Levante – Eibar 2:2 (kon.) | Rayo Vallecano – Real Betis 1:1 (kon.) | Sevilla – Valencia 0:1 (kon.)
Valladolid – Real Sociedad 1:1 (kon.) | Real Madrid – Huesca 3:2 (kon.)
konec
Real Madrid
3:2 (1:1)
SD Huesca
Neděle 31.03.2019, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Krásný nedělní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž LaLiga pokračuje po reprezentační přestávce devětadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Realu Madrid, který před domácím publikem přivítá Huescu.
     
    SD Huesca

    Huesca v loňské sezoně bojovala ve druhé nejvyšší španělské soutěži. Ve dvaačtyřiceti zápasech prohrála pouze devětkrát, dvakrát navíc až v samém závěru ročníku, kdy už bylo o postupu mezi elitu rozhodnuto. Titul ve druhé lize nakonec šel o bod před Huescou k Vallecanu.

    V LaLize se ale Huesca dlouho trápila a byla s velkým odstupem jasně na poslední příčce tabulky. Po novém roce ale Huesca zlepšila své výkony a z nimi přišly i zápasy s bodovým ziskem. Bez bodu skončil po duelech s Huescou Betis, Valladolid, Girona nebo také trápící se Sevilla s Tomášem Vaclíkem. Před reprezentační pauzou ale Huesca nestačila 1:3 na Alavés.
     
    Real Madrid CF

    Madridští fotbalisté po letním odchodu dvou klíčových mužů z posledních let Cristiana Ronalda a Zinédina Zidana nepředváděli tak suverénní výkony jako v předešlých sezonách. Ihned na úvod aktuálního ročníku prohrál Real Madrid s městským rivalem Atléticem souboj o trofej Superpoháru UEFA.

    Po nečekaném vyřazení v osmifinále Ligy mistrů s Ajaxem se však klubová ikona vrátila na trenérskou pozici. I tak to ale vypadá, že Real zůstane po dlouhé době bez jediné trofeje. Ve Španělském poháru ztroskotal na Barceloně, na stejného soupeře ztrácí v lize propastných dvanáct bodů! Madridský celek tak myslí především na souboj o druhou pozici s Atléticem, na které ztrácí pouhé dva body. Těsně před reprezentační přestávkou stačil Real porazit jednoznačně 4:1 Valladolid a také 2:0 rozjetou Celtu Vigo.
     
    Vzájemný zápas z letošní sezony

    09.12. 2018 Huesca – Real Madrid 0:1
     
    Úvodní sestavy:

    Real Madrid CF: L. Zidane – Odriozola Arzallus, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo – Isco, M. Llorente, D. Ceballos – Bale, Benzema, Díaz.
    Náhradníci: Navas – Díaz, Reguilón, L. Vázquez, Vallejo, Valverde, Casemiro.

    SD Huesca: R. Santamaría – Y. Herrera, Etxeita, Mantovani, Pulido, Galán – Musto, Moisés Gómez, Rivera – Ávila, Cucho.
    Náhradníci: Jovanović – Diéguez, Añor, Camacho, Gallar, Aguilera, Gallego.

    Rozhodčí: Estrada – Aguilar, Martín.
     
    Zinédine Zidane přichystal v sestavě pro utkání s poslední Huescou řadu změn. Vůbec podruhé v kariéře nastoupí za první tým Realu Madrid Luca Zidane, zatím jediný start si dvacetiletý gólman připsal v závěrečném kole loňského ročníku, kdy byl u remízy 2:2 s Villarrealem. Staronový trenér také kompletně obměnil záložní řadu, místo tradičních opor Modriće, Kroose a Casemira nastoupí od úvodní minuty Isco, Marcos Llorente a Dani Ceballos. Vůbec poprvé po přestupu z Manchesteru City nastoupí od úvodní minuty devatenáctiletá útočník Brahim Díaz.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu Estadio Santiago Bernabéu. Zápas devětadvacátého kola nejvyšší španělské soutěže LaLigy může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní rozehrávku ze středového kruhu se postaral hostující útočník Luis Ávila. Huesca se ale u balonu příliš dlouho neudržela, Benzemova přihrávka šla jen za Balea.
     
    2
    Real Madrid se okamžitě usadil na útočné polovině. Ceballos přihrával podél postranní lajny na Balea, ale ani nyní balon nedoputoval k devětadvacetiletému útočníkovi.
     
