Tottenham – West Ham 0:1 (kon.) | Crystal Palace – Everton 0:0 (kon.) | Fulham – Cardiff 1:0 (kon.)
Southampton – Bournemouth 3:3 (kon.) | Watford – Wolverhampton 1:2 (kon.) | Brighton – Newcastle 1:1 (kon.)
konec
Southampton FC
3:3 (1:2)
AFC Bournemouth
Sobota 27.04.2019, 16:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 36. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Callum Wilson (BTH)
     
    89
    Málem tu byla třetí otočka! Stephens udělal obrovskou minelu v přechodové fázi a doslova daroval Wilsonovi šanci na hattrick. Samostatný únik ale postrádal lepší zakončení, vyběhnutý Gunn byl víceméně trefen!
     
    88
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Shane Long, přichází Charlie Austin.
    86. Callum WILSON - 3:3
     
    86
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Hosté skutečně udeřili z ojedinělé útočné akce a mají na dosah alespoň zisk jednoho bodu! King potáhl míč přes střed hřiště a posunul ho na Ryana Frasera, který zleva přihrál do malého vápna. Tam se přes svého strážce prosadil CALLUM WILSON a zblízka nedal Gunnovi žádnou šanci.
     
    81
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Danny Ings, přichází Stuart Armstrong.
     
    72
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Nathaniel Clyne, přichází Dominic Solanke.
    67. Matt TARGETT - 3:2
     
    67
    Southampton právě vstřelil branku!
    Máme tady další otočku ve skóre! Danny Ings v nepříjemné situaci udržel míč na domácích kopačkách a částečně se zasloužil o famózní Valeryho centr z pravého křídla, který u zadní tyče dokonale zužitkoval přesně hlavičkující MATTA TARGETTA. Pro něj je to první gól v Premier League!
    55. James WARD-PROWSE - 2:2
     
    55
    Southampton právě vstřelil branku!
    Jako přes kopírák s prvním poločasem! Saints korunují tlak gólem na 2:2. Rozhodčí pustili hraniční zákrok uprostřed hřiště, po kterém se míč přes dvě přihrávky dostal na kopačky JAMESE WARDA-PROWSE a ten ho ze střední vzdálenosti uklidil mimo dosah Artura Boruce.
     
    53
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Dan Gosling, přichází Emerson Hyndman.
     
    46
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Oriol Romeu, přichází Matt Targett.
     
    45+2
    Dan Gosling nastavil své tělo před Ingse, čímž chtěl eliminovat riziko protiútoku. Sám si přitom ublížil a navíc vyfasoval napomenutí žlutou kartou.
     
    35
    Shane Long zatáhl za záchranou brzdu a nepustil do rychlého protiútoku Davida Brookse. O žluté kartě pro domácího útočníka nebylo žádný pochyb.
    32. Callum WILSON - 1:2
     
    32
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Tak to je velká lekce z efektivity od hostujícího mužstva! David Brooks rozehrál premiérový roh Bournemoutho na krátko. Fraser mu míč vrátil a následovala dalekonosná střela, kterou Gunn vyrazil jen na CALLUMA WILSONA. Ten si s dorážkou poradil mnohem lépe než na druhé straně Long.
     
    26
    Hned první ostřejší zákrok je ohodnocen žlutou kartou. Za tvrdé dohrání Ryana Frasera je potrestán španělský středopolař Oriol Romeu.
    24. Shane Long (SOT)
     
    24
    Obrovská šance Southamptonu! Ward-Prowse vyslal na zteč Longa, jehož střelu z úhlu Boruc vyrazil a pak měl obrovské štěstí, že irský útočník trefil z naprosto jednoduché dorážky pouze tyč!
     
    23
    Ani vyrovnávající trefa neodradila hostující střídačku od brzkého taktického střídání. Místo Chrise Mephana nastupuje Ryan Fraser. Bournemouth zřejmě přejde na rozestavení 4-4-2 s Akém a Clynem na krajích obrany.
    20. Dan GOSLING - 1:1
     
    20
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tady vyrovnání Bournemouthu, který zužitkoval svůj první útok v celém utkání! Byl to protiútok čtyři na dva, jenž Wilson zakončil přihrávkou na DANA GOSLINGA a tomu k překonání Gunna stačila nenápadná střela doprostřed branky.
    12. Shane LONG - 1:0
     
    12
    Southampton právě vstřelil branku!
    Domácí se ve dvanácté minutě zaslouženě dostávají do vedení! Nathan Redmond převzal míč u odkrytého levého konce pokutového území, odkud ho přihrál pod sebe na SHANEA LONGA. Jeho střela měla jen minimum razance, ale Boruc se k levé tyči přesto nedokázal včas přemístit.
     
    10
    Ings na konci přímočaré akce výborně načasoval přihrávku za obranu. Boruc proti Redmondovi ale dobře vystoupil a pravou nohou srazil balón na roh.

    Michal Břuchanský

    Branky: 12. S. Long (Redmond), 55. Ward-Prowse (P.-E. Höjbjerg), 67. Targett (Valery) – 20. Gosling (C. Wilson), 32. C. Wilson, 86. C. Wilson (Fraser)

    Karty:   26. Romeu (SOT), 35. S. Long (SOT) – 45+2. Gosling (BTH)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 8:9.
    Southampton FC: Gunn – Valery, Bednarek, J. Stephens, Bertrand – Ward-Prowse, Romeu (46. Targett), P.-E. Höjbjerg (C), Redmond – Ings (81. Armstrong), S. Long (88. Ch. Austin).
    Náhradníci: Forster – Armstrong, Ch. Austin, Lemina, Ramsay, Sims, Targett.

    AFC Bournemouth: Boruc – Mepham (23. Fraser), S. Cook (C), Simpson – Clyne (72. Solanke), Gosling (53. Hyndman), Brooks, Lerma, Aké – J. King, C. Wilson.
    Náhradníci: Begović – Fraser, Hyndman, Ibe, Mousset, Solanke, Surridge.

    Rozhodčí: Scott – McDonough, Davies

    Diváci: 31 310
    bahis siteleri