Toronto – Florida 6:1 (kon.) | Philadelphia – Nashville 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 2:1 (kon.)
Carolina – Detroit 1:4 (kon.) | Boston – Anaheim 3:1 (kon.) | Columbus – New Jersey 2:1 (kon.)
Dallas – Chicago 2:5 (kon.) | Calgary – Tampa 4:5 (1:2 po s.n.) | Arizona – Montreal 1:2 (kon.)
Vegas – NY Islanders 4:2 (kon.) | Vancouver – St. Louis 5:1 (kon.) | San Jose – Winnipeg 3:5 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
4:2 (0:2, 1:0, 3:0)
New York Islanders
Pátek 21.12.2018, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Nate SCHMIDT - 4:2
     
    59:45
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Golden Knights skvěle napadali rozehrávají Islanders a NATE SCHMIDT z obranného pásma obloukem poslal puk do prázdné brány hostů!
     
    58:38
    Thomas Greiss naskočil na střídačku a Islanders zkouší v závěru vyrovnat při hře bez brankáře!
     
    54:26
    Pierre-Édouard Bellemare byl vyloučen na dvě minuty za držení a Islanders si zahrají po krátké reklamní přestávce druhou přesilovou hru.

     
    51:29
    Dnešní utkání sleduje 18226 diváků.
    47:25 Paul STASTNY - 3:2
     
    47:25
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Reilly Smith předvedl u pravé tyče parádní obrat a poté ještě lepší přihrávkou napříč útočným pásmem našel na vzdálenější levé tyči PAULA STASTNYHO, který rychlou střelou z úhlu skóroval do prázdné brány a otočil utkání pro Vegas! Asistence: Reilly Smith a Nick Holden.
    46:22 William KARLSSON - 2:2
     
    46:22
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    WILLIAM KARLSSON na levém křídle zavezl puk v rychlosti do útočného pásma a na bodu levého kruhu napřáhl ke krásné střele zápěstím, která prošla jednomu z hráčů Islanders mezi nohama a zamířila nad lapačkou Thomase Greisse ke vzdálenější pravé tyči! Je vyrovnáno 2:2! Asistence: Shea Theodore a Nate Schmidt.
     
    45:21
    Johnny Boychuk byl u střídaček tvrdě naražen na hrazení Oscarem Lindbergem, který ihned po návratu na led zase usedne na trestnou lavici, a společně s ním Anthony Beauvillier. Bude se hrát ve hře 4 na 4.
     
    43:06
    Oscar Lindberg byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Vegas bude čelit první přesilové hře.
     
    42:47
    Marc-André Fleury nejprve vychytal Islanders v samostatném úniku ve stylu Dominika Haška, když šel rychle na bok, a poté si poradil se střelou z mezikruží, kterou sevřel mezi betony!
     
    42:07
    Paul Stastny se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, jenže ani nadvakrát hostujícího brankáře Thomase Greisse nepřekonal! Stále je to 1:2.
     
    40:01
    V T-Mobile Areně začala poslední třetí třetina a jedna zajímavost na úvod. Golden Knights přestříleli během posledních 13 minut a 48 sekund Islanders 15:0! Obrovská převaha.
     
    39:41
    Mathew Barzal se dostal v levém kruhu pro vhazování k odraženému puku a krásnou střelou zápěstím orazítkoval horní tyč brány Islanders!
    35:31 Golden Knights si musí na vyrovnání počkat. Gól neplatí!
     
    35:31
    Alex Tuch si najel před bránu na nahození Williama Karlssona z vrcholu levého kruhu a Thomas Greiss sevřenými betony puk vyrazil před sebe, vzápětí si ho ale klečící Ryan Pulock srazil po ztrátě stability do vlastní brány! Barry Trotz si ovšem vyžádal Coach Challenge kvůli postavení mimo hru a rozhodčí gól Vegas po přezkoumání videa odvolali! Komerční přestávka.
    30:38 Brandon Pirri měl na hokejce druhý a vyrovnávací gól!
     