    3
    Od Ramose s Nachem putoval balon na levou stranu, kde ale neměl více prostoru Marcelo. Poprvé se zapojil do kombinace také Llorente, ale jeho přihrávka skončila jen na kopačce Musta.
     
    3
    Huesca právě vstřelila branku! Huesca se poprvé dostala za půlící lajnu a hned jde do vedení! Nacho zaváhal na levé straně v souboji s Ávilou, útočník hostujícího celku následně naservíroval míč přesně do kroku zcela volnému CUCHOVI. Devatenáctiletý Kolumbijec následně zachoval chladnou hlavu a zamířil mimo dosah Zidana.
    3. CUCHO - 0:1
     
    5
    Madridský celek se snaží o bleskovou odpověď. Hosté se ale ubránili nátlaku Balea na levém kraji a poté odpravili balon do bezpečí až k půlící lajně.
     
    6
    Llorente odpálil míč v souboji s Riverou jen za postranní lajnu. Poté měl potíže s Galánem také Odriozola. Huesca předvádí sympatická vstup do zápasu.
     
    7
    Moisés Gómez rozehrával volný přímý kop po faulu Isca. Před Zidanem bylo pořádně horko, ale Ávilova hlavička se mezi tři tyče nevešla. Tentokrát může dvacetiletý gólman v klidu rozehrávat.
     
    8
    S Iscem si narazil ve středu pole Marcos Llorente. Následně měl na levém kraji balon pod kontrolou Odriozola. Domácí jsou ale stále zaskočeni inkasovanou brankou a nedaří se jim kombinovat.
     
    9
    Po dlouhém výkopu musel podstoupit hlavičkový souboj Musto s Ceballosem. Balon se odrazil jen k domácím hráčům, ale Galán se stačil vrátit do branného postavení a zastavil Balea.
     
    10
    Isco se přesunul na levou stranu, kde si poradil s Herrerou, už byl v ideálním prostoru pro centr, ale zpětnou přihrávkou nenašel připraveného Benzemu. Zkušený Francouz pálil z prvního doteku vysoko na tribunu.
     
    11
    Do otevřené obrany mířil Luis Ávila. Také Ramos ale dokázal rychle zformovat obranu svého týmu. Prudká přihrávka na Cucha tentokrát přes Nacha s Marcelem neprošla.
     
    12
    Rozehrávku útočné akce na sebe vzal kapitán Realu Sergio Ramos. Lehký dloubáček měl nají Benzemu, ale souhra dvou zkušených fotbalistů o metr nevyšla. Balon odskočil od trávníku až do rukavic hostujícího brankáře.
     
    13
    Po divokých prvních minutách Real uklidňuje hru ve středu pole. Benzema se nyní vžil do role nahrávače, ale nadýchaným centrem mladého Brahima Díaze minul o pořádný kus.
     
    14
    Marcelo si několikrát vyměnil míč s Ceballosem, ale místo pro průnik do vápna neměl. Následně se Real prokombinoval do vápna z pravé strany, ale po přihrávce Odriozoly pálil Benzema ještě před první tyč.
    14. Karim Benzema v nadějném postavení branku netrefil
     
    15
    Sergio Ramos musel skousnou přišlápnutí od střelce zatím jediného gólu Cucha. Hlavní rozhodčí byl situaci velmi blízko a ihned odpískal faul na domácího kapitána.
     
    16
    Luca Zidane musel pomoci svým obráncům s rozehrávkou. Na pravé straně mířil za balonem Isco, který ještě ve skluzu procedil míč k Benzemovi. Francouzský útočník ale pokusem z otočky Santamaríu nepřekvapil.
    16. Benzema neuspěl ani střelou z otočky
     
    17
    Gareth Bale si přišel pro balon až ke středové čáře, následně mohl rozběhnout Marcela, který měl na levé straně dostatek prostoru. Zkušený Brazilec si ale nepohlídal ofsajdové postavení.
     
    18
    Luis Ávila se střetl s pokutovém území s Ramosem. Hůře dopadl po střetu hlav hostující útočník, který se jen těžce zvedal z trávníku. Huesca ale bude pokračovat rozehrávkou volného přímého kopu.
     
    19
    Cucho nejprve pálil do obranné zdi, následně se ještě dostal k odraženému balonu Damián Musto. Jeho rána sice prošla hráči ve zdi, ale zamířila jen vedle pravé tyče Zidanovy branky.
     
