Jednotlivci (muži) (kon.) | Jednotlivci (ženy) (kon.)
konec
Jednotlivci (muži)

Úterý 31.07.2012, 10:00Olympijské hry - Lukostřelba
Sledujte:
     
    Set4
    Nakonec se drama nekonalo, Bubmin trefil dvě desítky a jednu osmičku. 28:26 ve čtvrtém setu a celkově 6:2 pro jednoho z favoritů na olympijsou medaili, kterého tak na Lord's Cricket Ground uvidíme i v pátek.
     
    Set5
    Příznivci závodníka z Fidži však nakonec posmutněli. Jejich bojovník totiž na závěr mířil jen do šestky, takže v pátém setu padnul 23:26 a celkově 4:6. Jasný favorit Kim Bubmin se na postup pořádně nadřel!
     
    Set4
    No a drama je na světě! Korejcovi teď průměrné výkony nemohou stačit, neboť Robert Elder střílí svůj životní zápas! Čtvrtý set vyhrává 27:26 a máme tu vyrovnaný stav 4:4!
     
    Roz
    O vítězi tedy musel rozhodnout rozstřel, v němž Tarundeep Rai dotáhnul svůj příběh do vítězného konce! Zacílil do devítky, kdežto soupeř jen do osmičky. Dál tak uvidíme právě indického šťastlivce.
     
    Set5
    Velký comeback v podání indického střelce! Rai už měl nůž na krku, jenže teď vyhrává druhý set v řadě a rázem máme srovnáno 5:5!
     
    Set5
    I přes sedmičku v úvodu páté sady rozhoduje Rafal Dobrowolski o svém truimfu. 26:25, celkově 7:3 a Polák slaví postup mezi elitní šestnáctku!
     
    Set5
    Ano! Posledním šípem musel Rafal Dobrowolski trefit alespoň devítku a uspěl. Jeho vítězství 27:26 v pátém setu a 7:3 v celém zápase znamená, že polský závodník se podívá mezi nejlepších dvaatřicet.
     
    16:07
    Ano! Jantsan Gantugs (MGL) senzačně vypadává už před osmifinále, které si místo něj zahraje Rahul Banerjee (IND), jenž vyhrál všechny tři kola a hladce postupuje se skórem 6:0!
     
    13:53
    A je hotovo! Do čtvrtfinále postupuje Takaharu Furukawa (JPN), když v posledním kole nahrál 29 bodů a Dmytro Hrachov (UKR) nenašel vhodnou odpověď. Se skóre 6:4 (141:138) tak vítězí Japonec.
     
    13:18
    Michele Frangilli (ITA) trefil v posledním pokusu pouze 8 bodů a to bylo málo, jelikož Dmytro Hrachov (UKR) uhrál o bod více a postupuje tak do osmifinále poměrem 7:3.
     
    13:02
    Je konec! Takaharu Furukawa (JPN) zápas nakonec zvládá lépe a to i přes poměrně vlažný začátek. V posledním kole trefil dvě desítky a jednu devítku. Postupuje tak do osmifinále.
     
    12:31
    A v něm vítězí Khairul Anuar Mohamad (MAS)! Postupuje tak do čtvrtfinále.
     
    11:40
    Velkolepé kolo! Z šesti šípů, jenž oba lukostřelci vrhli, jich hned pět skončilo ve středovém kruhu. Jedinou devítku trefil Chu Sian Cheng (MAS) a to ho také stálo vítězství. Výsledkem 140:137 a 6:4 na sety vítězí Khairul Anuar Mohamad (MAS). Takhle dramatický souboj si ale asi nepředstavoval.
     
    11:25
    Jednoznačná partie. Camilo Mayr (GER) neměl příliš mnoho šancí a přesto, že ve třetím setu nestřílel šípy vůbec špatně, na excelentní výkony Xing Yu (CHN) to zkrátka nemělo. Ten ve všech třech kolech ztratil pouze tři body a suverénně postupuje do osmifinále.
     
    11:02
    Opět středový kruh! Máme prvního čtvrtfinalistu. Po výsledku 111:109 a 6:2 na sety vyhrává Baard Nesteng (NOR) a bude čekat na svého soupeře ve čtvrtfinále.
     
    10:26
    A máme tady druhého osmifinalistu. Stává se jím podle očekávání Jacob Wukie (USA), jenž vyhrál všechny sety a skórem 6:0 tak hladce postupuje do dalšího kola.
     
    10:16
    Nakonec vítězí favorit tohoto zápasu Baard Nesteng (NOR). Byl to ale tuhý boj. Vyhrál v tzv. Shoot-Offu, kde porazil svého soupeře dodatečnými body ze všech pěti setů 6:5. Baard Nesteng (NOR) tak postupuje do osmifinále.

    David Motloch

    Martin Voltr

    bahis siteleri