Jednotlivci (muži) (kon.) | Jednotlivci (ženy) (kon.)
konec
Jednotlivci (ženy)

Úterý 31.07.2012, 10:26Olympijské hry - Lukostřelba
Sledujte:
     
    Myslím, že to byl skutečně nádherný závěr a pozvánka na další souboje lukostřeleckého programu. Soutěž pokračuje už zítra, tak nezapomeňte sledovat naše on-line přenosy. Příjemný zbytek večera! (18:49:14)
     
    Roz
    Obě ženy namířily šíp shodně do devítky. Blíže středu však byla Berengere Schuhová z Francie, která tak postupuje mezi nejlepší šestnáctku.
     
    Set5
    Jako třešnička na dortu dnešního dne přichází rozstřel o vítězku! Lin Chia-En vyhrála pátý set 28:25, čímž srovnala na 5:5 a vynutila si rozhodnutí na jednu ránu.
     
    Set4
    Ještě není konec. Schuhová na závěr čtvrté sady zaváhala a trefila jen osmičku, což znamenalo remízu. Stav se pohnul na 5:3 pro Francouzsku, desátou závodnici z Pekingu.
     
    Set3
    No a Berengere Schuhová znovu otáčí zápas! Třikrát devět je dvacet sedm, tedy o bod víc než soupeřka. Za stavu 4:2 může francouzská střelkyně rozhodnout.
     
    Set2
    Schuhová se však rozpomněla na své světlé chvilky z odpoledne a díky vítězství 29:22 srovnává na 2:2.
     
    Set1
    Zatím se jí to daří, a to především díky kiksu Francouzky v posledním pokusu – trefu do čtyřky tak rozhodně můžeme nazvat. 26:20 pro Chia-En.
     
    Na závěr dnešního odpoledne uvidíme další bitvu o páteční osmifinále. Lin Chia-En z Taiwanu se utká právě s Berengere Schuhovou z Francie a bude chtít potvrdit svou pozici favoritky.
     
    Set4
    Fantastický zápis ze čtvrtého setu posouvá Berengere Schuhovou dál! Všechny tři její šípy zamířily do desítky, na což Kawanakaová nemohla najít odpověď a máme hotovo.
     
    Set3
    Lukostřelkyně teď své výkony konečně ustálily a veseleji je Francouzce. Poslední desítka ji zajistila stav 28:26 a v zápase 4:2. Vypadá to pro ni nadějně.
     
    Set2
    Druhý set ale Kawanakaová pokazila jednou sedmičkou a dokonce jednou šestkou. Schuhová díky výhře 27:22 srovnává na 2:2.
     
    Set1
    Drobná japonská závodnice, vážící pouhých 50 kilogramů (možná i s postelí v olympijské vesnici), se po prvním dějství ujímá vedení 2:0.
     
    Soupeřku předchozí vítězky určí souboj, který se chystá právě teď. Proti sobě nastoupí Berengere Schuhová z Francie a Kaori Kawanakaová z Japonska. Kvalifikační výkon hovoří v mírný prospěch Japonky, ale vše se zdá být naprosto otevřené.
     
    Set4
    Na závěr si Hashimová desítkou přece jen spravila chuť. I tak ale čtvrtý set prohrává 24:27 a olympijský turnaj pro ni končí, byť měla zápas rozjetý perfektně. V další fázi uvidíme Lin Chia-En z Taiwanu.
     
    Set3
    Další fatální zaváhání malajské závodnice mělo podobu dvou šípů do pětkové výseče. Chia-En tak v pohodě získává další dva body a je blíže vítězství.
     
    Set2
    Vzápětí už Korejka svůj výkon výrazně zlepšila. Ani to ale nepotřebovala, protože Hashimová nepochopitelně trefila prvním šípem jen dvojku! Máme srovnáno 2:2.
     
    Set1
    První set však předpoklady nenaplnil. Hashimová se ujímá vedení 2:0!
     
    V zápase Lin Chia-En z Taiwanu a Nurul Syafiqah Hashimové z Malajsie bude favoritem na výhru první jmenovaná závodnice. Ta byla v kvalifikaci pátá o celých 68 bodů před dnešní soupeřkou.
     
    Set5
    Stěpanovová si svůj ortel podepsala závěrečným šípem do sedmičkové výseče. Japonka Ren Hayakawaová vítězí 27:25, celkově 7:3 a je mezi šestnácti nejlepšími.

    David Motloch

    Martin Voltr

    bahis siteleri