    20
    I po dvaceti minutách senzačně vede Huesca na trávníku Realu Madrid o jednu branku. O zatím jediný zásah se postaral devatenáctiletý Cucho, který zužitkoval nahrávku svého kolegy z útoku Luise Ávily.
     
    21
    Moisés Gómez zkoušel rozběhnout Ávilu přihrávkou po pravém kraji. Jako první byl ale u balonu Sergio Ramos a Ávila už si dvakrát rozmyslel, jestli jít do souboje s kapitánem Realu.
     
    22
    Marcos Llorente má zdravotní problémy, když mu přišlápl patu Javier Galán. Hra ale pokračovala bez přerušení, píská se až faul Nacha, který skolil Cucha.
     
    23
    Jorge Pulido přenesl hru přes celou šířku trávníku na pravou stranu. Proti Herrerovi vystoupil z obrany Marcelo, ale míč odrazil pouze za postranní čáru.
     
    24
    Rivera pořádně zavařil domácím obráncům při rozehrávce. Také Luis Ávila se pokoušel získat balon těsně před vápnem soupeře, ale přes Ramose s Marcelem se k hracímu předmětu nedostal.
     
    25
    Po Ramosově přihrávce měl na pravé straně více prostoru Odriozola. Domácí hráči si ale nevěřili na průnik do šestnáctky a tak přišla jen zpětná nahrávce k Llorentemu. Nápor Realu se zvyšuje.
     
    25
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real Madrid srovnává stav dnešního zápasu! Benzema vybojoval míč, následně si nahrál s Díazem, který mu předložil balon do stoprocentní šance. Santamaría ještě Benzemovu střelu vyrazil, ale pouze znovu k Díazovi, který tentokrát nabídl skórování ISCOVI, který už z metru dopravil míč do sítě.
    25. ISCO - 1:1
     
    27
    Huesca se ihned po rozehrávce po obdržené brance vrhla do útoku. Po rozehrávce rohového kopu se ale provinil v pokutovém území útočným faulem Damián Musto.
     
    28
    Domácí tým pokračuje v trpělivém výkonu. Marcelo startoval na levém kraji, ale Nachova rozehrávka skončil jen na hlavě bránícího Mantovaniho. Na druhé straně nestačil zastavit balon na hrací ploše Galán.
     
    29
    Marcelo si narazil s Díazem, následně se zapojil do kombinace také Dani Ceballos. Ani Odriozolu nevynechali ve zdlouhavé rozehrávce. Nakonec se ale píská faul na Isca těsně před vápnem Huescy.
     
    30
    Právě faulovaný Isco se postavil k míči na místě přestupku. Před Santamaríou však zmatek nenastal. Iscův centr pouze prolétl vápnem a bez doteků jediného hráče skončil za koncovou lajnou.
     
    31
    Po více než půlhodině hry hraje Real Madrid s poslední Huescou 1:1. Od inkasované branky jsou ale domácí fotbalisté jednoznačně aktivnějším týmem. Huesca se až příliš zatahuje do obrany.
     
    32
    Nyní měl ale Nacho potíže s rozehrávkou. Ávila skvěle napadal obránce Realu Madrid, na levé straně poté musel hasit nepříjemnou situaci Sergio Ramos. Rivera nakonec získal pro hosty alespoň rohový kop.
     
    33
    A právě Christian Rivera se pokusil zakroutit míč do pokutového území. Před Zidanem ještě clonil Ávila, ale mladý brankář Realu sebral balon do rukavic a ještě skvěle rozehrál.
     
    34
    Do protiútoku po ubráněném rohu se hnal Brahim Díaz. Benzema byl před brankou zcela osamocen, ale Díaze dokázal na hranici pokutového území ubránit Xabier Etxeita. Také Real bude rozehrávat rohový kop.
     
    35
    Domácí fotbalisté rozehráli standardní situaci jen do kombinace. Nakonec pálil z hranice šestnáctky Marcelo jen do soupeře před sebou. Akce Realu ještě pokračovala, ale ani Marcelův centr spoluhráče ve vápně nenašel.
     
    36
    Huesca už měla míč pod kontrolou. Pudilo nahrál na levé straně Galánovi, který byl ale pod okamžitým tlakem Ceballose. Právě dvaadvacetiletý záložník Realu se ale provinil faulem.
     
