Buffalo – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Carolina 3:5 (kon.) | Boston – Calgary 6:4 (kon.)
NY Islanders – Chicago 3:2 (po pr.) | Montreal – Vancouver 2:0 (kon.) | St. Louis – Washington 5:2 (kon.)
Los Angeles – Tampa 2:6 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
Washington Capitals
Pátek 04.01.2019, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:08 Tyler BOZAK - 5:2
     
    51:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Devět minut před koncem třetí třetiny je asi rozhodnuto! Kuzněcov pokazil rozehrávku napříč středním pásmem. Od některého z hráčů se kotouč odrazil na hokejku TYLERA BOZAKA, který se bleskovým zrychlením dostal za nepřipravené duo obránců a v úniku vypálil zápěstím nad Holtbyho lapačku. Bez asistence.
    45:44 Alex PIETRANGELO - 4:2
     
    45:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Poprvé tu máme dvougólový rozdíl ve skóre! Blues se dostali do tlaku. O´Reilly nabil k modré čáře Gunnarssonovi, který svou dělovkou vyřadil ze hry blokujícího Wilsona. Puk se s přispěním Perrona dostal k ALEXI PIETRANGELOVI, který byl díky bolestivě nastřelenému Wilsonovi nebráněný a švihem z osy hřiště propálil Holtbyho. Asistence: David Perron, Ryan O´Reilly.
    36:33 Oskar SUNDQVIST - 3:2
     
    36:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani se vrací do vedení! Gunnarsson uvolnil kotouč z velkého boje u hrazení a z levé strany ho vrátil na modrou čáru. Pietrangelovu střelu Holtby jenom vyrazil a OSKAR SUNDQVIST vpádu bekhendem uklidil puk do téměř prázdné branky. Asistence: Ivan Barbašev, Alex Pietrangelo.
     
    33:19
    O trestné minuty rozhodně není ve druhé třetině nouze. Tentokrát si jde odpočinout Jevgenij Kuzněcov, který před Holtbym lehce zahákoval Steena.
    32:23 Colton PARAYKO - 2:2
     
    32:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    No tak to byla parádní přesilovková souhra, do které se zapojili čtyři z pěti přítomných domácích hokejistů! Ryan O´Reilly převzal puk od Perrona a z koncové čáry ho bez váhání poslal za vzdálenější tyč na COLTONA PARAYKA, jenž uklízel puk do vesměs poloprázdné branky. Asistence: Ryan O´Reilly, David Perron.
     
    31:59
    Zaplněné tribuny se chvíli radovaly ze získané přesilovky pět na tři za držení Michala Kempného. Rozhodčí však odměnili dvěma minutami i Maroona, který českého útočníka podrazil. Oba tresty se vykrátily a pokračuje tak domácí přesilovka pět na čtyři.
     
    31:12
    Pietrangelo na modré nezpracoval hodně těžkou přihrávku od Thomase. Tíky tomu se do úniku utrhl Tom Wilson, jenže v nájezdu proti Allenovi neuspěl.
     
    30:37
    Pár vteřin se bude konat domácí přesilovka 4 na 3 a pak už o něco tradičnější varianta 5 na 4. Za držení Oskara Sundqvista je vyloučen Matt Niskanen.
     
    28:48
    Tak to bylo rychlé. Tom Wilson se mimo hru dostal do potyčky s domácím kapitánem Pietrangelem. Rozhodčí se je povedlo od sebe rychle odtrhnout a udělili jim menší tresty za hrubost.
     
    25:29
    Třetí přesilovka pro Washington! Za nijak potřebné seknutí Michala Kemplného byl odeslán na trestnou lavici domácí útočník David Perron.
    23:00 Brett CONNOLLY - 1:2
     
    23:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté umlčeli nadšené fanoušky svým druhým gólem! Fabbriho přihrávku do volného prostoru před brankovištěm zastavil Carlson a rozjel rychlý protiútok, při kterém se zaskvěl BRETT CONNOLLY. Ten si nechal odklouzat Pietrangela a po stahovačce vystřelil. Allen si nevšiml, že má puk před betonem a zkušený útočník ho ihned dorazil do sítě. Asistence: Lars Eller, Michal Kempný.
     
    22:13
    Diváci jsou na nohou! Tom Wilson se asi dočkal odvety za nedávný brutální zákrok na Sundqvista. Bortuzzo ho vyzval do pěstní šarvátky, ve které měl domácí obránce trochu navrch, ale stejně skončil na ledě jako první.
     
    16:47
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Alex Pietrangelo – 2 min., podrážení).
    15:34 Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    15:34
    Washington právě vstřelil branku!
    V šestnácté minutě je srovnáno na 1:1! Carlson poslal puk na levou stranu na Kempného, který vynikajícím křižným pasem našel v pravém kruhu ALEXANDRA OVEČKINA. Ten trochu nezvykle vystřelil švihem, ale i tak propálil Allena, čímž si zajistil jubilejní třicátý gól v probíhající sezóně. Asistence: Michal Kempný, John Carlson.
     
    06:49
    Další starosti pro Washington. Brooks Orpik zasáhl vysokou holí obliečej Tylera Bozaka a jelikož se to neobešlo bez krvavé stopy, tak vyfasoval čtyřminutový trest.
    04:00 Robert THOMAS - 1:0
     
    04:00
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se přesně po čtyřech minutách dostávají do vedení! Schwartz posunul přihrávku z rohu obranného pásma dále na modrou čáru, odkud golfákem vypálil Bortuzzo a těsně před Holtbym kotouč protečoval do sítě ROBERT THOMAS. Asistence: Robert Botuzzo, Jaden Schwartz.
     
    00:46
    Hned na úvod přesilovka pro hosty! Brayden Schenn po nepřesné střele Bouwmeestera u brankoviště podrazil Bäckströma.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Thomas (Bortuzzo, Schwartz), 33. Parayko (R. O'Reilly, Perron), 37. Sundqvist (Barbašev, Pietrangelo), 46. Pietrangelo (Perron, R. O'Reilly), 52. Bozak – 16. Ovečkin (Kempný, Carlson), 23. Connolly (Eller, Kempný)


    St. Louis Blues: Allen (Fitzpatrick) – Pietrangelo (C), Bouwmeester, Parayko, Edmundson, Bortuzzo, Dunn, Gunnarsson – Sundqvist, R. O'Reilly, Perron – Thomas, B. Schenn, Schwartz (A) – Maroon, Bozak, Steen (A) – Barbašev, Fabbri.
    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Carlson, Kempný, Niskanen, Orlov (A), Bowey, Orpik – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), J. Vrána – Connolly, Eller, Burakovsky – Jaškin, Boyd, Stephenson.

    Rozhodčí: Walsh, Kozari – Murchison, Pancich

    Diváci: 17 200
    bahis siteleri