Kladno – Vítkovice 4:1 (kon.) | Litvínov – Slavia 4:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:4 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Třinec 5:3 (kon.) | Liberec – Motor ČB 2:6 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:4 (2:0, 0:1, 0:3)
Berani Zlín
Pátek 26.10.2012, 18:00 • KV Arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:11
    Po zakázaném uvolnění vyhrál vhazování v obranném pásmu soupeře Martin Zaťovič, který se ihned cpal do zakončení. Při této snaze ho zastavil Oldřich Horák (ZLN) a ten si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    51:57
    Luboš Hořčička (ZLN) fauloval protihráče. Trest za nedovolené bránění odsedí Antonín Honejsek.
     
    47:46
    U časoměřičů si odsedí dvouminutový trest Petr Čajánek (ZLN) za držení. Příležitost pro Karlovy Vary, které nyní mohou napravit svou nepříznivé se vyvíjející hru.
     
    42:26
    Martin Gründling (KVA) předložil výstavní bodyček soupeři. Rozhodčí udělil karlovarskému obránci trest za nedovolené bránění, což nevyvolalo v publiku příznivé reakce.
     
    37:46
    Tomáš Linhart (ZLN) se pustil do bitky s Gründlingem, ale rozhodčí včas zasáhli. I tak ale zlínského beka trest nemine - získává dvouminutový trest za hrubost. Navíc míří na trestnou lavici dva energetici, a sice Martin Gründling a David Zucker (oba KVA). První jmenovanný za hrubost a druhý za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    35:26
    Nepovedená rozehrávka domácích znamenala faul Dustina Kohna (KVA), kterému již nezbyla jiná možnost. Dvě minuty - sekání.
     
    33:45
    K Okálovi si přisedne Petr Čajánek (ZLN), kterého posílají rozhodčí na trestnou lavici za držení. Energie tak bude hrát dvouminutovou přesilovou hru pět proti čtyřem.
     
    32:51
    Košťál přihrával před branku, ale smolně pro něj jen na hůl soupeře, který Mensatorovi následně zatopil. Jan Košťál (KVA) byl posléze donucen soupeře faulovat a odsedí si dvě minuty za hrubost. K časoměřičům ovšem míří také Zděnek Okál (ZLN), a to rovněž za hrubost. Pošťuchování totiž bylo oboustranné.
     
    29:33
    Od modré střílel Tesařík, domácí brankář puk vyrazil do rohu hřiště. Přitom ale Petr Gřegořek (KVA) za brankou fauloval soupeře a odsedí si dvouminutový trest za hrubost.
     
    24:04
    Na trestné lavici si odsedí dvouminutový trest Pavel Kubiš (ZLN) - hákování.
     
    18:18
    Pavel Kubiš (ZLN) ve středním pásmu při mantinelu srazil soupeře a odsedí si dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    10:51
    Marek melenovský (ZLN) zatímco jeho tým rozehrával od své branky fauloval protihráče a odsedí si dvě minuty za hrubost. Nutno dodat, že se mu k časoměřičům příliš nechtělo.
     
    08:44
    Na trestnou lavici míří opět Jan Látal (KVA). Tentokrát na dvě minuty za hákování.
     
    05:38
    Vyloučen Jan Látal (KVA) na dvě minuty za vysokou hůl. Šance pro hostující tým alespoň zčásti napravit nepovedený úvod a vstřelit kontaktní branku.
    Marken.cz

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 2. Nosek (Kumstát, Pech), 3. MacDonald (Skuhravý) - 38. Veselý (Matějíček, Tesařík), 45. Balaštík (Linhart, Hamrlík), 55. Leška (Kubiš, Matějíček), 60. Čajánek (Linhart, Melenovský)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Závorka) - MacDonald, Kohn, Nosek, Koblasa, Vachovec, Gřegořek (A), J. Látal, Skladaný, Zaťovič, Pech, Gulaši, Košťál (A), Gründling, Skuhravý (C), Kumstát, Kloz, Pohl, Doležal, Heřman, Zucker
    Trenéři: Vladimír Kýhos - Martin Pešout, Pavel Kněžický

    Berani Zlín: Hořčička (Štůrala) - Tesařík, Kotvan, Čech, Matějíček, Čajánek (C), Leška (A), Urbanec, Linhart, Ondráček, Kubiš, Honejsek, Hamrlík (A), Šlahař, Melenovský, Holík, Veselý, Okál, Horák, Valenta, Balaštík
    Trenéři: Rostislav Vlach - Juraj Jurík, Richard Hrazdira

    Rozhodčí: Martin Fraňo,Vladimír Pešina - Stanislav Barvíř, Petr Blümel
    bahis siteleri