Kladno – Vítkovice 4:1 (kon.) | Litvínov – Slavia 4:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:4 (kon.)
Pardubice – Plzeň 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Třinec 5:3 (kon.) | Liberec – Motor ČB 2:6 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:4 (2:0, 0:1, 0:3)
Berani Zlín
Pátek 26.10.2012, 18:00 • KV Arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nyní už se Mensator může v klidu vrátit do své branky. Je totiž rozhodnuto a velká část publika opouští svá místa. PETRU ČAJÁNKOVI se po přihrávce Linharta podařilo uniknout do středního pásma, odkud v pádu dokázal kotouč poslat do prázdné karlovarské branky. Asistence: Tomáš Linhart, Marek Melenovský.
     
    54:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pokud energetici v posledních pěti minutách nepřekonají Hořčičku, pak právě nyní došlo ke zmiňovanému rozuzlení. Kubiš najížděl proti jednomu obránci v tandemu s PETREM LEŠKOU, který obdržel kotouč a tahem vymetl horní růžek Mensatorovy klece. Asistence: Pavel Kubiš, Martin Matějíček.
     
    44:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po tandemu Skladaného s Heřmanem se puku ujali hostující hráči a usadili se v útočném pásmu. Hamrlík přenechal puk na modré Tomáši Linhartovi. Zlínský obránce tahem vyslal puk na branku a ne jeho dráze stál ještě JAROSLAV BALAŠTÍK, který protečoval kotouč za záda Lukáše Mensatora a vrací utkání na samotný začátek. Asistence: Tomáš Linhart, Martin Hamrlík.
     
    37:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští hokejisté se za zlepšenou hru přece jen dočkávají odměny. Matějíček poslal puk křižně BEDŘICHU VESELÉMU, který pálil ihned z první příležitosti. Lukáš Mensator šel po kotouči skluzem, což se zprvu zdálo jako správná volba. Puk ho totiž trefil do betonů, ale následně obloučkem přepadl několik desítek centimetrů za brankovou čáru. Asistence: Martin Matějíček, Radim Tesařík.
     
    02:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Další branka energetiků to jen potvrzuje. Václav Skuhravý vyhrál vhazování v obranném pásmu zlínských hokejistů. Za ním stál na modré ANDREW MACDONALD, který obdržel od kapitána domácích kotouč a vypálil z první. Hořčička dělal vše, co bylo v jeho silách, na kotouč si dokonce sáhl, ale i přesto mu přes rameno přepadl do branky. Asistence: Václav Skuhravý.
     
    01:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí publikum si užívá gólovou radost nečekaně brzy po začátku utkání. Pech ve středním pásmu nahrál Kumstátovi, který zavezl puk po pravém křídle do útočného pásma. Z druhé vlny mu byl k dispozici DAVID NOSEK, který také obdržel kotouč a ranou okamžitě z první prostřelil brankáře Hořčičku. Asistence: Petr Kumstát, Lukáš Pech.
    Marken.cz

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 2. Nosek (Kumstát, Pech), 3. MacDonald (Skuhravý) - 38. Veselý (Matějíček, Tesařík), 45. Balaštík (Linhart, Hamrlík), 55. Leška (Kubiš, Matějíček), 60. Čajánek (Linhart, Melenovský)


    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Závorka) - MacDonald, Kohn, Nosek, Koblasa, Vachovec, Gřegořek (A), J. Látal, Skladaný, Zaťovič, Pech, Gulaši, Košťál (A), Gründling, Skuhravý (C), Kumstát, Kloz, Pohl, Doležal, Heřman, Zucker
    Trenéři: Vladimír Kýhos - Martin Pešout, Pavel Kněžický

    Berani Zlín: Hořčička (Štůrala) - Tesařík, Kotvan, Čech, Matějíček, Čajánek (C), Leška (A), Urbanec, Linhart, Ondráček, Kubiš, Honejsek, Hamrlík (A), Šlahař, Melenovský, Holík, Veselý, Okál, Horák, Valenta, Balaštík
    Trenéři: Rostislav Vlach - Juraj Jurík, Richard Hrazdira

    Rozhodčí: Martin Fraňo,Vladimír Pešina - Stanislav Barvíř, Petr Blümel
    bahis siteleri