Jednotlivci (muži) (kon.) | Jednotlivci (ženy) (kon.)
konec
Jednotlivci (ženy)

Úterý 31.07.2012, 10:26Olympijské hry - Lukostřelba
Sledujte:
     
    Roz
    Obě ženy namířily šíp shodně do devítky. Blíže středu však byla Berengere Schuhová z Francie, která tak postupuje mezi nejlepší šestnáctku.
     
    Set5
    Jako třešnička na dortu dnešního dne přichází rozstřel o vítězku! Lin Chia-En vyhrála pátý set 28:25, čímž srovnala na 5:5 a vynutila si rozhodnutí na jednu ránu.
     
    Set4
    Fantastický zápis ze čtvrtého setu posouvá Berengere Schuhovou dál! Všechny tři její šípy zamířily do desítky, na což Kawanakaová nemohla najít odpověď a máme hotovo.
     
    Set4
    Na závěr si Hashimová desítkou přece jen spravila chuť. I tak ale čtvrtý set prohrává 24:27 a olympijský turnaj pro ni končí, byť měla zápas rozjetý perfektně. V další fázi uvidíme Lin Chia-En z Taiwanu.
     
    Set5
    Stěpanovová si svůj ortel podepsala závěrečným šípem do sedmičkové výseče. Japonka Ren Hayakawaová vítězí 27:25, celkově 7:3 a je mezi šestnácti nejlepšími.
     
    Set5
    Obě soupeřky se vybičovaly k perfektnímu představení. Už to vypadalo lépe pro Bjerendalovou, která trefila dvě desítky. Pak však přišla jen sedmička, na což Japonka nemilosrdně odpovídá! 29:27 pro Hayakawaovou v pátém setu a konečný výsledek 6:4 v její prospěch!
     
    Set3
    No a podívejme! Christine Bjerendalová otáčí vývoj střetnutí, když znovu vítězí 27:26. Outsider zápasu se těší z vedení 4:2.
     
    Set4
    Nejlepší výsledek celého zápasu, tedy 27 bodů v jednom setu, zaznamenala Inna Stěpanovová z Ruska a postupuje dál. Konečný stav 7:1.
     
    14:06
    Ano, Lee Sung Jin (KOR) trefila 9 bodů a je ve čtvrtfinále po výsledku 6:2 (110:105).
     
    13:30
    Tak tohle měla Kristine Esebuaová (GEO) hodně lehké. Vyhrává poměrem 6:0 a postupuje do osmifinále. Denisse van Lamoenová (CHI) dělala často zbytečné chyby, za celá tři kola netrefila ani jednu desítku. Dnes nebyla ve své kůži.
     
    12:46
    No a je konec! Takřka celý zápas vedla Američanka Nicholsová, ale nakonec jej nedokázala dovést do úspěšného konce. V posledním setu předvedla jen průměrný výsledek 25 bodů, kdežto Bishindee Urantungalagová (MGL) zahrála hned 28 bodů po šípech 9,9,10. Postupuje tak do čtvrtfinále.
     
    11:59
    A v něm vítězí americká lukostřelkyně! Jennifer Nicholsová (USA) tak postupuje do osmifinále a senzačně vyřazuje favoritku Chekrovolu Swuroovou (IND).
     
    11:16
    Po čtyřech setech je rozhodnuto. Ten poslední totiž skončil remízou. Obě lukostřelkyně v něm nahrály 26 bodů, což znamená celkové vítězství 6:2 pro Marianu Avitiaovou (MEX).
     
    10:51
    Toto je také konečný výsledek. Konečný stav na sety: 6:2. Postupuje Mariana Avitiaová (MEX).
     
    10:39
    Rozhodující pátý set dokázala urvat domácí lukostřelkyně Naomi Folkardová (GBR), když předčila svou soupeřku o dva body. Kristina Timofejevová (RUS) hned svou první ránu zahodila bodovým ohodnocením 7 a prohrává. Naomi Folkardová (GBR) tak vítězí 130:128 (6:4 na sety) a poráží favoritku zápasu!

    David Motloch

    Martin Voltr

    bahis siteleri