Maďarsko - Černá hora 10:11 (kon.) | Chorvatsko - Španělsko 8:7 (kon.)
Austrálie - Kazachstán 7:4 (kon.) | Řecko - Itálie 7:7 (kon.)
Srbsko - Velká Británie 21:7 (kon.) | USA - Rumunsko 10:8 (kon.)
konec
Austrálie - Kazachstán

7:4

(2:1, 2:0, 2:2, 1:1)

Úterý 31.07.2012, 15:10 • Water Polo Arena • Olympijské hry - Vodní pólo (muži)
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    30
    To je přesno to, co Australané potřebovali. Gólová pojistka již naprosto doraží nalomené Kazachy. Rhys Howden (AUS) trefil přesně a Nikolay Maximov (KAZ) taktéž nemá při tomto gólu čisté svědomí. (7:4)
     
    27
    Šikovnou výměnou míče se spoluhráčem zmátl Sergey Gorovoy (KAZ) obranu Austrálie a přesnou střelou, kterou otřel o břevno snižuje. (6:4)
     
    23
    Vyloučení Shakenova (KAZ) je okamžitě potrestáno. Obrana Kazaschstánu nepohlídala dostatečně Tima Clelanda (AUS) a ten tečí před bezmocným brankářem zvyšuje. (6:3)
     
    22
    Kazaši začali cítit šanci a v tom přichází nepozornost v obraně a volný Aidan Roach (AUS) přesnou střelou na zadní tyč vrací Australanům dvoubrankové vedení. (5:3)
     
    18
    Vyloučení Billyho Millera (AUS) je okamžitě potrestáno tvrdou ranou z bezprostřední blízkosti australské bárny. Střelcem je Ravil Manafov (KAZ). (4:3)
     
    17
    Tohle provedly Kazachstánci náramně. U míče sice byli oěpt dříve Australané, ti však o míč přišli a dlouhá přihrávka na Murata Shakenova (KAZ) ho vyslala do samostatného úniku, který tento hráč v pohodě proměnil. (4:2)
     
    16
    Ukumanov (KAZ) byl vyloučen těsně před koncem čtvrtiny a než se Kazachstánci srovnali do obranného bloku přišla nádherná přihrávka před bránu, kde zavěsil Gavid Woods (AUS). (4:1)
     
    10
    Rychlé využití početní výhody! Alexey Panfili (KAZ) byl vyloučen na dvacet vteřin a Rhys Howden (AUS) toho okamžitě využil ke střelení branky. (3:1)
     
    4
    Okamžitě přichází odpověď Kazachů. Při vyloučení Tima Clelanda (AUS) se prosadil Sergey Gubarev (KAZ). Brankář Dennerley (AUS) si na míč sice sáhl, ale to mu nepomohlo. (2:1)
     
    3
    Favorité utkání od začátku jdou tvrdě za svým cílem. Před brankářem vyhrál osobní souboj Jamie Beadsworth (AUS) a přesnou střelou zvyšuje. (2:0)
     
    2
    První vyloučení Manifov (KAZ) se sice již stihl vrátit ze svého dvaceti vteřinového vyloučení, ale přesto úvodní branku zápasu střílí s osmičkou McGregor (AUS) a otevírá tak skóre dnešního zápasu. (1:0)

    Jozef Valenčík

    Adrian Alexandrescu - Ulrich Spiegel
    bahis siteleri