    37
    Moisés Gómez rozehrával další rohový kop hostujícího celku. Kapitán Huescy Xabier Etxeita hlavičkoval na zadní tyči, uvolnil se přes Nacha, ale míč neusměrnil mezi brankovou konstrukci.
     
    38
    Karim Benzema se snažil projít do vápna středem trávníku. Přes zhuštěný prostor, ale neměl příliš šancí, následně se ještě pokoušel získat míč pro domácí Marcos Llorente, ale i on se provinil proti pravidlům.
     
    39
    Po vhazování zpoza postranní lajny museli domácí hráči o balon zabojovat. Marcelova přihrávka našla Balea, který ještě zkoušel centrovat do vápna, ale míč byl sražen Herrerou na rohový kop.
     
    40
    Ani s blížícím se závěrem prvního poločasu se nemůže Real podruhé prosadit. Isco sice rozehrál nečekaně rychle od rohového praporku, ale následně se míč už do pokutového území hostujícího celku nepodíval.
     
    41
    Kombinace madridského celku postrádá myšlenku. Odriozola zkoušel přihrávat Llorentemu, ale střední záložník byl ihned pod tlakem napadajícího Gómeze a musel velmi rychle napálit míč k Zidanovi.
     
    42
    Nacho musel být v pohotovosti. Jako poslední obránce čelil náběhu Cucha, který se opět hnal za nakopnutým balonem, ale devětadvacetiletá obránce Realu zapeklitou situaci na hranici vápna s klidem vyřešil.
     
    43
    Také Roberto Santamaría si příliš nedělal z napadajícího Balea. Zkušený brankář hostujícího celku rozehrával středem na Gómeze, ten ještě posunul balon k Ávilovi, ale to už byla obrana Realu zformována před šestnáctkou.
     
    44
    Minutu před přestávkou se zmocnil balonu Marcos Llorente. Rivera se rychle vrhl pod nohy Llorentemu, který skončil s bolestivou grimasou na trávníku. Hlavní rozhodčí píská proti hostující brance.
     
    45
    Isco až příliš dlouho čekal s přihrávkou na Balea. Welšský útočník už mezitím přeběhl ofsajdovou linii a poté už nemohl pokračovat v náběhu směrem na hostující branku.
     
    45+1
    Ramosovi teď zrovna dvakrát nepoděkuje Zidane. Mladý brankář Realu musel odkopnout míč jen bez většího rozmyšlení před napadajícím Cuchem. Následně se Huesca dostala do jasné šance, ale Ávilova rána skončila těsně nad břevnem.
    45+1. Luis Ávila mohl poslat Huescu těsně před pauzou znovu do vedení
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Šedesát nastavených sekund v prvním poločas je minulostí. Hráči obou týmů odcházejí do šaten za nerozhodného skóre 1:1.

    Estadio Santiago Bernabéu šokoval již ve třetí minutě Cucho, který využil zaváhání Nacha na pravé straně a parádní přihrávky Luise Ávily. Teprve devatenáctiletý útočník hostů si ale poradil jako mazák a propálil Zidaneho. Real následně převzal tempo zápasu a zatlačil soupeře, Karim Benzema se ještě dvakrát zastřeloval, ale aktivitu madridského celku proměnil v branku Isco, který dopravil z metr balon do sítě po přihrávce Brahima Díaze. Ještě před přestávkou mohl poslat hosty zpět do vedení Luis Ávila, ale z blízkosti přestřelil.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:46.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Jako první se dotkl míče ve druhém poločase Karim Benzema. Domácí celek ale nikam po rozehrávce nespěchal. Isco s klidem kombinoval s Marcelem na levém kraji trávníku.
     
    47
    Pro balon si přišel více do hřiště také Gareth Bale. Benzema pouštěl míč mezi nohama k Díazovi, ale mladý útočník Realu byl v obležení hned třech soupeřů a balon neudržel.
     
    48
    Bale ještě míč netrefil ideálně, ale po odraženém balonu pálil z prvního doteku Karim Benzema. Umístěnou ránu k pravé tyči ale stačil zastavit před brankovou lajnou Roberto Santamaría.
    48. Benzemovi dnes zatím není přáno
     
    48
    První žlutá karta zápasu! Jorge Pulido nestačil rychlostně na Llorenteho a tak ho výrazně přidržel za dres. Domácí tým navíc bude zahrávat volný přímý kop z nebezpečné pozice.
     
