Žilina – Martin 3:2 (kon.) | Nitra – Skalica 3:1 (kon.) | Trenčín – Zvolen 4:3 (po pr.)
Košice – Banská Bystrica 4:0 (kon.) | Piešťany – Poprad 4:1 (kon.)
konec
HC Košice
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 26.10.2012, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    32:58
    Košice dali gól!

    Košičania skórujú štvrtýkrát!
    Najskôr sa ich fanúšikovia poriadne preľakli po strele hosťujúceho Nemčeka na Hyláka, ale vyrazený puk bol nakoniec šťastným. Dostali sa k nemu oceliari aby ho v útočnom pásme získal ŠTĚPÁN NOVOTNÝ, ktorý strelou pod hornú žrď zvyšuje na 4:0. Asistencie: Marcinko, Jenčík.
     
    17:56
    Košice dali gól!

    Tretí gól Košíc! S príchodom divákov sa akokeby vrátila oceliarom chuť na poriadny okulahodiaci hokej. V strednom pásme sa k puku dostal, do útoku prešprintoval a Dzubinu prekonal nádhernou strelou RICHARD JENČÍK. Asistencia: Novák.
     
    13:19
    Košice dali gól!

    Košičania pridávajú druhý gól v stretnutí! Za bránou bol s pukom Haščák, ktorý sa trošku vysunul , počkal na nabiehajúceho MAREKA SLOVÁKA a puk naservíroval úplne dokonale. Asistencie: Haščák, Pašek.
     
    5:23
    Košice dali gól!

    Okamžité využitie presilovej hry! Na modrej mal puk Kolba, ktorý ale ešte prihrával do pravého kruhu MARCELOVI HAŠČÁKOVI a ten krásnym švihom zaskočil Dzubinu a vymietol všetku pavučinu za jeho chrbtom. Asistencie: Kolba, Slovák.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 6. Haščák (Kolba, Slovák), 14. Slovák (Haščák, Pašek), 18. Jenčík (Novák), 33. Novotný (Marcinko, Jenčík)


    HC Košice: Hylák - Šeda (A) – Kolba, Macejko - Deyl, Takáč - Michal Novák, Martin Chovan, Jenčík (C) - Marcinko – Novotný, Richard Huna - Robert Huna – Spilar, Pašek – Slovák - Haščák (A), Matúš Chovan - Mlynarovič – Svitana, Marek Nagy
    HC´ 05 Banská Bystrica: Dzubina (Slipčenko) – Grman (A) – Predajniansky, Novajovský – Kubka, Bambúch – Styk, Ketner, Luntner – Bambúch (C) – Sýkora Ján, Nemček – Heizer – Lamper, Petro – Češík – Šimun, Hegyi – Zigo - Jankovič

    Rozhodčí: Konc Juraj – Korba Martin, Korba Peter
    bahis siteleri