela za střelou.
     
    03:17
    Domácí se vymanili z hostujícího tlaku a hned se snaží dostat puk do střední třetiny.
     
    03:46
    Michal Řepík u mantinelu za brankou Slovanu vybojoval kotouč pro svůj tým a Slovanisté už zase míří před Ortia.
     
    04:12
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Joni Ortio – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    04:30
    Hosté se usadili v domácím pásmu a roztočili přesilovkový kolotoč. Po střele Jeffa Taffeho získali kotouč domácí hráči a zamířili ve vlastním oslabení před Čiliakovu branku a dokonce i vystřelili. Brankář Slovanu si však poradil.
     
    05:03
    Hosté jsou zpět před brankou Viťazu a pokoušejí se o další přesilovkový zámek.
     
    05:22
    Jenomže záhy kotouč ztratili a domácí se znovu dokázali osvobodit a puk vyhazují až před Marka Čiliaka. Hosté tak zakládají další akci z vlastního obranného pásma.
     
    06:02
    Hráči Viťazu podrželi kotouč za brankou Marka Čiliaka a pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení, které už zvládnou.
     
    06:12
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    06:27
    Eduard Šimun obtěžoval obránce domácích, nakonec se přes něho dostal až před Ortia, jeho následná střela ale skončila pouze na něm.
     
    06:48
    Nyní následuje první komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    06:59
    Marek Hrivík si nabruslil těsně před brankáře hostů a po jeho střele musel zasahovat jeho krajan Marek Čiliak. V souboji dvou slovenských hráčů tak uspěl ten na straně Slovanu.
     
    07:48
    Mário Lunter neudržel rovnováhu a u mantinelu v rohu kluziště upadl. Následně pak se domácí jali do rychlého protiútoku a hrozili před brankou hostů, ale Čiliak byl opět pozorný mezi třemi tyčemi.
     
    09:02
    Patrik Virta se postaral o první velkou šanci tohoto zápasu. Z prostoru mezi kruhy vyslal jedovatou střelu, po které však dokázal zakročit Ortio. Hosté tak nebyli daleko od úvodní branky!
     
    10:43
    Hosté mají znovu převahu a tlačí před domácí brankou. Jenže obrana Viťazu byla nyní velmi pozorná a nic takového nedovolila.
     
    11:27
    Dlouho se hraje bez přerušení hry, u kotouče jsou opět hosté a Ortio musel jít do dalšího zákroku. Nyní je pod velkým tlakem, vždy ho ale dokázal ustát.
     
    11:56
    Anton Lazarev na druhé straně prověřil svou střelou Marka Čiliaka, který uspěl. Puk ukryl do své lapačky a hned na to raději přerušil hru.
     
    12:08
    A hned na to to zkoušel také Alexej Makejev, jenž pálil z prostoru mezi kruhy, ale další pokus na domácí straně zastavila obrana Slovanu Bratislava.
     
    12:37
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Nyní už ale hosté museli inkasovat. Další tlak domácích neustáli. ALEXEJ MAKEJEV dostal puk, nabruslil si s ním na levou stranu až k pravé tyčce Marka Čilika a poté ho střelou švihem překonává – 1:0. Asistence: Gennadij Stoljarov.
    12:37 Alexej MAKEJEV - 1:0
     
    13:20
    Hosté tak musejí dohánět jednobrankové manko a hned se dostali do útočné akce, kde kombinovali před Ortiem, ale ten byl po dvou střelách pozorný.
     
    13:58
    Hráči Slovanu podruhé za sebou neudrželi útočné pásmo a toho využili domácí hráči, kteří zamířili před branku Marka Čiliaka. Proti němu znovu vystřelil Hrivík a hostující brankář byl na svém místě připraven.
     
    14:40
    Arťom Švec-Rogovoj se napřáhl na pravém kruhu a jeho dělovku znovu kryje Marek Čiliak. Poté se domácí vykázali z pásma a zkoušeli se dostat zpět, ovšem zastavilo je postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    15:09
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Mário Lunter – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:23
    Domácí mají šanci zvýšit svůj náskok v přesilové hře při vyloučení Luntera.
     