    49
    Balon si na místo přestupku postavil Gareth Bale. Po nepovedené střele se však ozvali také domácí fanoušci s lehkým pískotem na hvězdu domácího celku. Od své branky bude rozehrávat Santamaría.
     
    50
    Také Huesca se poprvé ve druhém poločase dostala na útočnou polovinu. S Gómezem si zahrál Musto, následně ale už přišla nepřesná přihrávka na vysunutého Cucha.
     
    51
    Právě Cucho se ještě následně snažil vybojovat rohový kop, ale míč putoval za brankovou lajnu právě od něj. Damián Musto zcela zbytečně zajel skluzem do Isca a je potrestán žlutou kartou.
     
    52
    Vysoké tempo zápasu pokračuje i po změně stran. Fotbalisté Realu Madrid zkoušeli proklouznout do vápna střede, ale Benzema přihrával Díazovi pouze na paty a balon skončil u Santamaríi.
     
    53
    Hosté napadali dokonce ve čtyřech, ale zkušený Sergio Ramos se nenechal přelstít a bez větších potíží nahrál na pravou stranu. Odriozola ale nepřešel přes Galána.
     
    54
    Moisés Gómez se zničehonic dostal do nadějného náběhu. Domácí obrana lehce zaspala, ale Gómezovi nesedl míč na kopačku a už nedokázal oslovit svého spoluhráče v útoku Cucha.
     
    55
    Marcelo přihrával Díazovi, ale ten byl opět pod velkým tlakem bránícího Pulida. Domácí se však rychle vrátili k balonu, ale Odriozolu zradilo u postranní lajny zpracování.
     
    56
    Herrera postupoval kolem Isca po pravém kraji. Právě Isco musel odpravit balon jen za postranní čáru. Huesca se po dlouhé době opět objevila na útočné polovině, ale Cucho až před Zidaneho neproklouzl.
     
    57
    Nacho musel řešit nepříjemný centr z pravé strany jen hlavičkou do bezpečí. Za zády Nacha už číhal na příležitost Luis Ávila, hosté mají rohový kop.
     
    58
    Rozehrávka od rohového praporku ale příliš vzrušení nepřinesla. V pokutovém území se sice srazil Marcelo s Odriozolou, ale u balonu se zjevil jen další z domácích hráčů Marcos Llorente.
     
    59
    Madridský celek se po ubráněném rohu opět usadil na útočné polovině. Nacho vyzval ke spolupráci Llorenteho, následně měl míč u kopačky také Gareth Bale, ale jeho přihrávka už dalšího hráče v bílém nenašla.
     
    60
    Gómez postrčil u postranní lajny Llorenteho. Bílý balet rozehrával okamžitě z místa přestupku, ale obrana posledního celku LaLigy už byla na svém místě. Santamaría podpořil své spoluhráče jistým zákrokem proti centru Marcela.
     
    61
    Obrana Realu opět zaspala. Luis Ávila se prosmýkl mezi obránci, ale těsně před vápnem ho stačil dostihnout Nacho a ještě mu vypíchnout míč. O několik sekund později hasil podobnou situaci vyběhnutím Zidane.
     
    62
    S Odriozolou si narazil na pravé straně Gareth Bale. Vyražený centr následně přistál u Díaze, ale něž si devatenáctiletý útočník připravil balon ke střele, tak už měl okolo sebe tři protihráče.
     
    62
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Madridský celek se dostává do vedení! Bale přetáhl centr z pravé straně až k Benzemovi na zadní tyči. Francouzský útočník hlavičkoval nejspíše mimo branku, ale za balonem se stačil ještě pravou nohou natáhnout DANI CEBALLOS, který v krkolomné pozici dopravil balon do sítě.
    62. Dani CEBALLOS - 2:1
     
    63
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Luis Ezequiel Ávila, přichází Enric Gallego.
     
    64
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Brahim Díaz, přichází Lucas Vázquez.
     
    65
    Real pokračuje v tlaku i po vedoucí brance. Marcelo vymýšlel přihrávku do vápna, ale Etxeita dokázal zastavit míč těsně před Benzemou.
     
    66
    Také Huesca o sobě dala vědět. Nacho srazil téměř bez míče unikajícího Gallega a je potrestán žlutou kartou. Hostující útočník už by měl snadnou cestu do pokutového území.
     