    30:38
    Reilly Smith rychle objel bránu a zpětnou přihrávkou našel v mezikruží Brandona Pirriho, který mohl skórovat podruhé v řadě, jenže Thomas Greiss ho vleže dokázal vychytat a zmrazil puk pod lapačkou! Mohlo to být 2:2.
    28:48 Brandon PIRRI - 1:2
     
    28:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    BRANDON PIRRI odvedl skvělou práci, když clonil před bránou dobře ve výhledu Thomasovi Greissovi a po nahození Natea Schmidta z levého křídla se prosadil z dorážky bekhendem! Puk se odrazil od pravé tyče těsně nad ledem do sítě a Vegas v přesilové hře snížilo skóre zápasu na 1:2. Asistence: Nate Schmidt a Cody Eakin.
     
    26:56
    Nick Leddy sestřelil za vlastní bránou Codyho Eakina a vzápětí dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
    19:38 Brock NELSON - 0:2
     
    19:38
    Islanders právě vstřelili branku!
    BROCK NELSON si v mezikruží krásně potáhl puk a mezi třemi protihráči napřáhl k parádní střele zápěstím, která zamířila nad lapačku Marca-Andrého Fleuryho a poté pod horní tyč brány Vegas! Asistence: Jordan Eberle a Ryan Pulock.
    18:30 Mathew BARZAL - 0:1
     
    18:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Josh Bailey vyhrál vhazování v levém kruhu a MATHEW BARZAL po rychlém zamíchání s pukem z jeho vrcholu zamířil nad lapačkou Marca-Andrého Fleuryho, který měl zacloněný výhled, do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Islanders vedou 1:0. Asistence: Josh Bailey.
    12:31 Alex Tuch se řítil sám na bránu, úvodní gól ale nevstřelil!
     
    12:31
    Alex Tuch se z ničeho nic řítil sám na bránu, před kterou zpomalil a Thomas Greiss ho po rychlém zamíchání s pukem a bekhendovém zakončení u levé tyče výtečně vychytal! Velká příležitost.
    10:31 Anders Lee po přečíslení dva na jednoho trefil tyč!
     
    10:31
    Anders Lee u pravé tyče zakončoval přečíslení dva na jednoho střelou od zdánlivě odkryté brány, jenže trefil přední tyč, od které se kotouč odrazil do lapačky Marca-Andrého Fleuryho!

     
    07:56
    William Karlsson ztratil puk ve středním pásmu a Valtteri Filppula mohl skórovat v oslabení, když na vrcholu pravého kruhu napřáhl ke střele zápěstím, která prošla Marcovi-Andrému Fleurymu mezi betony a těsně minula vzdálenější levou tyč! Islanders málem udeřili v oslabení.
     
    07:24
    Alex Tuch na pravém křídle míchal s pukem a Matt Martin ho fauloval. Následovaly dvě minuty za hákování.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 29. Pirri (Schmidt, Eakin), 47. W. Karlsson (Theodore, Schmidt), 48. Stastny (R. Smith, Holden), 60. Schmidt – 19. Barzal (Jo. Bailey), 20. B. Nelson (Eberle, Pulock)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – McNabb, Schmidt, Theodore, Engelland (A), Holden, Hunt – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – Pirri, Stastny, Tuch – O. Lindberg, Eakin, Carpenter – Carrier, Bellemare (A), Reaves. Hlavní trenér: Gerard Gallant.
    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Leddy, Boychuk, Pelech, Pulock, Sbisa, Mayfield – Lee (C), B. Nelson, Eberle – Beauvillier, Barzal, Jo. Bailey (A) – Komarov, Filppula, Ho-Sang – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A). Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Pierre Lambert. Čároví: Travis Gawryletz, Darren Gibb

    Diváci: 18226
    bahis siteleri