Jednotlivci (muži) (kon.) | Jednotlivci (ženy) (kon.)
konec
Jednotlivci (muži)

Úterý 31.07.2012, 10:00Olympijské hry - Lukostřelba
Sledujte:
     
    To je pro dnešek z mužské části turnaje vše, diváci ještě na závěr uvidí poslední ženský souboj. Na viděnou. (18:29:21)
     
    Set4
    Nakonec se drama nekonalo, Bubmin trefil dvě desítky a jednu osmičku. 28:26 ve čtvrtém setu a celkově 6:2 pro jednoho z favoritů na olympijsou medaili, kterého tak na Lord's Cricket Ground uvidíme i v pátek.
     
    Set3
    Možná jsem to zakřiknul, Rai totiž vzápětí vítězí 28:25. Rozklepou se Korejcovi při čerstvé vzpomínce ruce? Už vede jen 4:2.
     
    Set2
    Po druhém setu je to už 4:0 pro východoasijského střelce. Teď se o to zasloužil dokonalý zápis 10 – 10 – 10! Nezapomínejme však, že stejným vedením Bubmin v předchozím utkání málem pohrdnul...
     
    Set1
    Dobře to pro něj začíná. Bubmin jednou zacílil do desítky, jež mu zajistila výhru o bod 27:26.
     
    Mužský program úterního dne završí střetnutí Tarundeepa Raie s Kimem Bumbinem. Jihokorejec Bubmin by měl předvést přesvědčivější výkon než před chvílí proti Elderovi.
     
    Set5
    Příznivci závodníka z Fidži však nakonec posmutněli. Jejich bojovník totiž na závěr mířil jen do šestky, takže v pátém setu padnul 23:26 a celkově 4:6. Jasný favorit Kim Bubmin se na postup pořádně nadřel!
     
    Set4
    No a drama je na světě! Korejcovi teď průměrné výkony nemohou stačit, neboť Robert Elder střílí svůj životní zápas! Čtvrtý set vyhrává 27:26 a máme tu vyrovnaný stav 4:4!
     
    Set3
    I na Fidži umí střílet. Elder si za svoje výkony zasloužil zápas zdramatizovat a skutečně byl odměněn – 29:27 pro outsidera, který tak koriguje na 2:4.
     
    Set2
    Elder se pochlapil, jenže ani 28 bodů mu nestačilo na dvě Korejcovy desítky a jednu devítku. Jednoznačný stav 4:0 pro Bubmina.
     
    Set1
    Úvodní set nebyl v Bubminově podání zrovna suverénní, přesto vybojoval výhru 26:24 a vede 2:0.
     
    Vzápětí bude Rai sledovat souboj, který mu do další fáze určí soupeře. Duel Roberta Eldera z Fidži a Kima Bubmina z Jižní Koreje má jasného favorita ve druhém jmenovaném. Ten v kvalifikaci překonal světový rekord, jenže jeho krajan Im Dong-Hyun byl ještě o bod lepší, a tak přepsal tabulky on.
     
    Roz
    O vítězi tedy musel rozhodnout rozstřel, v němž Tarundeep Rai dotáhnul svůj příběh do vítězného konce! Zacílil do devítky, kdežto soupeř jen do osmičky. Dál tak uvidíme právě indického šťastlivce.
     
    Set5
    Velký comeback v podání indického střelce! Rai už měl nůž na krku, jenže teď vyhrává druhý set v řadě a rázem máme srovnáno 5:5!
     
    Set4
    Ještě ale není konec. Dvakrát deset pro Raie, který tak vítězí 28:27 a snižuje na 3:5.
     
    Set3
    Tarundeep Rai předvedl úplně stejný zápis jako před chvílí. Začal desítkou, pokračoval devítkou a pak trefil osmičku. V tak kvalitním souboji, jaký sledujeme, mu to podruhé nestačilo ani na bod! Stevens vede 5:1.
     
    Set2
    Druhý set byl svědkem stejnoměrných výkonů a díky remíze 27:27 je stav ze Stevensova pohledu 3:1.
     
    Set1
    Oba chlapíci rozjíždějí duel svižně, každý už trefil jednu desítku. Zbývající dva pokusy však posouvají kupředu Kubánce Stevense – 28:27, 2:0.
     
    Další zápas by měl přinést vyrovnanou partii. Alespoň tedy podle výsledků z kvalifikace. Tarundeepa Raie s Juanem Carlosem Stevensem dělil jediný bod a teď se spolu utkají o postup.

    David Motloch

    Martin Voltr

    bahis siteleri