    67
    Moisés Gómez centroval do pokutového území z místa přestupku. Před Zidanem se tlačil k hlavičce střídající Gallego, ale mladý brankář Realu byl faulován a toho si všiml i hlavní rozhodčí.
     
    68
    Domácí fotbalisté opět uklidňují hru ve střední části trávníku. Přihrávka Isca však nebyla z nejpřesnějších a Real se musel stáhnout před vlastní vápno. S Mustem si poradil Sergio Ramos.
     
    69
    Střídající Enric Gallego výrazně okysličil útočnou snahu hostujícího celku. Nyní chtěl až příliš agresivně získat míč, Marcelo po kontaktu s Gallegem skončil zaviněně na trávníku.
     
    70
    Gareth Bale zkoušel přebrat balon na levém kraji, ale podobně jako v prvním poločase se ocitl až za postranní obráncem soupeře. Po odmávaném ofsajdu budou rozehrávat hosté.
     
    71
    Riverův centr byl zastaven Marcelem, zkušený Brazilec ještě stačil míč zachytit na hrací ploše, následně nastartoval Balea, který přihrával na hranici vápna.
     
    72
    Obrovská šance Garetha Balea! Benzema vyslal na pravé straně do volného prostoru Odriozolu, který následně přihrával pod sebe na Balea. Welšský útočník měl před sebou zcela prázdnou branku, ale v lehkém pokleku minul!
    72. Gareth Bale minul zcela prázdnou branku ze dvou metrů
     
    73
    Před Ceballose se tlačili domácí hráči do pokutového území. Střelec zatím rozhodující branky se však nedokázal prosadit proti dvojici bránících Pulidovi s Galánem.
     
    74
    Huesca právě vstřelila branku! Huesca se prosazuje po rohovém kopu a je znovu vyrovnáno! Hosté rozehráli od rohového praporku jen do kombinace, ale domácí obrana zcela propadla. Nacho nezachytil náběh XABIERA ETXEITY, který na první tyči tečoval balon mimo dosah Zidaneho.
    74. Xabier ETXEITA - 2:2
     
    75
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Isco, přichází Federico Valverde.
     
    77
    Domácí fotbalisté se znovu aktivně posouvají k vápnu soupeře. Vázquez přihrával Llorentemu, který ještě vyzval ke spolupráci Marcela, ale ten už nestačil na bránícího Galána.
     
    78
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Christian Rivera, přichází Juanpi Añor.
     
    79
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marcos Llorente, přichází Mariano Díaz.
     
    80
    Zdravotní potíže má hostující brankář Santamaría. Po krátkém přerušení je ale schopný pokračovat ve hře a tak může závěrečná desetiminutovka odstartovat.
     
    81
    Dani Ceballos zastavil nedovoleně Cucha, který sebou následně plácl o zem. Hlavní rozhodčí odpískal faul na střelce dnešní první branky. Nadějná šance pro Huescu.
     
    82
    Musto centroval do pokutového území, následně se ještě míč odrazil přesně do kroku Gómezovi, který ale pálil jen těsně vedle vzdálenější tyče. Luca Zidane by zasáhnout nedokázal.
     
    83
    Madridští hráči jsou pod tlakem. Rozehrávce nepřidal ani Zidane, který dostal do potíží Odriozolu. Následně musel na třiceti metrech od domácí branky faulovat Sergio Ramos.
     
    83
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Cucho, přichází Álex Gallar.
     
    84
    Huesca pomýšlí na vítězství v dnešním zápase. Po zblokované ráně rozehrávali hosté další rohový kop, ale tentokrát před Zidanem zasáhl Nacho.
     
    85
    Gareth Bale neměl komu nahrát, následně chtěl jít individuálně přes Gómeze, ale místo toho balon pouze ztratil. Odriozola ale ještě zabokoval v obraně a získal míč pro Mariana Díaze.
     
    86
    Odriozola pokračuje v nároční hře. Na pravém kraji získal míč také pro Lucase Vázqueze, který na nic nečekal a ze střední vzdálenosti prověřil Santamaríu.
     
    87
    Mariano Díaz ani Gareth Bale se přes zhuštěný prostor na hranici vápna ke střele nedostali. Naopak zapracovat do obrany musel Vázquez, kterého naháněl napadající Gallar. Vázquez si musel pomoci přihrávkou k Zidanemu.
     
