Udinese – Lazio 1:2 (kon.) | AS Řím – Frosinone 4:0 (kon.) | Atalanta BC – Turín 0:0 (kon.)
Cagliari – Sampdoria 0:0 (kon.) | Janov – Chievo 2:0 (kon.) | Juventus – Bologna 2:0 (kon.)
Neapol – Parma 3:0 (kon.)
konec
Juventus FC
2:0 (2:0)
Bologna FC
Středa 26.09.2018, 21:00 • Allianz Stadium, Turín • Italská Serie A • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u Serie A na počtěnou. (22:56:11)
     
    Juventusu dnes stačilo na výhru úvodních dvacet minut, Bologna nevymyslela vůbec nic a zůstává ve spodních patrech Serie A.

    Naopak Stará dáma je nadále neporažena, a to i přes dnešní ne úplně výrazný výkon. Juventus začal skvěle a svého soupeře drtil, branky Dybaly a Matuidiho na startu duelu dali domácím klid na kopačky. Následně to už za moc nestálo a ani jeden celek se do šancí nedostával. Povinné tři body ale zůstaly v Turíně.

    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:13.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Łukasz Skorupski se ještě jednou pořádně zapotil. Zneškodnil totiž dva pokusy Emreho Cana ve vápně, německý záložník ho nepřekonal ani jedním pokusem.
     
    90
    Mattia Perin rozehrává od své branky poté, co mu míč přihrál jeden z obránců, který zachytil nakopnutý míč hostujícího celku. Základní hrací doba vypršela, hrát se budou další tři minuty.
     
    89
    Poslední minutky tohoto utkání se odehrávají na útočné polovině i po šesti kolech neporaženého celku Serie A. Juventus duel dohrává a nic neriskuje, vyhraje i dnes.
     
    87
    Blerim Džemaili nyní nepříjemně nastavoval stoličku hráči ve vzdušném souboji. Píská se faul a pokračovat se bude rozehrou Juventusu z vlastní poloviny.
     
    86
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Andrea Barzagli, přichází Aléx Sandro.
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Mitchell Dijks, přichází Riccardo Orsolini.
     
    85
    Cristiano Ronaldo nyní dostal přihrávku na pravou stranu vápna, odkud zakončoval na zadní tyčku. Jeho pokus skončil jen těsně vedle, portugalský hráč i tak zakončoval v ofsajdu.
     
    83
    Domácí sice kombinují a jsou aktivnější, ale jinak je to směrem do útoku jedna velká bída ve druhém poločasu. Úplně to asi domácí fanoušky nebaví...
     
    82
    Snažení Juventusu před šestnáctkou červenomodrých bylo zakončeno Cancelem, jenž centroval na zadní tyčku. Tam ovšem nikoho nenašel, a tak se bude odkopávat od branky.
     
    80
    Ronaldovi se na pravé straně nepovedlo zachytit přihrávku na jeho osobu, a tak se pokračuje autem hostů. Utkání nám jde do své poslední desetiminutovky.
     
    79
    K míči se postavil Ladislav Krejčí, jenž míč točil do pravé šibenice. Mattia Perin si ovšem celou situaci pohlídal a pokus exsparťanského fotbalisty ukryl v rukavicích.
     
    77
    Bologna se dostala do aktivní kombinace a před vápnem přišel faul Cana. Hosté tak mohou snížit aktuální stav ze standardní situace, která se bude rozehrávat jen pár metrů před šestnáctkou.
     
    76
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Juan Cuadrado, přichází Federico Bernardeschi.
     
    74
    Žlutými kartami se dnes opravdu nešetří. Juan Cuadrado nyní zastavoval pronikajícího hráče Bologny ve středu hřiště nedovoleně a je dalším potrestaným borcem.
     
    72
    Exekuce se ujal právě Cristiano Ronaldo, jeho rána ale skončila na dobře postavené zdi. Podobně nepřesně dopadl z následné dorážky také Paulo Dybala, míč skončil o několik metrů vedle branky.
     
    71
    Po faulu na Cristiana Ronalda před vápnem dostává Arturo Calabresi další žlutou kartu. Domácí celek bude navíc rozehrávat další standardní situaci, nyní z velice nebezpečné pozice.
     
    70
    Posledních dvacet minut základní hrací doby právě začínají. Juventus stále vede o dvě branky, což mu nejspíše stačí. Domácí ve druhém poločase nic moc nepředvedli a sledujeme spíše takový unuděný fotbal.

    David Panuška

    Branky: 11. Dybala, 16. Matuidi (Ronaldo)

    Karty:   33. Pjanić (JUV), 74. J. Cuadrado (JUV) – 36. Paz (BLG), 67. Danilo (BLG), 71. Calabresi (BLG)


    Držení míče: 76 % : 24 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 6:3. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:13.
    Juventus FC: Perin – Barzagli (86. Sandro), Bonucci, Benatia – J. Cuadrado (76. Bernardeschi), Bentancur, Pjanić (64. Can), Matuidi, Cancelo – Dybala, Ronaldo.
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Chiellini, Sandro, Mandžukić, Can, Rugani, Bernardeschi.

    Bologna FC: Skorupski – Calabresi, Danilo, Paz – M'Baye, Džemaili, Á. Nagy, Krejčí, Dijks (86. Orsolini) – Destro (68. Santander), Falcinelli (68. Okwonkwo).
    Náhradníci: A. Da Costa, Santurro – G. González, De Maio, Orsolini, Santander, Mattiello, J. M. Valencia, Okwonkwo, Svanberg.

    Rozhodčí: Mariani – Bindoni, De Meo
    bahis siteleri