    15:38
    Viťaz právě vstřelil branku!
    No a domácí svou přesilovku využívají velmi brzy. BORNA RENDULIĆ se na vrcholu levého kruhu napřáhl ke střele a v brance hostů propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:0. Viťaz tak jde do dvoubrankového náskoku. Asistence: Miro Aaltonen a Vojtěch Mozík.
    15:38 Borna RENDULIĆ - 2:0
     
    17:25
    Domácí jsou při chuti a opět zahrozili před Čiliakem, který musel znovu zasahovat. Proti střele Renduliće byl tentokráte úspěšný a puk vyrazil mimo ohrožení vlastní branky.
     
    18:00
    Pokus zůstat v útočném pásmu hostům znovu nevyšel. Domácí hráči tak mohli projít do další rychlé akce na druhé straně, ale obrana Slovanu je včas zastavila.
     
    18:50
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Alexej Makejev – 2 min., hákování).
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:10
    Jeff Taffe hledal prostor na pravém kruhu, clonil mu však obránce domácích a poté se hostující útočník nedostal ke střele a domácí celek se osvobozuje.
     
    19:44
    Ještě to Bratislavané zkusí před brankou domácích, už to ale zřejmě nestihnout. První třetina se už rychle blíží ke svému konci.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní měli nejprve převahu hosté, domácí ale postupně srovnali hru a ve třinácté minutě šli do vedení, když se trefil Alexej Makejev. O tři minuty později využil přesilovou hru Borna Rendulić a dal tak Viťazu dvoubrankové vedení. Hosté v závěru třetiny hráli přesilovou hru, využít ji však nedokázali. Tu budou dohrávat ještě v úvodu druhé části, která začne přibližně v 17:26.
     
    Střely na branku: 8 – 9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:50
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    21:41
    Domácí se ubránili a hned se vydali do útočné třetiny, jenže hosté je včas zastavili a sami se pak dostali na druhou stranu. Ortio mohl být v klidu, nešla na něho žádná střela.
     
    21:56
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Lukáš Klok – 2 min., podrážení).
     
    21:56
    Klok musel hasit nebezpečí před najíždějícím domácím hráčem v blízkosti Čilika za cenu faulu a domácí tak budou hrát další přesilovou hru.
     
    22:26
    Hosté se bleskově dokázali osvobodit a poslali puk až před domácí branku. Viťaz zakládá další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    23:16
    Domácí se usadili v pásmu hostů a roztáčejí přesilovkový kolotoč a před Čiliakem bylo následně velmi rušno. Dvě střely ale dokázal pokrýt a hosté se osvobozují.
     
    23:56
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    24:46
    Jeff Taffe číhal u branky domácích, jenže střela na pravém kruhu mu nesedla a puk skončil jen na zadním mantinelu. Domácí ho sebrali a ženou se dopředu.
     
    26:03
    Matúš Sukel´ poslal střelu z levého kruhu, která končí v moci domácí obrany. Hosté se tak snaží o kontaktní branku, která zatím nepřichází.
     
    26:12
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:36
    Chipchura kombinoval se Sersenem a prvně jmenovaný pak střílel z prostoru mezi kruhy, jeho pokus však byl sražen pouze do ochranné sítě.
     
    27:05
    Švec-Rogovoj dostal přihrávku a zblízka střílel na Čiliaka, ale neuspěl. Hosté zakládají bleskovou protiakci.
     
    27:35
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají domácím na dostřel jediné branky. Z pravého kruhu propálil Ortia RUDOLF ČERVENÝ a hosté se vrací zpátky do zápasu – 2:1. Asistence: Eduard Šimun.
    27:35 Rudolf ČERVENÝ - 2:1
     
    30:55
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Ovšem domácí znovu svému soupeři odskakují a jdou zpět do dvoubrankového vedení. ALEXEJ MAKEJEV prakticky z nulového úhlu načapal Čiliaka a prostřelil ho – 3:1. Asistence: Alexandr Nikulin a Anton Lazarev.
    30:55 Alexej MAKEJEV - 3:1
     
    31:03
    S hosty to zase nevypadá dobře a i nyní jsou pod dalším tlakem. Ten ale ustáli a hned se vrátili zpět do útočné třetiny, kde střílel Šimun, jeho pokus byl ale nepřesný.
     
    31:30
    Komerční přestávka.
     
    32:49
    Čiliak musel znovu zasahovat. Z pravé straně se k němu natlačil Alexej Makejev, svou střelou však na hattrick nedosáhl. Čilik puk ukryl a přerušil hru.
     
    33:09
    Další akce Makejeva, který je dnes k neudržení. Z levé strany vyslal střelu z úhlu, holí ale zasáhl Čiliak a podržel svůj tým.
     
    34:16
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Eduard Šimun.
     