    88
    Damián Musto zůstal na malý moment na trávníku, ale za pomoci Gómeze se rychle zvedl a vyvrcholení dnešního duelu může pokračovat. Marcelo byl zastaven čistým zákrokem u postranní lajny.
     
    89
    Nakonec hlavní rozhodčí odpískal faul na Marcela. Sám faulovaný centroval do pokutového území, kde se prosadil k balonu Sergio Ramos, ale po nepřesném zpracování míč odskočil až za koncovou lajnu.
     
    90
    Poslední Huesca drží senzační remízu na stadionu Realu Madrid i v devadesáté minutě! Domácí celek se navíc nemůže vůbec nadechnout k závěrečnému tlaku. Benzemova přihrávka byla příliš pomalá.
     
    90
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Stačilo málo a Real se v devadesáté minutě prosazuje potřetí! Bale nejprve centroval nepřesně do pokutového území, následně ale Marcelo přistrčil míč přesně k nohám KARIMA BENZEMY, který dokázal parádním obstřelem překonal Santamaríu.
    90. Karim BENZEMA - 3:2
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+2
    Nacho vyrazil z pozice stopera až do pokutového území v rychlém protiútoku. Zcela volní byli v penaltovém prostoru Benzema i Vázquez, ale Nacho to vzal na sebe a pálil vysoko nad.
     
    90+3
    Madridský celek pokračuje v držení balonu u středové čáry. Marcelo ještě vystartoval do útoku, ale prudký centr na Mariana Díaze skončil pouze v moci Herrery. Následně byl ale faulován u rohového praporku Ceballos.
     
    90+4
    Právě Dani Ceballos se postavil k rozehrávce. Marcelo se sice nabízel ke kombinaci, ale Ceballos odcentroval do pokutového území, kde získal pro Real rohový kop Karim Benzema.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Čtyři nastavené minuty jsou minulostí a bitvě Realu Madrid s poslední Huescou končí. Vítěz posledních třech ročníků Ligy mistrů zvítězil na domácí půdě 3:2.

    Estadio Santiago Bernabéu šokoval již ve třetí minutě Cucho, který využil zaváhání Nacha na pravé straně a parádní přihrávky Luise Ávily. Teprve devatenáctiletý útočník hostů si ale poradil jako mazák a propálil Zidaneho. Real následně převzal tempo zápasu a zatlačil soupeře, Karim Benzema se ještě dvakrát zastřeloval, ale aktivitu madridského celku proměnil v branku Isco, který dopravil z metr balon do sítě po přihrávce Brahima Díaze. Ještě před přestávkou mohl poslat hosty zpět do vedení Luis Ávila, ale z blízkosti přestřelil.

    Po změně stran pokračoval Real v nastaveném trendu. Nátlakovou hru proměnil ve vedoucí branku Dani Ceballos, který dorazil do branky nepřesnou hlavičku Karima Benzemy. Huesca ještě dokázala z ojedinělé šance srovnat krok. Po rozehrávce od rohového praporku se prosadil hlavou kapitán hostů Xabier Ezxeita. Už to vypadalo, že si poslední tým LaLigy odveze z Madridu nečekaný bod, ale v devadesáté minutě rozhodčí o vítězství Realu parádní ránou ke vzdálenější tyči Karim Benzema.
     
    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:8. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:18. (22:39:59)

    Vít Schück

    Branky: 25. Isco (Díaz), 62. D. Ceballos (Benzema), 90. Benzema (Marcelo) – 3. Cucho (Ávila), 74. Etxeita (Moisés Gómez)

    Karty:   66. Nacho Fernández (REA) – 48. Pulido (HSC), 51. Musto (HSC)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:8. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:18.
    Real Madrid: L. Zidane – Odriozola Arzallus, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo – Isco (75. Valverde), M. Llorente (79. Díaz), D. Ceballos – Bale, Benzema, Díaz (64. L. Vázquez).
    Náhradníci: Navas – Díaz, Reguilón, L. Vázquez, Vallejo, Valverde, Casemiro.

    SD Huesca: R. Santamaría – Y. Herrera, Etxeita (C), Mantovani, Pulido, Galán – Musto, Moisés Gómez, Rivera (78. Añor) – Ávila (63. Gallego), Cucho (83. Gallar).
    Náhradníci: Jovanović – Diéguez, Añor, Camacho, Gallar, Aguilera, Gallego.

    Rozhodčí: Estrada – Aguilar, Martín
    bahis siteleri