Toronto – Florida 6:1 (kon.) | Philadelphia – Nashville 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 2:1 (kon.)
Carolina – Detroit 1:4 (kon.) | Boston – Anaheim 3:1 (kon.) | Columbus – New Jersey 2:1 (kon.)
Dallas – Chicago 2:5 (kon.) | Calgary – Tampa 4:5 (1:2 po s.n.) | Arizona – Montreal 1:2 (kon.)
Vegas – NY Islanders 4:2 (kon.) | Vancouver – St. Louis 5:1 (kon.) | San Jose – Winnipeg 3:5 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
4:2 (0:2, 1:0, 3:0)
New York Islanders
Pátek 21.12.2018, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Nate SCHMIDT - 4:2
     
    59:45
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Golden Knights skvěle napadali rozehrávají Islanders a NATE SCHMIDT z obranného pásma obloukem poslal puk do prázdné brány hostů!
    47:25 Paul STASTNY - 3:2
     
    47:25
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Reilly Smith předvedl u pravé tyče parádní obrat a poté ještě lepší přihrávkou napříč útočným pásmem našel na vzdálenější levé tyči PAULA STASTNYHO, který rychlou střelou z úhlu skóroval do prázdné brány a otočil utkání pro Vegas! Asistence: Reilly Smith a Nick Holden.
    46:22 William KARLSSON - 2:2
     
    46:22
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    WILLIAM KARLSSON na levém křídle zavezl puk v rychlosti do útočného pásma a na bodu levého kruhu napřáhl ke krásné střele zápěstím, která prošla jednomu z hráčů Islanders mezi nohama a zamířila nad lapačkou Thomase Greisse ke vzdálenější pravé tyči! Je vyrovnáno 2:2! Asistence: Shea Theodore a Nate Schmidt.
    28:48 Brandon PIRRI - 1:2
     
    28:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    BRANDON PIRRI odvedl skvělou práci, když clonil před bránou dobře ve výhledu Thomasovi Greissovi a po nahození Natea Schmidta z levého křídla se prosadil z dorážky bekhendem! Puk se odrazil od pravé tyče těsně nad ledem do sítě a Vegas v přesilové hře snížilo skóre zápasu na 1:2. Asistence: Nate Schmidt a Cody Eakin.
    19:38 Brock NELSON - 0:2
     
    19:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    BROCK NELSON si v mezikruží krásně potáhl puk a mezi třemi protihráči napřáhl k parádní střele zápěstím, která zamířila nad lapačku Marca-Andrého Fleuryho a poté pod horní tyč brány Vegas! Asistence: Jordan Eberle a Ryan Pulock.
    18:30 Mathew BARZAL - 0:1
     
    18:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Josh Bailey vyhrál vhazování v levém kruhu a MATHEW BARZAL po rychlém zamíchání s pukem z jeho vrcholu zamířil nad lapačkou Marca-Andrého Fleuryho, který měl zacloněný výhled, do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Islanders vedou 1:0. Asistence: Josh Bailey.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 29. Pirri (Schmidt, Eakin), 47. W. Karlsson (Theodore, Schmidt), 48. Stastny (R. Smith, Holden), 60. Schmidt – 19. Barzal (Jo. Bailey), 20. B. Nelson (Eberle, Pulock)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland (A), Holden, Hunt – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Pirri, Stastny, Tuch – O. Lindberg, Eakin, Carpenter – Carrier, Bellemare (A), Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Leddy, Boychuk, Pelech, Pulock, Sbisa, Mayfield – Lee (C), B. Nelson, Eberle – Beauvillier, Barzal, Jo. Bailey (A) – Komarov, Filppula, Ho-Sang – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A). Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Pierre Lambert. Čároví: Travis Gawryletz, Darren Gibb

    Diváci: 18226
    bahis siteleri