    35:08
    Domácí zatopili obraně hostů a také Marku Čiliakovi, který se musel opět ve svém brankovišti zaskvět. Nyní lapil střelu Makejeva a raději přerušil hru.
     
    35:27
    A další střela mířila na hostujícího brankáře. Těsně před něho si sjel Gennadij Stoljarov, jeho pokus však skončil na betonu Čiliaka, který znovu pozastavuje hru.
     
    35:58
    Alexandr Sjomin střílel z levého kruhu hodně nebezpečně a Marek Čiliak dalším přesným zákrokem podržel svůj tým. A do třetině opět přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    35:58
    Makejev se chtěl dostat ke střele z levého kruhu, přihrávku mu ale nesedla a nakonec z toho nebyl ani střelecký pokus. Slovan se záhy osvobozuje.
     
    36:16
    A hosté jsou už kompletní.
     
    36:49
    Hned se vydali do útočného pásma, kde střílel Michal Řepík. Po jeho projektilu se však kotouč odrazil pouze od zadního mantinelu a puk je už v moci domácích hráčů.
     
    37:02
    Golovkov si sjel těsně před hostující branku, ale střelou švihem Čiliaka nepřekonal. Ten si připisuje další veledůležitý zákrok.
     
    37:36
    Rendulić vypálil z prostoru mezi kruhy a byla z toho další nebezpečná situace před hostující klecí. Nicméně hosté znovu ustáli nebezpečnou situaci.
     
    38:15
    Hosté se nyní sami vykázali z útočného pásma a museli se vracet zpět do obrany. Domácí totiž bleskově prošli do rychlého protiútoku.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:15
    Michal Řepík podržel kotouč v obranné třetině a počkal, až mu vystřídají spoluhráči a až poté se pokusil založit další útok hostů.
     
    39:39
    Viťaz právě vstřelil branku!
    V samotném závěru domácí zvyšují svůj náskok a hosté tak mají už tříbrankovou ztrátu. VOJTĚCH MOZÍK se napřáhl od modré čáry a jeho dělovku si jeden z obránců hostů srazil bruslí do vlastní branky – 4:1. Asistence: Ilja Šinkevič a Gennadij Stoljarov.
    39:39 Vojtěch MOZÍK - 4:1
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je také minulostí. V ní se hosté dostali domácím na dostřel jediné branky, ale Viťaz dokázal znovu odskočit a v závěru druhé periody šel dokonce už do tříbrankového náskoku. Hosté tak budou mít těžkou úlohu, a sice dohnat ztrátu a s utkáním něco udělat. Uvidíme, zda se jim to podaří. Třetí třetina začne přibližně v 18:20.
     
    Střely na branku: 21 – 15
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Hosté do třetí třetiny vstoupili s cílem se zápasem něco udělat. Hned se usadili v domácím pásmu, jejich střela ale byla hodně nepřesná.
     
    40:50
    Další pokus měli hosté při zisku puku v obranném pásmu, ale přechod do toho útočného znovu nevyšel. Domácí si tak přebírají puk a míří s ním před branku Marka Čiliaka.
     
    41:20
    Bratislavané vybojovali zpět útočné pásmo a i v něm zůstanou. Ortio zasahoval proti Řepíkově střele a následně přerušil hru. Takže se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    41:49
    Brankář Viťazu Joni Ortio znovu chytil střelu hostů a před dotírajícími útočníky znovu hru přerušuje.
     
    43:22
    Před hostující klecí bylo znovu velmi rušno a Čiliak musel hasit další nebezpečí. Nyní se už k puku dostali hosté a míří do útočného pásma.
     
    44:21
    Grman nepustil domácí útočníky do útočného pásma a Bratislavané zakládají další akci na druhé straně.
     
    44:27
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Borna Rendulić – 2 min., sekání).
     
    45:03
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, CHAD RAU z prostoru mezi kruhy prostřelil Ortia a jsou tak zpět v zápase. Nyní se dá očekávat jejich tlak, který by mohl vést ke kontaktní brance – 4:2. Asistence: Eric Gelinas a Jeff Taffe.
    45:03 Chad RAU - 4:2
     
    46:58
    Sjomin se zjevil před brankou Slovanu a zblízka střílel na Čiliaka, ten však sklapl své betony a neinkasoval. Dalším zákrokem podržel svůj tým.
     
    47:20
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Jenže domácí opět zvyšují svůj náskok a po další pěkné akci vedou zpět o tři góly. MIRO AALTONEN dostal puk na pravou stranu a trefil odkrytou část branky Slovanu – 5:2. Asistence: Alexandr Sjomin a Borna Rendulić.
    47:20 Miro AALTONEN - 5:2
     
    49:25
    Taffe nedosáhl před domácí brankou na kotouč a hned na to šli domácí hráči do přečíslení. Obrana Slovanu však dokázala zakročit.
     
    49:55
    Schaus špatně rozehrál a u něho číhal Nikulin, nakonec obránce hostů dostal puk z obranné třetiny a Slovanisté jdou do další útočné akce.
     
    51:52
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté snižují opět na rozdíl dvou branek. Před brankou domácích se k odraženému kotouči dostal ADAM LIŠKA a dokázal Ortiu prostřelit – 5:3. Asistence: Kyle Chipchura.
    51:52 Adam LIŠKA - 5:3
     
    51:52
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    53:12
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Nikolaj Stasenko – 2 min., hrubost).
     
    53:31
    Slovan právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka hostů a ti jsou domácím na dostřel jediné branky. RUDOLF ČERVENÝ dostal puk za Ortiova záda a Slovan stále dýchá – 5:4. Asistence: Eric Gelinas.
    53:31 Rudolf ČERVENÝ - 5:4
     
    55:49
    Bratislavané mají drtivý tlak a snaží se vyrovnat. Nyní k tomu opět neměli daleko, ale střela Řepíka skončila mimo tři tyče.
     
    56:58
    A další pokus hostů nekončí vyrovnávací brankou. Stále se tak hráči Slovanu tlačí před branku Viťazu, obrana však zatím odolává
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:00
    Hosté hrají bez brankáře a se šesti bruslaři v poli.
     
    58:30
    U puku jsou ale domácí hráči, kteří se snaží trefit odkrytou klec. Zatím však hosté nic takového nedovolili.
     
    58:48
    Stále se hráčům Slovanu nedaří dostat se ke střele, která by mohla vést k vyrovnání. Jejich tlak se ale stupňuje a hráči Viťazu musí být hodně pozorní.
     
    59:24
    Něco málo přes půl minuty do konce třetí třetiny a domácí stále drží velmi těsný stav. Hosté naopak stále cítí šanci na srovnání stavu skóre.
     
    59:31
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto. ARŤOM ŠVEC-ROGOVOJ dokázal trefit zcela prázdnou hostující branku a o dvou bodech je jasno – 6:4. Asistence: Alexej Makejev.
    59:31 Arťom ŠVEC-ROGOVOJ - 6:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec dramatickou koncovku zvládli a nad Slovanem si připisují vítězství a dva body do tabulky. Hosté tak dnes zůstávají bez jediného bodu, ač by si ho za hru zejména ve třetí třetině asi zasloužili.
     
    Střely na branku: 28 – 28
     
    Československá stopa v utkání

    Vojtěch Mozík (VTZ) 1+1, 1 střela, čas na ledě 25:36
    Marek Hrivík (VTZ) 0+0, 0 střel, čas na ledě 5:47

    Michal Řepík (SBA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:39
    Lukáš Klok (SBA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:24
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:13:24)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Makejev (Stoljarov), 16. Rendulić (M. Aaltonen, Mozík), 31. Makejev (A. Nikulin, A. Lazarev), 40. Mozík (Šinkevič, Stoljarov), 48. M. Aaltonen (A. Sjomin, Rendulić), 60. Švec-Rogovoj (Makejev) – 28. Červený (Šimun), 46. Rau (Gelinas, Taffe), 52. Liška (Chipchura), 54. Červený (Gelinas)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Ortio (Samonov) – Jevsejenkov, Stasenko, Golovkov, Mozík, Katičev, Šinkevič, Gončarov – Makejev, A. Nikulin, Stoljarov – Rendulić (A), M. Aaltonen (A), A. Sjomin – N. Komarov, Hrivík (C), Kokarev – Vyglazov, Švec-Rogovoj, A. Lazarev – Mojsejev.
    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Gelinas, Sersen (C), Klok, Grman, Švarný (A), Schaus, Bačik, Baranov – Lunter, Taffe, Řepík (A) – Liška, Chipchura, Lamper – Sukel', Rau, Virta – Hrnka, Šimun, Červený.

    Rozhodčí: Sidorenko, Sojn – Viljugin, Ponamarenko

    Diváci: 4 046
    bahis siteleri